selam kızlar
offfff moralim çok bozuk
kızımın sarılığı geçmiyoo
onun etkisinden hiç uyanmıyo ya
zor emziriyoum uykusunun arasında baygın baygın
sapsarı kızım doktorlar bişey yapmıyo geçer diyolar ama çok üzülüyorum:1no2:
canım çok geçmiş olsun.
benimde bir arkadaşımın oğlunun sarılığı yaklaşık dört ay geçmemişti. onada doktor birşey yapmamıştı.
istersen sen başka bir doktora göster yavrunu belki yapılacak birşey vardır.
kızlar bu arada hangi yemekleri yiyorsunuz ya?
ben o gaz yapar bu gaz yapar derken yiyecek yemek bulamıyorum.
öğünlerde neler yediğinizi söyler misiniz bana?
birde hiç iştahım yok akşama kadar birşey yemesem dururum valla.
sütüm azalacak diye korkuyorum.
akadaşlar bebeğinizi ilk muayenesine ne zaman götürdünüz. bizim sadece sağlık ocağında aile hekimi gördü, dörtçelik çocuk hastenesini tavsiye etti ama ne zaman götürmemiz gerektiğini söylemedi? HAE
kızlar bu arada hangi yemekleri yiyorsunuz ya?
ben o gaz yapar bu gaz yapar derken yiyecek yemek bulamıyorum.
öğünlerde neler yediğinizi söyler misiniz bana?
birde hiç iştahım yok akşama kadar birşey yemesem dururum valla.
sütüm azalacak diye korkuyorum.
slm kızlar
pişigi engellemenın en ıyı yolu bebegın poposunu ıslak mendılle degıl ılık suyla yıkar gıbı bolbol suyla yıkamaktır
ıslak mendıllerle olmuyor
kızlar bızım hastanenın cocuk doktoru tsh pku dıye bı test yazmıs o nedır gereklı bıseymı sızden de ıstedımı drunuz bıde kucucuk bebege kalca fılmı yazmıs
bukadarcık bebege radyasyon vermek ıstemıyorum sızdende ıstedımı drunuz bunları
valla ben 5 günlükken götürdüm topukkanı aldılar sonra 20 günlük götürdüm tekram şimdide 1 aylık olunca götürcem kalça filimi eçkilcekmiş aşı yapılcak dokdor o tarihlerde çağardı bizi artık herkez aynımı bilmem ama sizinki nekadar oldu bebeğiniz ona göre
günaydın kızlar.
çocuk dr.umuzu aradım , kızım çok kusuyor diye. öğrendiklerimi yazayım aklınızda olsun dedim.
2 saatte bir her memede 15 dk. emmesi lazım doyması için, hastaneden çıkarken söylemişlerdi. ama benim bebiş 15 dk. emmez oldu 5-6 dk. emiyor bırakıyor yarım saat geçiyor bir daha meme veriyorum , 10 dk. geçiyor yine... gibi bir durum oldu. yani sık sık az az emzirdim. ama bu yanlışmış. istemediğimiz birşey , aç kalmasına fırsat verin 5 dk. emsede 2 saat vermeyin bağırsaklar yorulur dinlensin dedi. ben emzirdikçe alt taraf çalışıyor kasıyordu demek kendini, zor yapıyor çünkü kakasını. sebebi bundan işte dedi.. 2 saat geçmeden vermeyin yani, aç kalmaz korkma dedi:)
kızlar sizin göğsünüz yara oldumu benimki hala geçmedi25 gün oldu dayanamıyorum artık bi çüzüm varmı bu çatlakların krem kullanıyorum sürekli duş alıyorum sütümle siliyorum hala geçmedi yokmu bi çare sizde varsa bana yazarmısınız
günaydın kızlar.
çocuk dr.umuzu aradım , kızım çok kusuyor diye. öğrendiklerimi yazayım aklınızda olsun dedim.
2 saatte bir her memede 15 dk. emmesi lazım doyması için, hastaneden çıkarken söylemişlerdi. ama benim bebiş 15 dk. emmez oldu 5-6 dk. emiyor bırakıyor yarım saat geçiyor bir daha meme veriyorum , 10 dk. geçiyor yine... gibi bir durum oldu. yani sık sık az az emzirdim. ama bu yanlışmış. istemediğimiz birşey , aç kalmasına fırsat verin 5 dk. emsede 2 saat vermeyin bağırsaklar yorulur dinlensin dedi. ben emzirdikçe alt taraf çalışıyor kasıyordu demek kendini, zor yapıyor çünkü kakasını. sebebi bundan işte dedi.. 2 saat geçmeden vermeyin yani, aç kalmaz korkma dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?