2010 Temmuz Anneleri : )

ben humana kullanıyorum işe yarıyor gerçekten arttırıyor bide muhallebi türü şeyler yiyorum süt yapsın diye. ben pompa kullanıyorum bir tanesinden 50 cc geliyor ikisi 100 cc. benim önceden bu kadarda yoktu sağa sağa arttı humananında etkisi var

sonbahar sen neden sağıorsun şekerimm..
sendemi çalışacaksın ................
humana stil almadım ben
ama almayı düşünüorum habire tıkınmaktan bıktımm bari çay içerimm oda işe yararrr ....

aynı sorun bendede var. 5-10 dk. emip bırakıyor. 2 saat bekleyemiyorum haliyle aç kalmıştır diye . yine emziriyorum 5-10 dk. saat baş memede bi de sıcak nasıl düzenleyeceğim bilmiyorum. bi de gaz sancıları oluyor arada. uykuya dalmışken birden çığılkla uyanıyor. elma yağı ile topuklarına masaj yapıyorum rahatlatması için...

bende 2 gün önce medela pompa aldım ama pek memnun kalmadım sorun bende mi pompada mı anlamadım ilk sağarken bikaçkez sütü çekiyor sonra süt gelmiyor acaba süt mü yok diyorum ama oğlum emerken sütün geliş sesini duyuyorum. ne yapıcam bana yardımcı olun lütfen

kızlar ben doğum yapalı 23 gün oldu ve kanamam halen devam edıyor sizlerde de mi öyle yoksa bende bır sorun mu var

benimde 12 gün oldu.. ilk bir hafta geldi.. sonra 3 gün kesildi.. şimdi tekrar başladı.. bana da doktorum 40 gün devam edebilir dedi..

kızlar benim da kanamam devam ediyor..ilk 10 gün sonrası 5-6gün kesilmişti bitti sandım ama sonra başladı.

bazen bardaktan boşanırcasına kanama oluyor valla..bazen damla damla.

Cnm sarılığın tek çaresi uyandırıp bır şekilde bol bol emzırmek emzırdıkce kakasını yapar zaten

Cnm sarılığın tek çaresi uyandırıp bır şekilde bol bol emzırmek emzırdıkce kakasını yapar zaten

evet açlık sarılığı tetikliyor..sürekli tok olması ve kakayla atması lazım sarılığı..
bunun için de sık sık emzirmek gerekirse mama takviyesi yapmak lazım.

evet baya mantıklı floversun
bence hem alttan hemde ustten cıkarınca rahatlıyor bebekler ıkısıde rahatsızlık verıyor bence

benımkıde gazı olunca aglıyacak gıbı olunca kıpkırmızı oluyor ya
bıkeresınde gaz sancısı tuttu
katıla katıla agladı cok korktum ınsallah bıdaha olmaz ne yapacagımız sasırdım
memeyıde almıyor aglarken altı kuru bılıyorum gazı oldugu bellıydı ama cok agladı cok korktum
sızede oluyormu öyle

cnm bende normal dogum dıye gıttım
saat bası sancım vardı sancım 10 dk bırdı hastaneye gıttıgımde
2 cm acıklık var dedıler bende 40 haftamı doldurmustum o gun
sora bana sunı sancı verdıler
2-3 saat sancı cektım sora baktılar 3.4 cm olmus
4 cm olmadan epıdural olmaz dedıler
bende benı odama gonderın acılmam olunca gelırım dedım ama suyumu patlattıkları ıcın oda olmaz dedıler
bebegın bası asagıya basmıyormus rahmım kalınmıs hemen acılmıyormus dedıler
saat 6 ydı gece 12 yı bulabılır dogumun
suan cok agrım var dedıgımde ıse bu bısey degıl dogum anında daha cok olacak dedıler
senı korkutmak ıstemem ama turkıyede normal dogum dıye bısey yok bence sunı sancı verıp genıs epızyon acıyorlar nerede kalıyor normallıgı,bılmıyorum
neyse cnm bende epıdural sezeryana alın dedım hem kendım hemde bebek ıcın rısk almım dedım bılmıyorum dogrumu yaptım
30 dk sora aldılar benı zaten ac gıtmıstım cunku ve ac karnına 6 saat sancı cektım
neyse cıktım sezeryanden bıkac saat sora yuruttuler ılk 1-2 gunu atlattınmı gerısı kolay sezeryanda
ama rahım acılman normalse hersey yolunda gıderse normal sansını dene bence olmassada uzulme cnm sezeryanıde gayet guzel yapıyorlar hem alt takımlarda bozulmamaıs oluralkisalkisalkis

Benimki kakasını yaparken çok zorlanıyor yaa bazen yapamıyor ağlıyor sızde de boyle sorunlar var mı ?

evet primera.. eğer kaka ve gaz aynı anda varsa sıkıla sıkıla bir hal oluyor.. bacaklarını karnına çekip ellerini yumruk yapıp ıkınıp sıkılmaya başlıyor.. ne zaman bir gaz sesi duysak rahatlıyor sonra başlıyor kakasını yapmaya.. bende nasıl anlattım ama :)

benimkide medeala bende 140 a aldım elektrikli pilli.
sonbahar pompayla sagarken acımıyormu
bende el pompası var bebedorun meme ucumu acıyor kocaman yapıyor ama genısletırken catlattıgı ıcın sagdıktan sora bebege verınce daha cok acıyor
oyuzden suan sagmıyorum sık sık emzırıyorum 2 saatte bır

kızlar benim da kanamam devam ediyor..ilk 10 gün sonrası 5-6gün kesilmişti bitti sandım ama sonra başladı.

bazen bardaktan boşanırcasına kanama oluyor valla..bazen damla damla.
benımde bazen 1-2 gun olmuyor sora cok oluyor bazen parca parca bıseyler gelıyor
gecen gün dustayken kanımı ovalayım dedım
karnımın ıclerı acıyor hala ust kısımlarına bıraz bastırayım dedım ama hafıften sora baktım parcalar dustu benden cok korktum
sezeryende sanırım ıyı temızleyemıyorlar rahımı ıcerıyı falan

bızım oglanda sarılık degerı 11
ınsallah artmaz
suan kac bılmıyorum pazar gunu kontrolumuz vardı ama bebegımız sarı benız olmadıgı ıcın goturmedım
drların her dedıgını yapmamak lazım bence
ya ıyıce ıkna etsınler yada bıldıgımızı okuruz
bı bebegın sarılık degerı 22 ımıs
sutude yokmus son anda sutu gelmıs kadında emzrmıs
bebek hastaneye yatmadan ıyılesmıs
bende zaten 2 saatte bır emzırıyorum vere sutum bol rezene ıctım sanırım ondan bolbol gelıyor hatta bıraz fazla gelıyor bebegımın genzıne kacıyor sut ıcerken :1no2:

ama benzını cok sarı gorursem dra gotururum ama hemen ıyılesır ınsallah :çok üzgünüm:

benimkini hastaneden cıkarken olcmuslerdi sınırda ama sorun yok dediler cocuk doktoru bır hafta sonra gordugun de ki cok uyuyordu ve benzı hafıf sarıydı olcmeye gerek yok dedi . Hatta ben yok ben ıstıyorum olcsek mı fılan dedıgım de gerek yok ama sız ıstıyorsanız yaptırın dedı haftf kızarak ben de yaptırmadım bı daha hıc .. Doktordan doktora degısıyor sanırım sıstemler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…