2010 Temmuz Anneleri : )

Altı nasıl cnm uzun mu yoksa kısa mı ? Ben hep kısa kollu body gıydırıyorum onunla hıc usutmedı ama alttan emın deılım acaba uzun mu olsun kısa mı dıye ..

altına sadece banyo yapınca uzun giydiriyorum.onun dışında hep kısa.ilk günleri (3.-4.günü) uzun kollu içlik giydirdim.artık giydirmiyorum çünkü terleyip ısırik oluyor.her yerin sıcaklığı başka tabi.böyle benim minnoş kızım rahat ediyo valla.

günaydın..

benim kızımda ishal oldu sanırım dünden beri meme emer emmez 5 dk sonra alttan cırttt diye çıkarıyor.

günaydınlarrr

nasılsınız güzel anneler ve melekleri

dün kız kardeşim dogum yaptı onun dogumuna girdim o kadar tatlı bır melegimiz daha oldu adını duru koyduk ama biraz yaygaracı . ablası henüz olanları fark etmedi o benım oglanın derdinde .yani anlıcanız benim oglan hızlıca abi oldu hatta kuzenini hastanede dogsun diye bekledi .bu mutlu haberi sizlere paylaşmak istedim .
Allaha emanet olun .

Son düzenleme:
günaydın kızlar biz yine sorunlu bir güne uyandık dün aksam bebeğimin sesi gitti ruh gibi oldu cocuk emdi uyudu sürekli kolunu kaldırcak hali yoktu fitil koydum nane içirdim kayısı suyu içirdim şimdi çok iyi maasallah kendıne geldi ama ses yine yok doktora götürcem birazdan nasıl hasta oldu anlamadım kalın da giydiriyorum çocuk isilik oldu sıcaktan ama yinede hasta oldu siz ne giydiriyorsunuz

Zaten emzırdıkten sonra ustten gaz cıkarmayınca uyumuyorlar bıle cok rahatsız oluyorlar yoksa alttan masallahları var o ses o mınık bebeklerden nasıl cıkıyor anlamıyorum :)))

Iste sorun su ki benim oglum memede uyuyor zaten. Ya uykusunda ya da memede alttan cikariyor gazini. Yani ustten cikmadi diye uyumadi derdi yok. Sadece ogleden sonra aksam ustu aglama krizi geliyor gaz cikarmaya calisiyoruz 3-4 saat.

O yuzden ben de memede uyusa bile aliyorum omzuma ustten gaz cikarmaya calisiyorum. Bayaa bi ugrasiyorum bisi cikmiyo. Tabi bu arada uyaniyor ve bi saat daha uyutmaya calisiyorum. Derken acikiyor cunku 1,5-2 saat gecmis oluyor.

Ne yapacagimi bilemedim bilmiyorumkismile

Canim belki cok kalin giydiriyorsun. Terleyip soguyorsa usutmustur. Ben kisa kollu body giydiriyorum. Citcitli bacaksiz. Geceleri de serin olursa patikli pantolon.

Bebislerimiz de biIm gibi. Eger bize sicak geliyorsa onlara da sicak geliyor. Oyle dusun

bebisine gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda iyilesir

tskler canım annem yanmda o ızın vermıyor usutur deyıp duruyor

kızlar günaydın
bugün 21 günlük olduk.
2 gündür kızım beni üzüyor çünkü memede 25-30 dk kalırken artık 10 dakika emip memeyi bırakıyor. öyle olunca da doymadı mı acaba diyorum. siz ne kadar süre emziriyorsunuz?

gözünüz aydın canım 2. meleğinizde gelmiş. oğluşun hemenick abi oldu Allahım hepimize güle güle büyütmeyi nasip etsin
geçmiş olsun gürsoy sıcaktan olmuştur bebiş ben sadece çıtçıtlı giydiriyorum sabaha karşıda sadece bacaklarına ince tülbent örtüyorum ama yawrucak onu bile istemiyor. bize sıcak geldiği gibi onlarada sıcak geliyor. sen çok giydirme annesi yazık bebeğe bunalır.
üzülme annesi bence sütün çoüğaldı onun için öyle yapıyor. eskiden süt azsa çocuk 25 dk doymaya çalışıyordur şimdi sütün çoğaldıysa 10 dk da doyuyordur :ecrin_bebek:

çakırcım allah yardımcın olsun. senin kuzucukta pek nazlı çıktı inşallah sende sağ salim kurtulursun kucağına alırsın bebeğini
:1hug:

kızlar merhaba

sizlere bişey sorucam. pompa kullananız var mı? pompayla ne kadar süt sağabiliyorsunuz? ben işe gidicem oğlum için süt depolamak istiyorum ama emzirmekten depolamaya süt kalmıyor sizler nasıl yapıyorsunuz? bide humana still kullanan var mı?

evet bütün bebeklerin dertleri aynı sanırım bızımkı de oyle bazen memede uyuyor memede uyudugu zaman bıraz ovalayıp cıkmayınca ben de yatırıyorum zaten gazı varsa 5 - 10 dakıka sonra aglamaya baslıyor yoksa uyuyor .. Boylece tekrar uyutma derdi olmuyor .bazen de uyku ıcın aglıyor ozaman saatlerce pışpışlamak zorunda kalıyorum ..

canım ben medela elektirkli pompa aldımm...
maşallah maşallah çok memnunummm ...
tavsiye ederim ama işe başlamadan 1 hafta önce başla depolamaya süt mıktarıdı yediklerine göree artıyor çok ii sağıor ama memnun kaldım ben birde saklama kaplarını aldım medelanın onlara sağıp buzluğa atıorumm ...
medelayı şiddtle tavsiye ederim 140 ty aldım 30 tlde saklama kapları

selam humana stell tee ve arada vita malt kullanıyorum valla sagdıgım zamna anca 50/60cc süt oluyo medela elektrikli pompa kullanıyorum

eğer çalışan bir anne olacaksan muhakkak pompa almanı tavsiye ederim.. ben lansilohun aldım.. çok memnunum.. zaten sağdıkça daha fazla süt geliyor.. miktar olarak soracak olursan da tatmin edici miktarda süt sağabiliyorsun.. süt olsun diye bol su tüket ve humana steel tea iç.. ben çok yararını gördüm tavsiye ederim..

kolay gelsin..

bende de devam ediyo kanama bugün 30.gün

kızlar moralim çok bozuk
dün sağlıkocağına gittik ordaki dr hemen hastaneye götürün sarılığı kesin 15-16 var hastaneye yatırsınlar dedi
gittik hastaneye ölçüldü 12 çıktı ama oradaki 2 dr da daha yüksek görünüyo dediler ama yatırmadılar
bugün de sapsarı kızım.. 1 aylık olduk geçmedi hala(( ne yapcağımı şaşırdım uyuyo uyandıramıyorum emmiyo 2 gün önce böyle değildi(
dün mama da verdim
kaka yapamıyo önce günde 6-7 kez yapardı her bezi kakalı olurdu şimdi sıkıyo kendini 15 saattir yapmadı hiç..karnı çok şiş mamadan mı oldu acaba??:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…