2010 Temmuz Anneleri : )

Yaa bi de kızlar benim kanamam hala devam ediyor az az da olsa devam.
Sizler de durumlar nasıl.
Doğum tarihimiz 22 temmuz benimle yakın tarihlerdeki arkadaşlar ne alemdesiniz?

aynı gün doğum yapmışız canım.. benim de az geliyor.. hatta bir geliyor, bir gelmiyor..

ben tek bakıyorum annemi kaynanamı yolladım. ilk torun çok ilgi var üstünde. kucaktan kucağa geziyor, ay ver şöyle yapayım, ay orasını böyle tutalım daha iyi. bilmiyorum nasıl olcak büyüdükçe gülücükler atmaya başladıkça delircek bizimkiler çok seviyorlar sağolsunlar.. bendede bir kıskançlık oldu sanki :) paylaşamıyorum

valla bizimkilerde çok seviorlar hatta bazen benm kucağımda susmuor onların kucağında susuveriorr :) çok gazlı bir bebek olduğu için korkuyorumm bakmaya nefesi kesilecek dercede ağlıor bazenn ama zaten çalıştığım için neticede gene onlar bakıcaklar

kızlar bişey sorucam..

acaba emzirirken terlemeyi önleyici deodorant kullanımı süt yapımı için veya çocuğun sağlığı için zararlı mıdır?

acaba içindeki zararlı maddeler çocuğa süt yoluyla geçebilir mi?

bende tek bakıyorum. dün geceden beri çıldırasım m var uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyor kurulu saat gibi her 10 dk bir uyanıyor. az önce uyuttum bende dalmışım yine uyandı ruh gibiyim bugün.

bende tek bakıyorum. dün geceden beri çıldırasım m var uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyor kurulu saat gibi her 10 dk bir uyanıyor. az önce uyuttum bende dalmışım yine uyandı ruh gibiyim bugün.

ay benm oğlanda böyleee gazdan dolayı yatırıorum bende uzanıorum biraz uyuyim dinlenim die 10 dak sonra ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaa diee :):) kalkıorum ama sersem sersem düşürürüm die korkuyorumm... çok uykusuz kalıorum gece uyumuor gündüzde uyuduğu zmanlar ben uyuyamıorum bişler yapmak zorunda kalıorummm gözlerim kan çanağı gibi

Bende pazartesınden itibaren tek bakıcam boshayallersmile cok korkuyorum baş başa kalınca bakabılıcekmıyım dıye .. umarım benım bal kızım benjı uzmez.. gecelerı 12 den gece 3 e kdr hıc uyumuyor..akannehir brde cok dikkat etmeme ragmen pişik oluştu yavrumda off ufffffbilmiyorumkismile

kızlarrr ben ilaçlı pudra kullanıorummm talk pişiğe çok ii geliorr tavsiye ederım hemen geçirior pişiği

ben hayatta tek bakamam valla şu anda. annem bazen dışarı gidio 3 saat filan gelmese arıyorum gel artık diye. kaka yapınca panik oluyodum. ama artık alıştım. çünkü altını açınca arka arkaya yapıyodu. her taraf batıyodu.

merhaba kızlar benim de kızım 20 temmuzda doğdu...
flowersun benimde kızım altını açıp temizleyince kakasını yapıyor çok titiz bebeklerimiz herhalde :)

Merhaba herkese :)

Benim adetimin ilk gunu 8 Temmuz idi...29 Temmuz'da bhcg değerim 32 çıktı; ve 3 Ağustosta 385...Sizin tecrübelerinize ve bilginize göre ikiz gebelik olabilir mi bu? Cunku 48 saatte 2 ye katlanacagını varsayarsak 4 Agustos'ta degerin 256 olması gerekiyordu...

benimde kızım altını açınca kaka yapmaya başlıyor.. hatta bazen de çişini yapıyor.. :))) yalnız bezi açıp hava alınca çok mutlu oluyor..

benimhiç bilgim yok valla bu konuda ama sitede ıkız bebek anneleri var belki onlar biliyordur

benm kızımda altını açıncacırttt diye bırakıveriyor ortalığa hava alınca mutlu oluyorlar demekki :) bende chicco nun pudrasını kullanıyorum büyük boy tuzluk gibi olanı. ben almadım eşim onu almış gelmiş. ama iyi pudra daha hiç pişik olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…