2010 Temmuz Anneleri : )

biz de öyle canım
bikaç kez annemlere gittik
alışverişe,kafeye geziyoruz yani
bugün yine çıkıcaz

yavrum alıştı zaten gezmeye olmasa bile sarılık ölçtürmek içimn hastaneye muhakkak uğruyoruz her hafta malesef((

herkese günaydın..

biz gezmeye çıkmadık henüz.3kere doktora gittik o kadar..
malesef eşim doğum olduğundan beri cumartesi pazar dahil hep çalıştı..aksilik bu yaa...işleri yoğunlaştı..

ee ben de kendi kendime arabamla çıkmadım henüz..

bakalım kısmet..sıkıldım ama evde...çıkmam lazım acilen.

günaydın deniz
yook kendim çıkamam şuan zaten
hep eşimle çıktık biz
ama gerçekten iyi geliyo
geçen akşam öyle rahatlamışım ki ceren de huysuzluk yapmadı kuzum açık havada hep uyudu
çok iyi geldi bana

günaydın canım..

valla ben de çok sıkıldım..bu hafta sonu belki çalışmaz eşim de çıkarız..
akşamları da geç geliyor erken gelse akşam çıkıcam ama nerdeeeeee:bbo:

ramazandan sonra biz de tatil düşünüyoruz bakalım kısmet..

10 eylül bayram 20 eyül sanırım okullar açılacak o arada tatil yaptık yaptık..yapamadık kalır..

kısa çaplı da olsa 3-4 gün düşünüyoruz ...

buarada biz idrarı yine veremedik
eşim sabah götürecekti işe giderken ama uzun zamandır beklediğimiz kakayı da yapmış ceren,idrarla karışmış o da olmazmış yarına kaldı yani
hastane ortamına hergün götürmek istemiyorum çocuğu

biz de okul sorunu olmıcak ben ücretsiz izne ayrılcam inş
eşim rezervasyon yaptırmış bile eylülün son haftasına 4 gün
inşallah soğuk olmaz temmuzda giderdik biz hep

kızlar dün sağlıkocağına da gittik 1.ay kontrolüne
doğumdan buyana 1 kg almış kızım
60cm olmuş
normal dedi hemşire hanım

kızlar dün sağlıkocağına da gittik 1.ay kontrolüne
doğumdan buyana 1 kg almış kızım
60cm olmuş
normal dedi hemşire hanım

maşallah canım benim bizim oğlan 3cm uzadı die doktor tezesi çok uzun olacak dedi. cumartesi günü 55cmdi. 18günlük şu anda anca doğum kilosuna geldi 1. ayda 1 kilo alır mı acaba bizimki de. sanki bana almaz gibi geldi. kullaro bacakları çırpı gibi hala.

ben de merak ediyodum 2 gündür ağzında bişiler çiğniyo bazen kusuyo azcık bakıyorum kesilmiş süt gibi pelte pelte bu nie böle benim sütüm pelteli mi die düşünüyodum.demek ki herkeste oluyomuş.ben artık banyodan sonra da uzun kollu giydirmiyorum. pencereyi hemen açmıyorum kafasına bir şapka ayaklarında çorap kısa kollu bir badi ve penye battaniyeyi beline kadar örtüyorum 1 saat sonra filan şapkasını çıkarıyorum pncereyi de açöıyorum ama penye battaniyesini yine beline kadar örtüyorum. çocuk uzun kolla bunalıyo eve termometre koydum 30 derece çok sıcak yani hele pencereyi kapatınca hamam gibi oluyo.

offf sıkılıyorum kızlar..bebişi yıkadık uyuyor..

ben kısa kollu ,altına uzun patikli pijama giydiriyorum üstüne de incecik beline kadar battaniye örtüyorum..oda penceresi kapalı.

offff canım sıkılıyor yaaaa

eşimi aradım akşam erken gel artık sıkıldım gezelim dedim tamam dedi ama gayet soğuk bir tamam...dı..

bu arada giyecek birşeyim yok hiçbirşey olmuyor..
saçlarımın dipleri 1 karış koyu renk..uçlar röfle berbat görünüyorum galiba..

boyatma lazım da.rröfle de 3 saat sürüyor yaaa..

röfle yaptırmıcam zaten karamelin en açık sarı tonunu düşünüyorum.

apartmanda kimse yok herkes tatilde yazlıkta.evde olanlarda bütün gün havuz vs geziyor

evi süpürmem lazım..

süpürmüceeemmmmmmm

biz hergün yıkıoruz oğluşumu dayanamıor sıcağa ..
ben eve termemotre koydum kızlar nem oranı yüzde 95 leri gösteriyor sıcaklar 36 37 ...7 / 24 klima çalıştırıorum 28 dercede fan ayarı düşük nemi alsın die yoksa hemen isilik oluyor yavrumm sıcaktan nasıl ağlıorr

Son düzenleme:
selam kızlar
kızım uyuyor şu an. uyandığında banyosunu yaptırıcaz. göbeği hala düşmedi 22. günümüz olmasına rağmen!! o yüzden rahat rahat banyosunu yapamıyor.
havalar artık normale dönsün sıcakta huzursuz oluyor yavrum (

ay bende çok sıkıldım zaten terliyorum ev çok sıcaakk. kızımında gaz sancısı tuttu sabahtan beri şimdi saate bakabildim 2 olmuş nerdeyse şaştım kaldım. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ya.
benim saçımın yarısı kendi saçım yarısı boya uçları feciydi. boyadım bi güzel dayanamadım. kendime geldim valla:)
bizde çıkmadık hiç, sadece yarı kırkı diye araba ile anane babane ziyareti yaptık. yine evdeydik yanii..

ya evet saç boyatma işi ne olacak ben de kaç gündür onu düşünüyorum saçlarım berbat durumda..giyecek kıyafet zaten yok, tam ara beden ne hamile kıyafetleri oluyor ne eski kıyafetler...ben kuafore annemle gitmeyi dusunuyorum o bebege bakarken sacım boyanır arada alır emziririm ne bilim ..kuafore de bir girdin mi 3-4 satten once cıkılmıyo ki..

kızlar, kızım çok ağlıyordu sabahtan beri. z.yağı ile masaj yaptım poposuna anında yaptı kakasını ama çok sulu ishal gibi. sizdede oluyor mu böyle.benimki sanki toplu yapıyor koca gün hep çiş yapıyor günde 2 kere falan kaka yapıyor artık...
bide kızı olanlar ön tarafını, önden arkaya temizliyorum ama içi beyaz hala doğumdan kalan kremsi şeyler var, kendi geçer demişti hemşire doğduğu zaman ama hala geçmedi bende içine kadar silmiyorum sizde var mı acaba?

sanki beni anlattın canım ya.

şimdi sağlık ocağına götürücem oğlumu saatlerdir bütün dolabı indirdim giyecek bişey bulamadım.

saçlar desen sadece uçlarda sarı kaldı. saçımı toplayınca röflem belli bile olmuyor artık.((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…