2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar nasılsınız doğumdan sonra pek takip edemez oldum benim kara kızı bırakamıyorum pek

ee kızlar ne var ne yok zaman ne cabuk gecıyor degıl mı daha dun nst falan konusuyorduk sımdılerde bebeklerımızın kırkının cıkmasını beklıyoruz.sorunlarını konusuyoruz.anne olmak cok guzel bir duyguymus ama su uykusuzluk olmasa

chicconun bebek telsizini aldık çekmiyor hemen dıt dıt sinyal veriyor sinir etti beni zaten dün geceden beri wc ye bile zor gttm hep ağlıyor bebek . sizi bilmem ama ben bidaha asla çocuk yapmıcam 1 tane yeter bu nasıl büyür diye kara kara düşünüyorum

slm kızlar.herkes iyidir inşallah
benim oğlum da uyumuyo deli ediyo beni.karnı tok,altı kuru,gazını da çıkarıyorum hala vıyak vıyaksempatiksalakcinni
babası alıyo kucağına ya da annem alıyo hemen susuyo daha da sinir oluyorum

mama takviye yapanlar var mı benim gibi.emiyo ama doymuyo mama veriyorum mecbur.benim gibi olanlar varsa günde kaç cc mama veriyosunuz?

bendede var chicconun pudrası, set almıştım içinden çıktı ama bana pudra kullanma dediler mecbur kalırsak kullanırız artık :) sabununuda kullanmadım hiç.

merhaba sanırım bu haftalarda huzursuzlukları başlıyor ben daha hiç mama vermedim 2 saatte bir emzir dedi dr. bana ana benimki gündüz açmıyorki gözlerinni ama son iki gündür gece uyumaz oldu sanırım gece gündüz kavramı karışıyor.
mama konusunda hiç bilgim yok malesef.

terlemeyi önleyici deodorantı ben de düşündüm ama sonra çekindim..evde amazonlar gibi göğüsler fora dolaşıyorum..tekim zaten bebeklerim ve ben..eşim akşam geliyor..küvezden çıktığından beri ikisinin de altını ben alıyorum..annem çok çok yorgun olduğumda daha doğrusu yorgunluktan ve uykusuzluktan sızdığımda aldı altlarını..sanki bebek bakımı konusunda 40 yıllık tecrubem var gibi davranmasına çok kırgınım aslında..keşke daha yardım edebilseydi de daha verimli emzirebilseydim yavrukuşlarımı...

beta hcg değerleri yanıltıcıdır..benim geçen seneki hamileliğimde değer 57 idi tekil değerlerden de düşüktü ama ikizdiler...değeri 10.000 lerde olup tekil hamileliği olan da var..o yüzden en iyisi ultrasonda gözlemlenen kese ve kalp atışı sayısıdır...

bu arada emzirme örtüleri var..üzeri kasnaklı..rahatça emziriyorsunuz heryerde..kimse görmüyor.

.

benimki emmiyodu zaten yeni yeni emmeye başladı
slikon uçla emiyo şimdi ama düzenli değil
keyfine bağlı paşamın..bi emiyo bi emmiyo
şöyle güzelce emip de uykuya daldığı çok az oluyo yani
mecburen veriyorum mama
ya da önceden sağdığım süt olursa onu veriyorum
bendeki pompa uyduruk.onunla sağıyorum ama çok gelmiyo
internetten elektirikli pompa siparişi verdim bugün
burda birileri olumlu yorumlar yazmıştı
medelanın mini elektirikli pompası için
umarım ben de memnun kalırım
mama değil de sağdığım sütü veriyim diyorum emmezse ya da emip de doymazsa

canım benim ilkten sütüm az geliyodu 1 hafta kadar günde 2-3kere 30cc verdim.
şimdi sütüm yetiyo ama bazan geceleri 30cc veriyorum yine...
bebedorun cam biberonunu aldım ben deliği çok küçük öyle şakır şukur akmıyo o yüzden fazla alışmadı galiba mamaya...

Yaa kızlar bisey sorucam bayatlamıs bısey yersek kurabıye gıbı sute gecer mı bebege zararı olur mu un kurabıyesı vardı dısarda ara ara yıyordum en son bugun bı tane yedım ıcımden acaba bayatladı mı dıye gecırdım sonra kolumun ıcı kızardı ve kırmızı kırmızı nokta nokta oldu isilik gibi .. bebegi emzırdım bıraz ama korkuyorum bısey olur mu dıye buzlukta 200 ml sagdıgım sut vardı onu ındırdım cozulsun dıye onu mu versem

ayşecik çok güzel bebeklerin maşallah, allah size bağışlasın:Saruboceq:
bana da dr pudra kullanma dedi.
niveanin pişik önleyici kremi var onu kullanıyorum bayağı yoğun bişey.

sağolasın canım.hepimizin bebeklerine maşallah..site açık ama hemen yazamıyorum..pc yi de uyku konumunda kapatıyorum..

al bendende o kadar.

deliriyorum bugün. çocuğum huysuz değil gündüzleri ama gece saat başı kalkıyor. alama nöbetlerine giriyor. bide düzgün gaz çıkaramıyor.

ne zaman yemek yiyecek olsam ağlamaya başlıyor bana garezi var galiba. daha sıcak bir yemek yiyemedim doğduğundan beri....

bende chıcconun telsizini aldım benim kide sinyal veriop duruyor çekmiyor. oda ayrı sinir etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…