benm kızımda altını açıncacırttt diye bırakıveriyor ortalığa hava alınca mutlu oluyorlar demekki :) bende chicco nun pudrasını kullanıyorum büyük boy tuzluk gibi olanı. ben almadım eşim onu almış gelmiş. ama iyi pudra daha hiç pişik olmadı.
slm kızlar.herkes iyidir inşallah
benim oğlum da uyumuyo deli ediyo beni.karnı tok,altı kuru,gazını da çıkarıyorum hala vıyak vıyaksempatiksalakcinni
babası alıyo kucağına ya da annem alıyo hemen susuyo daha da sinir oluyorum
mama takviye yapanlar var mı benim gibi.emiyo ama doymuyo mama veriyorum mecbur.benim gibi olanlar varsa günde kaç cc mama veriyosunuz?
terlemeyi önleyici deodorantı ben de düşündüm ama sonra çekindim..evde amazonlar gibi göğüsler fora dolaşıyorum..tekim zaten bebeklerim ve ben..eşim akşam geliyor..küvezden çıktığından beri ikisinin de altını ben alıyorum..annem çok çok yorgun olduğumda daha doğrusu yorgunluktan ve uykusuzluktan sızdığımda aldı altlarını..sanki bebek bakımı konusunda 40 yıllık tecrubem var gibi davranmasına çok kırgınım aslında..keşke daha yardım edebilseydi de daha verimli emzirebilseydim yavrukuşlarımı...kızlar bişey sorucam..
acaba emzirirken terlemeyi önleyici deodorant kullanımı süt yapımı için veya çocuğun sağlığı için zararlı mıdır?
acaba içindeki zararlı maddeler çocuğa süt yoluyla geçebilir mi?
beta hcg değerleri yanıltıcıdır..benim geçen seneki hamileliğimde değer 57 idi tekil değerlerden de düşüktü ama ikizdiler...değeri 10.000 lerde olup tekil hamileliği olan da var..o yüzden en iyisi ultrasonda gözlemlenen kese ve kalp atışı sayısıdır...Merhaba herkese :)
Benim adetimin ilk gunu 8 Temmuz idi...29 Temmuz'da bhcg değerim 32 çıktı; ve 3 Ağustosta 385...Sizin tecrübelerinize ve bilginize göre ikiz gebelik olabilir mi bu? Cunku 48 saatte 2 ye katlanacagını varsayarsak 4 Agustos'ta degerin 256 olması gerekiyordu...
slm kızlar.herkes iyidir inşallah
benim oğlum da uyumuyo deli ediyo beni.karnı tok,altı kuru,gazını da çıkarıyorum hala vıyak vıyaksempatiksalakcinni
babası alıyo kucağına ya da annem alıyo hemen susuyo daha da sinir oluyorum
mama takviye yapanlar var mı benim gibi.emiyo ama doymuyo mama veriyorum mecbur.benim gibi olanlar varsa günde kaç cc mama veriyosunuz?
pudra tavsiye etmem dedi dr..hiç de pişik olmadılar..
ayşecik çok güzel bebeklerin maşallah, allah size bağışlasın:Saruboceq:
bana da dr pudra kullanma dedi.
niveanin pişik önleyici kremi var onu kullanıyorum bayağı yoğun bişey.
chicconun bebek telsizini aldık çekmiyor hemen dıt dıt sinyal veriyor sinir etti beni zaten dün geceden beri wc ye bile zor gttm hep ağlıyor bebek . sizi bilmem ama ben bidaha asla çocuk yapmıcam 1 tane yeter bu nasıl büyür diye kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?