2010 Temmuz Anneleri : )

canım arada temizle o kremsi şeyleri.
hastaneden çıkarken hemşire bana öyle söyledi arada nazikçe temizlemeye çalış birikirse mikrop kapabilir demişti.ben arada hafifçe temizliyorum ama tamamen de geçmedi.

bu arada benim kız günde 5-6 kere kaka yapıyor ama az az..ne çok bez gidiyor değil mi?sempatiksalakcinni

aynen saçm hep toplu sıcaktan..önden bakınca saçlarım tamamenkahvesempatiksalakcinni..

kuaföre giderken anane ya da babaneye bırakmayı düşünüyorum..napayım mama verirler acıkırsa.

bayrama kadar boyatmak lazım..:umursamaz:

Selam kızlar,

Bebekten hiç vakit bulamıyorum artık..Herkesin problemleri hemen hemen aynı artık..

Peki benim gibi ek mama takviyesi yapan var mı?sütüm çok gelmiyor maleseeff ((((((

Selam kızlar,

Bebekten hiç vakit bulamıyorum artık..Herkesin problemleri hemen hemen aynı artık..

Peki benim gibi ek mama takviyesi yapan var mı?sütüm çok gelmiyor maleseeff ((((((

ben her gece değil ama arada geceleri mama veriyorum o kadar.sütün azsa vermelisin mama yapacak birşey yok canım/B]

hadi ya demek öyle söyledi bende hafifçe almaya çalışıyorum ama hala var tabi zor geçiyor.. neyse dikkat edeyim bundan sonra sağol cnm. evet bez çok çabuk gidiyor valla. 2 paket bitti bizim. 3.deyim :) sen?

hadi ya demek öyle söyledi bende hafifçe almaya çalışıyorum ama hala var tabi zor geçiyor.. neyse dikkat edeyim bundan sonra sağol cnm. evet bez çok çabuk gidiyor valla. 2 paket bitti bizim. 3.deyim :) sen?

bizim daha çok bez gitti ya şimdiye kadar..4.paket bitmek üzere sanırım emin değilim valla.

Aynen ben de cok sıkıldım kayınvalıdem bebege bakarken gecenlerde 2 saatlıgıne kactık markete bıle cıkamıyorum suanda cunku bebege tek bakıyorum gece 3 te yattım gunduz 3 de kalktım gecem gunduzum karıstı esım cok yogun calıstıgı icin geceleri ben bakmaya calısıyorum o uyusun dıye . Benım de acilen saclarımı boyatmam lazım ..

haklısın ne zaman insan rahatlıyor yaşına girincemi daha rahat

:)))))))) ay hiç gülceğim yoktu :))))

kızım 19 aylık şuan ve sadece şunu söyleyebilirim en rahat dönemdesiniz şuan onu bilin ve değerini bilin :)))))

kendi başına yürümeye başlıycak koştur dur bebek arabasına binmiycek, verdiklerini yemiycek, restoranda durmuycak, alışveriş merkezinde koşturacak, evin altını üstüne getirecek, çekmeceleri boşaltacak, elindekilerle aynaya tv ye vuracak :))))))))

ama anne deyip koşa koşa gelip sarılması yokmu ? işte hepsini unutturucak

kızlar bu saçı başı soracak olursanız benden kötüsü yok sanırım.. saçlarım şu an kuyruk sokumuma kadar geliyor.. ve normalden biraz daha gür.. boyadan, bakımdan hiç bahsetmiyorum bile.. saçlarım kafama ağır gelmeye başladı artık, sıcak da bir taraftan valla zor çekiliyor.. bazen makası elime alıp kessem mi diye düşünüyorum.. hep bağlı durduğu için belli olmaz diyorum.. nasıl olsa kuaföre gidince düzelttiririm diyorum ama gene de lohusayım diye yapamıyorum.. bir daha mı, bu kadar uzun saç, aslaaaaaaaaaa..... bu arada saç sakalda birbirine karışmış durumda.. pala remziye dönmüş vaziyetteyim.. :))) kaşlarımı da katayım bari tam olsun.. ne zaman bitecek bu ızdırap bakalım..

Selam kızlar,

var canım. ben günde 2 kere mama veriyorum malesef yoksa çok ağlıyor ve memeden ayıramıyorum.

çok yorgunum ben ya.

dün akşam eşim saat on gibi geldi eve. bana cuma gecesi evde değilim hayatım haberin olsun dedi. bende tamam dedim. nereye gidiyon ne için falan diye sormadım.

yorgunluktan algılarım kapanmış durumda. bugün aklıma geldi yeni sordum hayırdır diye.

eşimde alay ediyo hayatımda başka biri var desem tamam diyeceksin diye....

ne zaman toparlanıcaz biz ya?

sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldenolumunekankayizsmile

geçen sefer verdiğimiz topuk kanı geçersiz sayılmış. bugün tekrardan verdik. şükür ki bu kez çok ağlamadı oğlum. bayağı bir kanlanmış bebğim. iki iğne batırmayla alabildik kanı....

canım benım kızımda da var 25 gunluk olduk ben yavasca ıslak mendılle temızlıyorum ben sureklı zeytınyagıyla karnını ovuyorum sabahlarıda bır cay kasıgı ıcırıyorum gunde en az 5 6 defa kaka yapıyor hem de baya bır cok oranda

kızlar bebeklerınızın uyku düzeni nasıl benımkı gunduz cok uyuyor her ıkı saatte bır emıp gerı uyuyor gece de 2 saatte uyanıyor sabah 4,5 tan sonra saat 9 10 a kadar hiç uyumuyor ne yapacagım bılmıyorum

benim saçlarım taranmıyor bile artık hergun dus alıyorum dustan sonra tarayabiliyorum kıvırıp kıvırıp topuz yapmaktan keçe gibi oldular delikafadulden ama kendime biseyler aldım allahtan da bu saclarla ne kombine olur yaa CADIARZU

benim oğlumda akşam saat 6 dan gece 11 e kadar falan uyumakta zorlanıyor.

sabahlarıda 7 den saat 11 e kadar uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…