2010 Temmuz Anneleri : )

Niye ne yaptılar ki yine bu kaynanalardan cektigimiz nedir yaa ??

görümcem ben hamileyken evimi temizledi yeterince kendisini övemedim diye arkamdan gerizekalı diye bahsederken duydum. inanlımaz kırıldım ama ağzımı açıp bir kelime dahi edemedim.

bu hafta çocuğuma mevlit yapacaktım hocayı kendi anneme söyledim getirsin diye kaynanamda benim karşı dairemde oturuyor bunu duyunca kıyamet koptu biz burda neciyiz diye eşimde annemi aramış ve hocayı iptal etmesini istemiş ki ben haftalar öncesinden hocadan randevu almıştım sinirlerim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım açıkçası ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden

Anlıyorum cnm seni ben de aynıs seyleri yasadım bir hafta boyunca senınki gene biseyler yapıyor acık acık benım ki gorunuste cok ıyı hıcbisey yapmıyor ama ıcten ice beni deli etti...Guyya bana ve bebege yardıma gelmişti yemek yapmak dısında hıc bıseye elını surmedi .. zaten muhabbet diye bisey asla yok bisey sorar cevap verırsın aldıgın yanit -- Heeee olur ..
Yardım etmis gorumcen karsılık beklememelıydı .. Kayınvalıden de madem senınle ılgılenmıyor annenden istemen cok iyi olmus .. Aman takma boşver kötü olma sen yine de. .

Benim ki guyya logusa yemeklerinden anlamıyor .. Hep saf hep ıyı niyetlı gorunuste .. Ben bilmiyorum ki ne yemek yapayım ??? Ben de bılmıyorum diyordum inadına ..cevap : Ee kahvaltılık mı yapsak ?? Ilk baslarda tamam dedım ama ardından nıye ac kalayım dedim bebek emzırıyorum sutum azalmıstı .. Ben de onla doymam doyurucu olmaz fılan demeye basladım esıme kayısı aldırdım hosaf yaptım annemi aradım yanında ınadına utansın dıye . Sonra borek yapıcak guyya boyle fırın hıc kullanmamıs kac derecede pısırecegını bılmıyormus yaa allah askına 55 yasında kadın hıc mı duymus olamaz kac derece de olucagını ben yıne inadına annemı aradım utansın dıye .. Kayınvalıdem mevlut mevlut gezer dugunlerın bas konugudur .. Yani boyle gelenek goreneklerı kendı annemden cok bılır aslında .. Normalde dugunde hatırlıyorum elınse kına tepsısı konvoyun basında bı oyana bı buyana nasıl cevık nasıl diğrek . Ama benım evde matem havasında sallana sallana gelıyor .. Bu kadar uyuz olmamıstım hıc logusalıktan mıdır nedır herseyi bana battı ..

valla kafaya takılmayacak gibi de değil açıkçası bende gıcıklığına mevlidi erteleyeceğim. onlar madem bana bunu yaptı bende inat edicem olaylar büyüyecek anlayacağınız

offfffffffffff kıslarrrrrrrrrrr dehşet bir gündü gece sadece 1,5 saat uyudum bebeğim gazdan deli oldu siz siz olun bilmediğiniz şeyleri yemeyin pepino diye bir meyvenin tadına baktım bakmaz olaydım hem ben hem bebişim hem annem gazdan öldük (( bebeğim gün içindede toplam 2 saat anca uyudu yavrum helak oldu (((( ben deseniz hiç uyumadım ruh gibiyim (((

geçmiş olsun canım... Allah kolaylık versin...

benim oğlumda akşam saat 6 dan gece 11 e kadar falan uyumakta zorlanıyor.

sabahlarıda 7 den saat 11 e kadar uyumuyor.

Kizlar benim oglumda da auni dert var. Aksam 5-6 gibi basliyor deliler gibi aglamaya gece 11-12 ye kadar susturamiyoruz. Aglamaktan helak oluyor sesi kisiliyor yavrumun. Kolik sanirim. Tum tanimlamalara uyuyor cunku.

Cuma gunu doktora gidicez umarim bir caresini buluruz. Yoksa bu sekilde babasi ben annem anca bas edebiliyoruz. :2:

çok geçmiş olsun canım... inşallah bir çare bulursunuz...

çok geçmiş olsun canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ((

selam kızlar..bu akşam ilk gezmemizi yaptık alışveriş merkezine gitik yemek vs yedik dolaştık..

tam 1 ay olmuş gezmeyeli çok iyi geldi..eşim de erken geldi eve yoksa gidemezdik.

kaynanaları takmayın kızlar, takmayın demek kolay biliyorum ama her evde oluyor bu lohusalık dönemlerinde.

olan size olur,sütünüz gider valla hiç anlamazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…