kızlar, kızım çok ağlıyordu sabahtan beri. z.yağı ile masaj yaptım poposuna anında yaptı kakasını ama çok sulu ishal gibi. sizdede oluyor mu böyle.benimki sanki toplu yapıyor koca gün hep çiş yapıyor günde 2 kere falan kaka yapıyor artık...
bide kızı olanlar ön tarafını, önden arkaya temizliyorum ama içi beyaz hala doğumdan kalan kremsi şeyler var, kendi geçer demişti hemşire doğduğu zaman ama hala geçmedi bende içine kadar silmiyorum sizde var mı acaba?
aynen saçm hep toplu sıcaktan..önden bakınca saçlarım tamamenkahvesempatiksalakcinni..sanki beni anlattın canım ya.
şimdi sağlık ocağına götürücem oğlumu saatlerdir bütün dolabı indirdim giyecek bişey bulamadım.
saçlar desen sadece uçlarda sarı kaldı. saçımı toplayınca röflem belli bile olmuyor artık.((((
Selam kızlar,
Bebekten hiç vakit bulamıyorum artık..Herkesin problemleri hemen hemen aynı artık..
Peki benim gibi ek mama takviyesi yapan var mı?sütüm çok gelmiyor maleseeff((((((
canım arada temizle o kremsi şeyleri.
hastaneden çıkarken hemşire bana öyle söyledi arada nazikçe temizlemeye çalış birikirse mikrop kapabilir demişti.ben arada hafifçe temizliyorum ama tamamen de geçmedi.
bu arada benim kız günde 5-6 kere kaka yapıyor ama az az..ne çok bez gidiyor değil mi?sempatiksalakcinni
aynen saçm hep toplu sıcaktan..önden bakınca saçlarım tamamenkahvesempatiksalakcinni..
kuaföre giderken anane ya da babaneye bırakmayı düşünüyorum..napayım mama verirler acıkırsa.
bayrama kadar boyatmak lazım..:umursamaz:
hadi ya demek öyle söyledi bende hafifçe almaya çalışıyorum ama hala var tabi zor geçiyor.. neyse dikkat edeyim bundan sonra sağol cnm. evet bez çok çabuk gidiyor valla. 2 paket bitti bizim. 3.deyim :) sen?
apartmanda kimse yok herkes tatilde yazlıkta.evde olanlarda bütün gün havuz vs geziyor
evi süpürmem lazım..
süpürmüceeemmmmmmm
eşimi aradım akşam erken gel artık sıkıldım gezelim dedim tamam dedi ama gayet soğuk bir tamam...dı..
bu arada giyecek birşeyim yok hiçbirşey olmuyor..
saçlarımın dipleri 1 karış koyu renk..uçlar röfle berbat görünüyorum galiba..
boyatma lazım da.rröfle de 3 saat sürüyor yaaa..
röfle yaptırmıcam zaten karamelin en açık sarı tonunu düşünüyorum.
haklısın ne zaman insan rahatlıyor yaşına girincemi daha rahat
Selam kızlar,
Bebekten hiç vakit bulamıyorum artık..Herkesin problemleri hemen hemen aynı artık..
Peki benim gibi ek mama takviyesi yapan var mı?sütüm çok gelmiyor maleseeff((((((
çok yorgunum ben ya.
dün akşam eşim saat on gibi geldi eve. bana cuma gecesi evde değilim hayatım haberin olsun dedi. bende tamam dedim. nereye gidiyon ne için falan diye sormadım.
yorgunluktan algılarım kapanmış durumda. bugün aklıma geldi yeni sordum hayırdır diye.
eşimde alay ediyo hayatımda başka biri var desem tamam diyeceksin diye....
ne zaman toparlanıcaz biz ya?
kızlar bu saçı başı soracak olursanız benden kötüsü yok sanırım.. saçlarım şu an kuyruk sokumuma kadar geliyor.. ve normalden biraz daha gür.. boyadan, bakımdan hiç bahsetmiyorum bile.. saçlarım kafama ağır gelmeye başladı artık, sıcak da bir taraftan valla zor çekiliyor.. bazen makası elime alıp kessem mi diye düşünüyorum.. hep bağlı durduğu için belli olmaz diyorum.. nasıl olsa kuaföre gidince düzelttiririm diyorum ama gene de lohusayım diye yapamıyorum.. bir daha mı, bu kadar uzun saç, aslaaaaaaaaaa..... bu arada saç sakalda birbirine karışmış durumda.. pala remziye dönmüş vaziyetteyim.. :))) kaşlarımı da katayım bari tam olsun.. ne zaman bitecek bu ızdırap bakalım..
kızlar, kızım çok ağlıyordu sabahtan beri. z.yağı ile masaj yaptım poposuna anında yaptı kakasını ama çok sulu ishal gibi. sizdede oluyor mu böyle.benimki sanki toplu yapıyor koca gün hep çiş yapıyor günde 2 kere falan kaka yapıyor artık...
bide kızı olanlar ön tarafını, önden arkaya temizliyorum ama içi beyaz hala doğumdan kalan kremsi şeyler var, kendi geçer demişti hemşire doğduğu zaman ama hala geçmedi bende içine kadar silmiyorum sizde var mı acaba?
kızlar bu saçı başı soracak olursanız benden kötüsü yok sanırım.. saçlarım şu an kuyruk sokumuma kadar geliyor.. ve normalden biraz daha gür.. boyadan, bakımdan hiç bahsetmiyorum bile.. saçlarım kafama ağır gelmeye başladı artık, sıcak da bir taraftan valla zor çekiliyor.. bazen makası elime alıp kessem mi diye düşünüyorum.. hep bağlı durduğu için belli olmaz diyorum.. nasıl olsa kuaföre gidince düzelttiririm diyorum ama gene de lohusayım diye yapamıyorum.. bir daha mı, bu kadar uzun saç, aslaaaaaaaaaa..... bu arada saç sakalda birbirine karışmış durumda.. pala remziye dönmüş vaziyetteyim.. :))) kaşlarımı da katayım bari tam olsun.. ne zaman bitecek bu ızdırap bakalım..
kızlar bebeklerınızın uyku düzeni nasıl benımkı gunduz cok uyuyor her ıkı saatte bır emıp gerı uyuyor gece de 2 saatte uyanıyor sabah 4,5 tan sonra saat 9 10 a kadar hiç uyumuyor ne yapacagım bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?