2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeklerinizin düşen göbeği ve sünnet yaptıranlar varsa pipisini naptınız? hani bi üniversiteye gömerler ya okusun die evde duruyo napçam ben onları yaa. bozulmuştur sanırım.

ben kız bebeklerin göğüslerini asla ovalamyın ölümcül sonuçlaarı olabiliyor die okumuştum bir bebek dergisinde.
ben de öyle biliyorum.

kızlar bebeklerinizin düşen göbeği ve sünnet yaptıranlar varsa pipisini naptınız? hani bi üniversiteye gömerler ya okusun die evde duruyo napçam ben onları yaa. bozulmuştur sanırım.

bir yere gömülüyor evet ama biz de hala gömmedik duruyo..eşim gömecek zahmet olmazsa.

olsun sen sık sık emzir canım..

anne sütü gibisi yok..anne sütü de alsın alabildiği kadar.

ben de öyle biliyorum.

bir yere gömülüyor evet ama biz de hala gömmedik duruyo..eşim gömecek zahmet olmazsa.

eşim bırak bu batıl inançları diyor. gerçekten batıl da ne bilim çöpe de atamadım yaa. enson çamlıcaya tepelik bi yere mi gömsek die düşündüm üniversiteye nası gircez de gömcezz şimdi komik olur.

olsun sen sık sık emzir canım..

anne sütü gibisi yok..anne sütü de alsın alabildiği kadar.

emziriyorum sabah 9 da başladım inan saat 4 e kadar full emzirdim. yorulmuyor da. memede uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. bakıyorum memeye saatlerce emdiği halde süt var ama çok az tabi. ağlıyor 2 elini birden sokuyor ağzına bir de acı acı bakıyor yüzüme ağlayarak annem diyor aç bu çocuk mama ver en sonunda veriyorum böyle nasıl cokur cokur içiyor anlatamamç. ama 9 dan 4 e kadar ne emiyor o zaman ya benimki obur ya da ben yetersizim ama çok bunalıyorum. ama emziriyorum tabi yine de.

bende daha gömmedim evde duruyor çöpe atmaya elim gitmedi.evde durursa eve baglı oluyor diyolar o yüzden evde tutuyorum su an için

deniz-güneş benim lohusa kanamam ilk 3 gün yogun oldu ondan sonra 15 güne kadar sanki adetin son günleri gibi oldu su dönemler ise sadece günlük ped koyup geziyorum çok az bişey geliyor.

deniz-güneş benim lohusa kanamam ilk 3 gün yogun oldu ondan sonra 15 güne kadar sanki adetin son günleri gibi oldu su dönemler ise sadece günlük ped koyup geziyorum çok az bişey geliyor.

değişiyr canım..

benim dediğim gibi 1 hafta 10 gün yoğundu snra kesildi bitti dedim galiba...

sonra tekrar başladı ara ara az, ara ara yoğun.. dün çok yoğundu mesela adetin ilk günleri gibi ama bugün damla damla..

sanırım 40 günü bulacak kesilmesi..:umursamaz:

hele geçen gün otururken bir boşaldı ,resmen korktum,ped de koymamıştım kesildi galiba yine diye,bilmiyorumkismile bacaklarımdan sızmış tuvalete yetişeyim derken düşün artık yoğunluğu..

normal ama rahim toparlanıyor.

bu arada doktorum hastaneden çıkarken 40 gün sonra kontrole gel, rahim toparlanmış mı bakalım dedmişti.

kızlar yemeginizi yapabiliyomusunuz nasıl gidiyor anlatın biraz.valla çok zormuş anne olmak heleki ben çalısan bayanları düşünemiyorum.valla annelerimizin eli öpülesi

benim geçen haft muayenem vardı doktor baktı rahim toparlanmış inceledi ulatrasonla dikiş yerimede baktı temiz dedi bu dönem ler çok sükür iyiyim agrım sızım kalmadı ilk dönem gibi olsa ben resmen kendimi parçaladım niye normal dogum yapmadım diye öyle bir pişman oldum sormayın.sonra düzelince kendimi yemeyi bıraktımkafamçokkarıştı

batıl belki ama napalım ben de çöpe atamadım..duruyor..üniversite olmasa biryere gömün ya..
biz de üniversiteye kadar gidemeiz gömmeye sanırım.sempatiksalakcinni

ama kızlar ben sunu anladım geç yaşta anne olmak çok zor tahammülü az oluyor insanın söyle küçük yaşlarda anne olsaydım belkide deli çoş olur kendimi çocukluga vururdum.kusura bakmayın konudan konuya atlıyorum içimde çok anlatacak sey var

valla çok şükür ilk dakikalardan itibaren hiç sıkıntım olmadı sezeryan yerimden..
kişiden kişiye değişiyor..
boşver..

geçti gitti bakkk..

daha dün gibi kalp atışlarından mide bulantılarından bahsediyorduk..

Allaha çok şükür kucaklarımıza aldık..:lepi::Saruboceq:

benim 2. olduğu için bu sefer daha rahatım..
ben oğlumda lohusa depresyonu yaşamıştım mesele..
çok mutsuzdum bebeğim olduğu için??? hiçbirşeyden zevk almıyor sürekli ağlıyordum..
şükür bunda yaşamadım.

sanırım tecrübe var diye

insan ne kadar zor alışıyor bebege inanın daha yeni yeni alıştım yavruma kabullenemiyosun ilk dönem çok zor geldi bana.bu lohusalık pisikolojisimi hassaslıkmı yeni bir hayatın olmasımı bilmiyorum.tüm dünyamız degişti.o rahat rahat giitigimz yerlere gidemiyoruz hersey zor oluyor yemegimizi bile dogru düzgün yiyemiyoruz eşimle hızlı hızlı bazen ayrı ayrı.hersey artık çok farklı gerçekten geç yaşta annellik zor rahatlıga alışıyor insan.bu arad yaşım 82 dogumluyum

deniz güneş sen ne güzel kurtardın ikinciyide yaptın.ilkini büyüttün ohh sana bir oglan bir kzı daha ne isterim.inan zor samimi söylüyorum bende çok depresyondayım daha yeni yeni bebegimi kabulleniyorum

kızlar yemeginizi yapabiliyomusunuz nasıl gidiyor anlatın biraz.valla çok zormuş anne olmak heleki ben çalısan bayanları düşünemiyorum.valla annelerimizin eli öpülesi

çalışan bir bayan olarak alışkınım ben..
gerçi şu an 4*4 lük yemek falan yapmıyorum.
aparatif idare ediyoruz..hafif yemekler falan..
bu sıcakta bebekle mutfakta saatler harcayamam..
zaten öğleden sonra güneş vuruyor mutfağıma alev almış gibi mutfak şu anda..

köfte kızartıcam akşama, makarna salata falan o kadar..laelaelaelaelae

annem varken iyiydi ama gitti o da artıkkafamçokkarıştı

aynen bende öyle hafif ve basit seyler yapıyorum.o tam yemek masası kuran dört dörtlük kadın nerde eser kalmadı

işte ben bunları düşünüp düşünüp ağlıyordum oğlumda..senağlama
aman fazla düşünmeyin..

geçer canım geçer..

ben de hala yine düşünüyorum bunları ama napalım..

kızıma bakınca da Allahım çok şükür dyorum..ben istedim sen verdin dyorum..

alışacaksın canım..anlıyorum seni.

hayatınız artık: bebekten önce ve bebekten sonra diye 2 ye ayrılmış durumda..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…