şimdi iyimisin canım ? bebekmi huysuzlandı banada 2 kez oldu bağırarak ağladım alışcaz inşallah
Niye ne yaptılar ki yine bu kaynanalardan cektigimiz nedir yaa ??
nihayet ,sağol canım.amin cümlemizinkinihayırlı olsun canımm gözün aydın :) allah analı babalı büyütsün :))
Benim ki guyya logusa yemeklerinden anlamıyor .. Hep saf hep ıyı niyetlı gorunuste .. Ben bilmiyorum ki ne yemek yapayım ??? Ben de bılmıyorum diyordum inadına ..cevap : Ee kahvaltılık mı yapsak ?? Ilk baslarda tamam dedım ama ardından nıye ac kalayım dedim bebek emzırıyorum sutum azalmıstı .. Ben de onla doymam doyurucu olmaz fılan demeye basladım esıme kayısı aldırdım hosaf yaptım annemi aradım yanında ınadına utansın dıye . Sonra borek yapıcak guyya boyle fırın hıc kullanmamıs kac derecede pısırecegını bılmıyormus yaa allah askına 55 yasında kadın hıc mı duymus olamaz kac derece de olucagını ben yıne inadına annemı aradım utansın dıye .. Kayınvalıdem mevlut mevlut gezer dugunlerın bas konugudur .. Yani boyle gelenek goreneklerı kendı annemden cok bılır aslında .. Normalde dugunde hatırlıyorum elınse kına tepsısı konvoyun basında bı oyana bı buyana nasıl cevık nasıl diğrek . Ama benım evde matem havasında sallana sallana gelıyor .. Bu kadar uyuz olmamıstım hıc logusalıktan mıdır nedır herseyi bana battı ..
Geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım valla yediklerimize
offfffffffffff kıslarrrrrrrrrrr dehşet bir gündü gece sadece 1,5 saat uyudum bebeğim gazdan deli oldu siz siz olun bilmediğiniz şeyleri yemeyin pepino diye bir meyvenin tadına baktım bakmaz olaydım hem ben hem bebişim hem annem gazdan öldük(( bebeğim gün içindede toplam 2 saat anca uyudu yavrum helak oldu (((( ben deseniz hiç uyumadım ruh gibiyim (((
geçmiş olsun canım... Allah kolaylık versin...
benim oğlumda akşam saat 6 dan gece 11 e kadar falan uyumakta zorlanıyor.
sabahlarıda 7 den saat 11 e kadar uyumuyor.
Kizlar benim oglumda da auni dert var. Aksam 5-6 gibi basliyor deliler gibi aglamaya gece 11-12 ye kadar susturamiyoruz. Aglamaktan helak oluyor sesi kisiliyor yavrumun. Kolik sanirim. Tum tanimlamalara uyuyor cunku.
Cuma gunu doktora gidicez umarim bir caresini buluruz. Yoksa bu sekilde babasi ben annem anca bas edebiliyoruz. :2:
Kizlar benim oglumda da auni dert var. Aksam 5-6 gibi basliyor deliler gibi aglamaya gece 11-12 ye kadar susturamiyoruz. Aglamaktan helak oluyor sesi kisiliyor yavrumun. Kolik sanirim. Tum tanimlamalara uyuyor cunku.
Cuma gunu doktora gidicez umarim bir caresini buluruz. Yoksa bu sekilde babasi ben annem anca bas edebiliyoruz. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?