Yaa bi de kızlar benim kanamam hala devam ediyor az az da olsa devam.
Sizler de durumlar nasıl.
Doğum tarihimiz 22 temmuz benimle yakın tarihlerdeki arkadaşlar ne alemdesiniz?
oğluma o şarkıyı açıncaa bir hoşuna gidior sorma karnımda alıştı onu dinlemeye :)
benmde gözüm korktu çıkamam dışarı sanırım
bu arana safkan ben tek başıma bakıcağımı düşünemiorum bilee ki oğluşumun kırkı çıkıcak ayın 9 unda yanımda birileri olması lazım butun gunduz tek bakamm ben bakıorum zaten ama destek yani ani bşe olursa dieee
ben tek bakıyorum annemi kaynanamı yolladım. ilk torun çok ilgi var üstünde. kucaktan kucağa geziyor, ay ver şöyle yapayım, ay orasını böyle tutalım daha iyi. bilmiyorum nasıl olcak büyüdükçe gülücükler atmaya başladıkça delircek bizimkiler çok seviyorlar sağolsunlar.. bendede bir kıskançlık oldu sanki :) paylaşamıyorum
bende tek bakıyorum. dün geceden beri çıldırasım m var uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyor kurulu saat gibi her 10 dk bir uyanıyor. az önce uyuttum bende dalmışım yine uyandı ruh gibiyim bugün.
bende tek bakıyorum. dün geceden beri çıldırasım m var uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyor kurulu saat gibi her 10 dk bir uyanıyor. az önce uyuttum bende dalmışım yine uyandı ruh gibiyim bugün.
Kızlar elevit kullanıyor musunuz doktor ne dedi size benim ki elindekileri bitir demişti
Merhaba herkese :)
Benim adetimin ilk gunu 8 Temmuz idi...29 Temmuz'da bhcg değerim 32 çıktı; ve 3 Ağustosta 385...Sizin tecrübelerinize ve bilginize göre ikiz gebelik olabilir mi bu? Cunku 48 saatte 2 ye katlanacagını varsayarsak 4 Agustos'ta degerin 256 olması gerekiyordu...
Yaa bi de kızlar benim kanamam hala devam ediyor az az da olsa devam.
Sizler de durumlar nasıl.
Doğum tarihimiz 22 temmuz benimle yakın tarihlerdeki arkadaşlar ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?