herkese merhaba
benim bir sorum varsa yanıtlarsanız çok sevinirim
bebeğim 3-4 kere kusuyor günde, acaba bu normalmi , bilen varmı ?
Zaten anneyle kaynana aynı anda bebege bakarsa kesin bi çekişme cıkıyor : ))
Ya bu arada yarın Samsuna gidicez doktor kontrolüne, benim kontrolüm yapılacak dikişlere falan bakacakmış doktorum,rahime falan toparlanmasına sanırım.
Ben gitmişken alışveriş merkezine de gitmek istiyorum şöyle dışarda yamak yemek falan,
Ama bizim bebeişko daha 15 günlük çok mu erken olur bebişime.
Bi de milletin içinde nasıl emzirilir falan bilemiyorum ki ben???????????
Eltim emzirirdi hem de hiç bir yerini göstermeden nasıl yapardı acep?Hatırlayamıyorum.
Ne dersiniz hemen çıkp eve mi gelelim yoksa azıcık kaçamak yapmaktan bişi olmaz mı?
esma powerturk dinliyordum oğlunla senin şarkın çıkmıştı emin aklımdan geçti inanki sizin şarkı mikropları at :))
bende gezmeyi bir kez denedim ama kendim ağlayarak eve döndüm çok huysuzlandı kızım durmadı ben daha çıkmam dışarı büyüyene kadar korktum walla
Geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım valla yediklerimize
selam kızlar..bu akşam ilk gezmemizi yaptık alışveriş merkezine gitik yemek vs yedik dolaştık..
tam 1 ay olmuş gezmeyeli çok iyi geldi..eşim de erken geldi eve yoksa gidemezdik.
kaynanaları takmayın kızlar, takmayın demek kolay biliyorum ama her evde oluyor bu lohusalık dönemlerinde.
olan size olur,sütünüz gider valla hiç anlamazsınız..
canım çekiniyorsan emzirmekten evde sag sütünü biberonla verirsin ya da bır ortu al eşarp gibi emzırırken gogsunu kapatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?