2010 Temmuz Anneleri : )

deniz güneş sen ne güzel kurtardın ikinciyide yaptın.ilkini büyüttün ohh sana bir oglan bir kzı daha ne isterim.inan zor samimi söylüyorum bende çok depresyondayım daha yeni yeni bebegimi kabulleniyorum

çok şükür canım..ama 8 sene aradan sonra başa dönmek de pek kolay olmuyor..

canım senin madem sütün yetersiz bence bir süt sağma makinası al.. bebeğin muhtemelen göğüslerini tam boşaltamıyor.. böyle olunca anne için çok sıkıntı oluyor.. mama vermektense sağdığın sütü vermek daha iyidir.. aynı şeyin benzeri benimde başıma geldi.. heeee makina alınca sütüm sular seller gibi gelecek mi diye sorarsan bu durum sabır işi.. ben ilk aldığımda çok az geliyordu.. şimdi ise gayet iyi besleyebiliyorum kızımı.. hatta bende il 4-5 gün mama vermiştim.. ne kadar çok sağarsan o kadar fazla geliyor sütün.. ben bir de bol su içiyorum..

geç yaşta anne olmak mı ?? pardon ? 82 doğumlusun ?? alsanaalsanasmile

37 yaşındayım,73 lüyüm..tek başımayım..akşamları anca eşim elinden geldiğince yardım ediyor..üstelik ikiz bebeklerim...değil yemek hazırlamaya yemeye vaktim olmuyor çoğu zaman..fırsatını bulduğumda sadece uyuyorum...sempatiksalakcinni

sadece Allah a şükrediyorum..hamileliğimin çoğu hastanede geçti..uykusuzluk bir yana acaba nefes alıyorlar mı diye uykularında rahatsız ediyorum zaman zaman :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

bebişler ne durumda ? acaba araba ile ne zaman alışveriş merkezine falan gidebiliriz? ben de artık yavrumla gezmek istiyorum , kendi arabamızla kendi başımıza arka koltukta ana kucağında gidebiliyor muyuz ? tecrubeli anneler bilirler sanırım ? bebek arkada yalnız kalmış olacak bu durumda ama ? nasıl yapılıyor bilmediğim için sormak istedim...

ben de yakın zamanda çıkıcam çok bunaldım....arka koltuğa ana kucağını sabitlemeyi öğrendikten sonra çıkabilirsin canım..yine de dikkat et tabii..bazıları ön koltuğa alıyor ama bence yanlış

bebeği doğru yerleştirdikten sonra sorun olmaz sanırım..benim oğlum da arkada olacağı için biraz daha rahatım.

selam herkeze.30 temmuzda muayene ye gittiğimde sürem geçtigi ve bir cm açılma oldugu için doğuma aldılar.suni sancıyla normal doğum olcaktı.ama sabah 9 dan akşam dokuza suni sancıylada açılmam olmadı bir cm den ne ileri gitti ne geri.o arada bebegim sancıya dayanamamış kalp ritimleri bozulmuş.düzelmedi kalp ritimleri acele olarak sezeryana aldılar.çok acaip bir duyguydu benden sonra gelen herkez doğurdu gitti ben hepsinin bagırtılarını dinledim bebeklerini gördüm.bide kalp ritimleri bozulunca ağlamaya başladım moralim sıfır oldu.sonra sezeryana alındım zaten bebegim kakasını da yapmış midesi yıkandı.3220 gr 51 cm boyunda çok güzel bir kızım oldu.Allah doğuramayanlara kolay doğum nasip etsin.

çakır arkadaşım sen sanırım hala doğum yapmadın benim gibi sancın yok seninde 12 saat boşa suni sancı çektim sen bence çekme o suni sancı bebegi de etkiliyor konuş sezeryan iste bence .

Allah analı babalı büyütsün şekerim..:lepi:

hayırlı olsun canımm gözün aydın :) allah analı babalı büyütsün :))

oo harika o zaman...bir süre sonra çıkarız biz sağa sola..önce annemlere filan gitmeyi denerim sonra sağa sola gitmeyi deneriz :)

evet senin oğlan da arkada olur kardeşine bakar güzel güzel

flowersun sen ne dersin bu konuya

ben yemek filan yapamıyorum canım. annem yanımda. emzirmekten başka bişi yaptığım yok. onu bile becerebildiğim söylenemez. bugün hüngür şakır ağladım. sen 82 doğumlusun ve geç anne oldum mu diyosun ben 72liyim. ben napim o zaman. ama geç yaşta anne olmak zormuş gerçekten çok dayanıksızım. aşırı derecede halsizim. sanırım biraz da kansız kaldım ben kan hapını daha yeni içmeye başladım.

süt sağma makinem var zaten canım. ama memeden ayıramıyorum ki sağayım sütümü.

Canım benim oğlum da babasının kucagında gaz cıkarılırken fılan ellerını agzına goturuyor iç gudusel olabilir o hareket hatta anne karnında baslıyorlar . Uyumak istedigi icin aglıyor olmasın cunku suanda 3 sey icin aglıyorlar : Gaz - meme - uyku . Benimkini uyutabilmek icin ki o sırada aglıyor oluyor 1 saatte yakın koridorda yada odada pışlıya pışlıya geziyorum .

kızlar bebeklerinizin düşen göbeği ve sünnet yaptıranlar varsa pipisini naptınız? hani bi üniversiteye gömerler ya okusun die evde duruyo napçam ben onları yaa. bozulmuştur sanırım.

Cnm ben inanıyorum bu inanca ablamla benımkını mesela okula atmıslar okumayı cok sevdik kaydirigubbakcemile3 ama pipi olayını ilk kez duyuyorum : ) henuz sunnetini yaptıramadık maalesef eşim kıyamıyor cocugun pipisine ama kırkı cıkmadan yaptırıcam buyuk kolaylık olucak bizim icin cunku ..

Slm kızlar nasılsınız bakalım
Çok sık giremiyorum artık,
Oğluşumla vakit geçiriyorum o uyuyunca ben de uyuyp dinlenmeye çalışıyorum.
Biz artık bugün çekirdek aile olarak kaldık.
Ananemiz gitmişti,bugün babanemizle dedemizde gitti,
Artık yemekler de ben de,
Eşim saolsun çok yardımcı oluyor,
Bi zman yalnız kalacaktık zaten ama biraz erken oldu işte.
Kendinize iyi bakın,meleklerinize de...

Ya bi de kızlar hazır girmişken sorayım,
Oğlıum maşallah güzel güzel emiyor sütüm de güzel geliyor,
Ama 10 kere amiyosa mesela 7sinde kesin geri süt çıkarıyor,bazen böyle pelteli çıkarıyor,
doktora gittik onun yanında da kustu çok normal dedi doktorumuz ama ben yine de endişeleniyorum var mı aranızda bu problemi yaşayan,
Havalar çok sıcak ondan mı oluyodur acaba,
Hoş sadece atlet badiyle tutuyoruz yavrumu ama midesi bağırsakları sıcaktan mı etkileniyodur ki?

Ayşecim biz çok zorlukla anneliğe ulaştık,Herkesin yavrusu çok kıymetlisi ama bizimkiler daha bir kıymetli.

Biz çok yol katettik,çok sıkıntılar çektik.İnan uykusuzluk açlık vız geliyor inan.

Oğlum yanımda ya gerisi olmasada olur

Bak ağlıyor şimdi yer annesi onun ağlamsını

günaydınlar

siz daha dısarı cıkmadınız mı ?

valla biz dısarı cıkmaya basladık . en kötü ihtimalde markete fılan cıkıyoruz . cumartesi günü kayın valıdemler gıdeceklerdı onlar için meydana alışverişe gittik. dün ve önceki gün hastaneye yıgenımın dogumuna gıttık biz cok mu geziyoruz ne?

sorun etme canım benımkı de kusuyor normal bır de hemen yatırma emdıkten sonra dik tut

canım bebekler emdikten sonra mıde asıdıyle karsılasan süt kesilmiş gibi olurmuş bazen gazla karısık agızlarından bu sütü de cıkartırlarmış benım ogluşumda bazen kesik bazen saf süt kusuyo bellı olmuyo. benım oglan dogdugundan berı sadece cıtcıtlı badiyle duruyo sadece banyodan sonra 2 saat uzun kollu ve altına pijama giyiyo yoksa hep cıplak merak etme içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…