2010 Temmuz Anneleri : )

benim pompayla sağarken değilde kızım meme ucumu ağzına iilk aldığında çok acıyor. slikon uç denedim ilk seferinde rahat ettim ama birdaha kullamadım slikon ucu bebek kavrayamıyor bağırıyor sonrada gelen sütte çenesinden aşağıya akıyor ziyan oluyor. bide kızım sağolsun memedeyken kakasını yapmaya çalışıyor yapamayıncada ıkınırken mem ucumu öyle bir sıkııyorki ağlayacak oluyorum. pompa ile sağmak meme ucumu biraz rahatlattı çünkü pompa çektikçe büyüdü açıldı demekki şimdi yine acıyor ama eskisi gibi değil. gerçi belli de olmuyor bazen çok acıyor bazen hafifliyor

Benimki kakasını yaparken çok zorlanıyor yaa bazen yapamıyor ağlıyor sızde de boyle sorunlar var mı ?

evet canım benım kızımda senın kı gıbı sureklı zorlanıyor garıp sesler cıkarıyor morarıyor en son aglıyor ama doktor normal dedi ıkınmayı bılmedıklerı ıcın oyle oluyormus
ben her sabah bır çay kasıgı zeytinyagı içiriyorum karnına zeytinyagıyla masaj yapıp poposuna da yag suruyorum acayip rahatladı çocugum dene bence

bende pompayı ilk aldım parçasını eksik takmışız uğraştım durdum deliler gibi. içinde küçük bi aparat var. üstü nokta nokta onu takmayı unutmuşuz hastaneye gideceğimiz sabah 5 den 7 ye kadar uğraştım sağmak için tırnağım kadar süt çıktı delircektim az kalsın. acaba sizde o parşayımı takmayı unuttunuz ??

birde dikkat etmek lazım bebişlerin mem uçlarıda beze gibi şişiyor orda süt toplanıyormuş eskilerin demesine göre çocuğa rahatsızlık verirmiş böyle masaj yaparak yuvarlak şekilde acıtmadan ovmak lazımmış. benim kızımda sağ tarafta oldu ama ne kdr masaj yapsamda dağılmadı.

sağlık ocağında d vitamini vermişler ama ben kullanmayı unuttum iyiki hatırlattınız sağolun

evet ben de son zamanlarda pişikten dolayı pişik kremi suruyordum onun bile faydasını gordum yumusattı sanırım bıraz daha rahat yapmaya basladı hatta bugun agladı agladı kremi surdugum anda yaptı : ))

bende 84 le doğuma gitmiştim şimdi 74 üm 10 kg gitti. 13 gn oldu doğum yapalı daha gram gitmedi sanırım ben kendime kilo almışım kollarım löp löp et olmuş aynaya bakmaya korkuyorum. birde göbeğimde hala löpür löpür sallanıyor anne oldum gençliğim gitti elden

cnm benımkınn de hafıf şiş ama doktor dokunmayın demisti ben dokunmuyorum ama oyle aşırı bi şişlik yok belli belirsiz ben farketmemıstım bıle doktor soylemisti

ben de pompa aldım ama daha bir kere sağdım çünkü göğüs uçlarım çok çatlak.gün de az da olsa 2 kere sağmak gerekiyor.ilk sağmada 50 cc çıktı.ama merak etme zamanla sağdıkça meme ucu delikleri iyice açılacak ve daha çok süt gelecek.bahsettiğin çaydan ben de kullanmaya başladım iyi geliyor sanırım.işin sırrı çok fazla sıvı tüketmekte.kolaylıklar diliyorum herkese.allah yardımcımız olsun.

Sonbahar bende 58 kıloyum hergun tartılıyorum hıc ınmıyor gercı daha cok erken ama ben de 10 kılo birden gıdınce gerısı de gıder sanmıstım . Rejimde yapamayız napıcaz bılmıyorum ..

öf walla bende bilmiyorum benim esky egöre 24 kg fazlam var şuan. tamam eskisi gibi olamam onu bende biliyorum ama hiç değilse 1-2 kg daha gitsede moral olsa... hani emzirdikçe kilolar giderdi emzirirken su gibi terliyorum bol bol emziriyorum hatta akşam olunca tartı 1 kg fazla gösteriyor. tartının bile bana garezi var sempatiksalakcinni boshayallersmile

Kızlar adsl bebeklere zararlı mı acana benımkı sımdı salonda uyuyor benım yanımda artık bebıse tek basıma baktıgım ıcın ara sıra salonda tutmak zorundayım yoksa uyumuyor ..

sabahları genelde dusuk cıkıyor ben sabahları bakıyorum : )) Valla ben eskısı gıbı olmak ıstıyorum yaaa bebek pışpışlarken dolanırken fılan verırız daha cok yeni dogum yaptık

sonbahar doktor bize de hastaneden çıkarken göğsü su toplayabilir sakın ovalamayın dedi.. annemde ovalayın diyor :)

benim kızım şuan uyanık zekeriya beyaz bakışı atıyor sağa sola tavana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sonbahar doktor bize de hastaneden çıkarken göğsü su toplayabilir sakın ovalamayın dedi.. annemde ovalayın diyor :)

benim kızımında hem akıntısı oldu hemde sol memesinden süte benzer sıvı geldi beze gibi sertlik var hafif şiş. dr.una sordum. normal annenin hormonlarından geçiyor birkaç gün sonra geçer dedi...sakın dokunmayın dedi...

benim oğlum 4 ten beri uyuyor butun işlerimi bitirdim : ))

maşallah:)) benim oğlum da 4ten beri uyuyor ama sabah 9dan beri non stop emziriyorum sürekli memede en sonunda dayanamadım baktım uykusu var açlıktan uyuyamıyo mama verdim sonra uyudu. ben de 2 saat bağıra bağıra ağladım. artık sinirlerim boşaldı. neden doyuramıyorum bebeğimi diye. bu kadar emek. bu kadar uzun süre emzirmek ve sonuç yine mama. neyse napalım kesilmez işallah sütüm bu gidişle.

ben kız bebeklerin göğüslerini asla ovalamyın ölümcül sonuçlaarı olabiliyor die okumuştum bir bebek dergisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…