biz doktora sorduktan sonra doktor vilaç yazdı biz sormasak vermeyecekti. ilacın adı ney bende alıcam ama çok emin değilim
Benimki kakasını yaparken çok zorlanıyor yaa bazen yapamıyor ağlıyor sızde de boyle sorunlar var mı ?
bende 2 gün önce medela pompa aldım ama pek memnun kalmadım sorun bende mi pompada mı anlamadım ilk sağarken bikaçkez sütü çekiyor sonra süt gelmiyor acaba süt mü yok diyorum ama oğlum emerken sütün geliş sesini duyuyorum. ne yapıcam bana yardımcı olun lütfen
evet canım benım kızımda senın kı gıbı sureklı zorlanıyor garıp sesler cıkarıyor morarıyor en son aglıyor ama doktor normal dedi ıkınmayı bılmedıklerı ıcın oyle oluyormus
ben her sabah bır çay kasıgı zeytinyagı içiriyorum karnına zeytinyagıyla masaj yapıp poposuna da yag suruyorum acayip rahatladı çocugum dene bence
birde dikkat etmek lazım bebişlerin mem uçlarıda beze gibi şişiyor orda süt toplanıyormuş eskilerin demesine göre çocuğa rahatsızlık verirmiş böyle masaj yaparak yuvarlak şekilde acıtmadan ovmak lazımmış. benim kızımda sağ tarafta oldu ama ne kdr masaj yapsamda dağılmadı.
sağlık ocağında d vitamini vermişler ama ben kullanmayı unuttum iyiki hatırlattınız sağolun
kızlar merhaba
sizlere bişey sorucam. pompa kullananız var mı? pompayla ne kadar süt sağabiliyorsunuz? ben işe gidicem oğlum için süt depolamak istiyorum ama emzirmekten depolamaya süt kalmıyor sizler nasıl yapıyorsunuz? bide humana still kullanan var mı?
birde dikkat etmek lazım bebişlerin mem uçlarıda beze gibi şişiyor orda süt toplanıyormuş eskilerin demesine göre çocuğa rahatsızlık verirmiş böyle masaj yaparak yuvarlak şekilde acıtmadan ovmak lazımmış. benim kızımda sağ tarafta oldu ama ne kdr masaj yapsamda dağılmadı.
sağlık ocağında d vitamini vermişler ama ben kullanmayı unuttum iyiki hatırlattınız sağolun
sonbahar doktor bize de hastaneden çıkarken göğsü su toplayabilir sakın ovalamayın dedi.. annemde ovalayın diyor :)
benim oğlum 4 ten beri uyuyor butun işlerimi bitirdim : ))
benim kızımında hem akıntısı oldu hemde sol memesinden süte benzer sıvı geldi beze gibi sertlik var hafif şiş. dr.una sordum. normal annenin hormonlarından geçiyor birkaç gün sonra geçer dedi...sakın dokunmayın dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?