deniz güneş sen ne güzel kurtardın ikinciyide yaptın.ilkini büyüttün ohh sana bir oglan bir kzı daha ne isterim.inan zor samimi söylüyorum bende çok depresyondayım daha yeni yeni bebegimi kabulleniyorum
maşallah:)) benim oğlum da 4ten beri uyuyor ama sabah 9dan beri non stop emziriyorum sürekli memede en sonunda dayanamadım baktım uykusu var açlıktan uyuyamıyo mama verdim sonra uyudu. ben de 2 saat bağıra bağıra ağladım. artık sinirlerim boşaldı. neden doyuramıyorum bebeğimi diye. bu kadar emek. bu kadar uzun süre emzirmek ve sonuç yine mama. neyse napalım kesilmez işallah sütüm bu gidişle.
ama kızlar ben sunu anladım geç yaşta anne olmak çok zor tahammülü az oluyor insanın söyle küçük yaşlarda anne olsaydım belkide deli çoş olur kendimi çocukluga vururdum.kusura bakmayın konudan konuya atlıyorum içimde çok anlatacak sey var
merhaba kızlar,
bebişler ne durumda ? acaba araba ile ne zaman alışveriş merkezine falan gidebiliriz? ben de artık yavrumla gezmek istiyorum , kendi arabamızla kendi başımıza arka koltukta ana kucağında gidebiliyor muyuz ? tecrubeli anneler bilirler sanırım ? bebek arkada yalnız kalmış olacak bu durumda ama ? nasıl yapılıyor bilmediğim için sormak istedim...
selam herkeze.30 temmuzda muayene ye gittiğimde sürem geçtigi ve bir cm açılma oldugu için doğuma aldılar.suni sancıyla normal doğum olcaktı.ama sabah 9 dan akşam dokuza suni sancıylada açılmam olmadı bir cm den ne ileri gitti ne geri.o arada bebegim sancıya dayanamamış kalp ritimleri bozulmuş.düzelmedi kalp ritimleri acele olarak sezeryana aldılar.çok acaip bir duyguydu benden sonra gelen herkez doğurdu gitti ben hepsinin bagırtılarını dinledim bebeklerini gördüm.bide kalp ritimleri bozulunca ağlamaya başladım moralim sıfır oldu.sonra sezeryana alındım zaten bebegim kakasını da yapmış midesi yıkandı.3220 gr 51 cm boyunda çok güzel bir kızım oldu.Allah doğuramayanlara kolay doğum nasip etsin.
çakır arkadaşım sen sanırım hala doğum yapmadın benim gibi sancın yok seninde 12 saat boşa suni sancı çektim sen bence çekme o suni sancı bebegi de etkiliyor konuş sezeryan iste bence .
Allah analı babalı büyütsün şekerim..:lepi:
selam herkeze.30 temmuzda muayene ye gittiğimde sürem geçtigi ve bir cm açılma oldugu için doğuma aldılar.suni sancıyla normal doğum olcaktı.ama sabah 9 dan akşam dokuza suni sancıylada açılmam olmadı bir cm den ne ileri gitti ne geri.o arada bebegim sancıya dayanamamış kalp ritimleri bozulmuş.düzelmedi kalp ritimleri acele olarak sezeryana aldılar.çok acaip bir duyguydu benden sonra gelen herkez doğurdu gitti ben hepsinin bagırtılarını dinledim bebeklerini gördüm.bide kalp ritimleri bozulunca ağlamaya başladım moralim sıfır oldu.sonra sezeryana alındım zaten bebegim kakasını da yapmış midesi yıkandı.3220 gr 51 cm boyunda çok güzel bir kızım oldu.Allah doğuramayanlara kolay doğum nasip etsin.
çakır arkadaşım sen sanırım hala doğum yapmadın benim gibi sancın yok seninde 12 saat boşa suni sancı çektim sen bence çekme o suni sancı bebegi de etkiliyor konuş sezeryan iste bence .
ben de yakın zamanda çıkıcam çok bunaldım....arka koltuğa ana kucağını sabitlemeyi öğrendikten sonra çıkabilirsin canım..yine de dikkat et tabii..bazıları ön koltuğa alıyor ama bence yanlış
bebeği doğru yerleştirdikten sonra sorun olmaz sanırım..benim oğlum da arkada olacağı için biraz daha rahatım.
flowersun sen ne dersin bu konuya
canım senin madem sütün yetersiz bence bir süt sağma makinası al.. bebeğin muhtemelen göğüslerini tam boşaltamıyor.. böyle olunca anne için çok sıkıntı oluyor.. mama vermektense sağdığın sütü vermek daha iyidir.. aynı şeyin benzeri benimde başıma geldi.. heeee makina alınca sütüm sular seller gibi gelecek mi diye sorarsan bu durum sabır işi.. ben ilk aldığımda çok az geliyordu.. şimdi ise gayet iyi besleyebiliyorum kızımı.. hatta bende il 4-5 gün mama vermiştim.. ne kadar çok sağarsan o kadar fazla geliyor sütün.. ben bir de bol su içiyorum..
maşallah:)) benim oğlum da 4ten beri uyuyor ama sabah 9dan beri non stop emziriyorum sürekli memede en sonunda dayanamadım baktım uykusu var açlıktan uyuyamıyo mama verdim sonra uyudu. ben de 2 saat bağıra bağıra ağladım. artık sinirlerim boşaldı. neden doyuramıyorum bebeğimi diye. bu kadar emek. bu kadar uzun süre emzirmek ve sonuç yine mama. neyse napalım kesilmez işallah sütüm bu gidişle.
kızlar bebeklerinizin düşen göbeği ve sünnet yaptıranlar varsa pipisini naptınız? hani bi üniversiteye gömerler ya okusun die evde duruyo napçam ben onları yaa. bozulmuştur sanırım.
geç yaşta anne olmak mı ?? pardon ? 82 doğumlusun ?? alsanaalsanasmile
37 yaşındayım,73 lüyüm..tek başımayım..akşamları anca eşim elinden geldiğince yardım ediyor..üstelik ikiz bebeklerim...değil yemek hazırlamaya yemeye vaktim olmuyor çoğu zaman..fırsatını bulduğumda sadece uyuyorum...sempatiksalakcinni
sadece Allah a şükrediyorum..hamileliğimin çoğu hastanede geçti..uykusuzluk bir yana acaba nefes alıyorlar mı diye uykularında rahatsız ediyorum zaman zaman :))
Ya bi de kızlar hazır girmişken sorayım,
Oğlıum maşallah güzel güzel emiyor sütüm de güzel geliyor,
Ama 10 kere amiyosa mesela 7sinde kesin geri süt çıkarıyor,bazen böyle pelteli çıkarıyor,
doktora gittik onun yanında da kustu çok normal dedi doktorumuz ama ben yine de endişeleniyorum var mı aranızda bu problemi yaşayan,
Havalar çok sıcak ondan mı oluyodur acaba,
Hoş sadece atlet badiyle tutuyoruz yavrumu ama midesi bağırsakları sıcaktan mı etkileniyodur ki?
Ya bi de kızlar hazır girmişken sorayım,
Oğlıum maşallah güzel güzel emiyor sütüm de güzel geliyor,
Ama 10 kere amiyosa mesela 7sinde kesin geri süt çıkarıyor,bazen böyle pelteli çıkarıyor,
doktora gittik onun yanında da kustu çok normal dedi doktorumuz ama ben yine de endişeleniyorum var mı aranızda bu problemi yaşayan,
Havalar çok sıcak ondan mı oluyodur acaba,
Hoş sadece atlet badiyle tutuyoruz yavrumu ama midesi bağırsakları sıcaktan mı etkileniyodur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?