temmuz annesi olmayı planlarken oğlumun sürprizi ile ağustos annesi oldum 42. hafta bitmek üzereyken oğlumu epidural sezeryan ile 03.08.2010 salı günü 14.38 de dünyaya getirdim 51 cm 3800 gr. ismi Melih. Allah herkesin evlatlarını onlara bağışlasın. Allah ın bu mucizesini yaşadığımız için binlerce kere şükürler olsun...
kızlar oğlumun pazar günü 20. günü.
siz 20 kırkını çıkarırken neler yaptınız yada neler yaparsınız?
bana bilgi verir misiniz?
günaydın kızlar.
çocuk dr.umuzu aradım , kızım çok kusuyor diye. öğrendiklerimi yazayım aklınızda olsun dedim.
2 saatte bir her memede 15 dk. emmesi lazım doyması için, hastaneden çıkarken söylemişlerdi. ama benim bebiş 15 dk. emmez oldu 5-6 dk. emiyor bırakıyor yarım saat geçiyor bir daha meme veriyorum , 10 dk. geçiyor yine... gibi bir durum oldu. yani sık sık az az emzirdim. ama bu yanlışmış. istemediğimiz birşey , aç kalmasına fırsat verin 5 dk. emsede 2 saat vermeyin bağırsaklar yorulur dinlensin dedi. ben emzirdikçe alt taraf çalışıyor kasıyordu demek kendini, zor yapıyor çünkü kakasını. sebebi bundan işte dedi.. 2 saat geçmeden vermeyin yani, aç kalmaz korkma dedi:)
cok merak ediyorum yarın 1 aylık olucak ve doktor kontrolde ne diyecek kılosunu ve boyunu cok merak ediyorum
aynı durum bizde de var canım.5 dk filan emip bırakıyo.tam doymadığı için yarım saat sonra uyanıp ağlıyo.ben de yine emziriyorum.hatta sütüm olmazsa sağdığımdan veriyorum yada mama veriyorum.ağlıyo yoksa napim parmaklarını yiyo çocuk..neyapcakmışız yani ağlasa bile vermicekmiyiz meme 2 saatten öncebilmiyorumkismile
kızlar oğlumun pazar günü 20. günü.
siz 20 kırkını çıkarırken neler yaptınız yada neler yaparsınız?
bana bilgi verir misiniz?
Benim oğlum da çok kusuyor ben de ilk kontrolumde sorucam doktroruma ama okadar cok aglıyor ki bazen gazı alınmıs kakasını yapmıs uykusunu uyumus mecbur kalıyoruz vermeye bakalım benım doktor ne dıycek farklı bıseyler soylerse yazarım ben de buarada bızımkı kakasını yapamıyor cok zorlanıyor emerken bunun ıcın aglıyor kasıyo kasıyo bısey cıkmıyor bunu da sorucam ne yapabılırız dıye .
slm herkese
kızlar bebeğinin gazını geçirsin diye hindistan cevizi kullanan yada kullanımıyla ilgili bilgisi olan var mı??
2 gündür çok huysuz bebeğim,ağlayarak uyanıyo.zaten hiç uyumuyo nerdeyse,sancısı var belli.annemler hindistan cevizi verelim diyo iyi geliyomuş.ama ben güvenemiyorum.bir zararı varmıdır acaba?
kısa aralıklarla verdiğin için kusuyor dedi bana dr.
ama 5 dk. emincede doymadı hissine kapılıyorum dedim. olsun 2 saatte bir beslemen lazım dedi. yoksa kusma oluyormuş. + kakasını yaparken kıpkırmızı oluyor ve çok suluydu. bağırsakları yoruyormuşum meğerse sık sık emzirip ondanmış kusma ve kakası... bende emzirip 2 saati kendime ayırmaya karar verdim.. doğrusu bu.
lasınıh krem kullandım ben cok ıyı geldıkızlar sizin göğsünüz yara oldumu benimki hala geçmedi25 gün oldu dayanamıyorum artık bi çüzüm varmı bu çatlakların krem kullanıyorum sürekli duş alıyorum sütümle siliyorum hala geçmedi yokmu bi çare sizde varsa bana yazarmısınız
dogru dıyosun yaptırmak lazım1 aylık olunca standart yapılan bir film kalça çıkığı gibi bir durum olursa önceden müdahele etmek için, geç yaptırırsak geç kalmış olursak bir anlamı olmaz ki. Allah korusun, bebişlerimiz sağlıklı olsun..
arkadaslar benım oglumda gazda cok aglıyor ne yapacagımiyi günler benim oğlumunda çok gazı var iki farklı ilaç kullanıyoruz (sap simplex ve babuline) ama tam olarak rahat diyemem hala kızarıp bozarıyo(
bizde sık acıkanlardanız ama ben emzirirken iki göğüsümden emzirmiyorum her seferinde tek memeden emiyo böyle oluncada süt birikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?