ben de öyle biliyorum.ben kız bebeklerin göğüslerini asla ovalamyın ölümcül sonuçlaarı olabiliyor die okumuştum bir bebek dergisinde.
kızlar bebeklerinizin düşen göbeği ve sünnet yaptıranlar varsa pipisini naptınız? hani bi üniversiteye gömerler ya okusun die evde duruyo napçam ben onları yaa. bozulmuştur sanırım.
maşallah:)) benim oğlum da 4ten beri uyuyor ama sabah 9dan beri non stop emziriyorum sürekli memede en sonunda dayanamadım baktım uykusu var açlıktan uyuyamıyo mama verdim sonra uyudu. ben de 2 saat bağıra bağıra ağladım. artık sinirlerim boşaldı. neden doyuramıyorum bebeğimi diye. bu kadar emek. bu kadar uzun süre emzirmek ve sonuç yine mama. neyse napalım kesilmez işallah sütüm bu gidişle.
ben de öyle biliyorum.
bir yere gömülüyor evet ama biz de hala gömmedik duruyo..eşim gömecek zahmet olmazsa.
olsun sen sık sık emzir canım..
anne sütü gibisi yok..anne sütü de alsın alabildiği kadar.
deniz-güneş benim lohusa kanamam ilk 3 gün yogun oldu ondan sonra 15 güne kadar sanki adetin son günleri gibi oldu su dönemler ise sadece günlük ped koyup geziyorum çok az bişey geliyor.
eşim bırak bu batıl inançları diyor. gerçekten batıl da ne bilim çöpe de atamadım yaa. enson çamlıcaya tepelik bi yere mi gömsek die düşündüm üniversiteye nası gircez de gömcezz şimdi komik olur.
benim geçen haft muayenem vardı doktor baktı rahim toparlanmış inceledi ulatrasonla dikiş yerimede baktı temiz dedi bu dönem ler çok sükür iyiyim agrım sızım kalmadı ilk dönem gibi olsa ben resmen kendimi parçaladım niye normal dogum yapmadım diye öyle bir pişman oldum sormayın.sonra düzelince kendimi yemeyi bıraktımkafamçokkarıştı
ama kızlar ben sunu anladım geç yaşta anne olmak çok zor tahammülü az oluyor insanın söyle küçük yaşlarda anne olsaydım belkide deli çoş olur kendimi çocukluga vururdum.kusura bakmayın konudan konuya atlıyorum içimde çok anlatacak sey var
kızlar yemeginizi yapabiliyomusunuz nasıl gidiyor anlatın biraz.valla çok zormuş anne olmak heleki ben çalısan bayanları düşünemiyorum.valla annelerimizin eli öpülesi
insan ne kadar zor alışıyor bebege inanın daha yeni yeni alıştım yavruma kabullenemiyosun ilk dönem çok zor geldi bana.bu lohusalık pisikolojisimi hassaslıkmı yeni bir hayatın olmasımı bilmiyorum.tüm dünyamız degişti.o rahat rahat giitigimz yerlere gidemiyoruz hersey zor oluyor yemegimizi bile dogru düzgün yiyemiyoruz eşimle hızlı hızlı bazen ayrı ayrı.hersey artık çok farklı gerçekten geç yaşta annellik zor rahatlıga alışıyor insan.bu arad yaşım 82 dogumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?