2010 Temmuz Anneleri : )

temmuz annesi olmayı planlarken oğlumun sürprizi ile ağustos annesi oldum 42. hafta bitmek üzereyken oğlumu epidural sezeryan ile 03.08.2010 salı günü 14.38 de dünyaya getirdim 51 cm 3800 gr. ismi Melih. Allah herkesin evlatlarını onlara bağışlasın. Allah ın bu mucizesini yaşadığımız için binlerce kere şükürler olsun...

gözün aydın canım. sende kavuştun sonunda demek bebişine. maşallah kilosu da pek iyiymiş. seninde uzun ve yorucu maratonun başladı artıkkaydirigubbakcemile3

selam...bugün kontorle gittik.kızımın gelişimi gayet iyi çıktı..sarılığı da büyük ölçüde azalmış. maşallah..

çakır gözün aydın canım.

kızlar oğlumun pazar günü 20. günü.

siz 20 kırkını çıkarırken neler yaptınız yada neler yaparsınız?

bana bilgi verir misiniz?

Benim oğlum da çok kusuyor ben de ilk kontrolumde sorucam doktroruma ama okadar cok aglıyor ki bazen gazı alınmıs kakasını yapmıs uykusunu uyumus mecbur kalıyoruz vermeye bakalım benım doktor ne dıycek farklı bıseyler soylerse yazarım ben de buarada bızımkı kakasını yapamıyor cok zorlanıyor emerken bunun ıcın aglıyor kasıyo kasıyo bısey cıkmıyor bunu da sorucam ne yapabılırız dıye .

kısa aralıklarla verdiğin için kusuyor dedi bana dr.
ama 5 dk. emincede doymadı hissine kapılıyorum dedim. olsun 2 saatte bir beslemen lazım dedi. yoksa kusma oluyormuş. + kakasını yaparken kıpkırmızı oluyor ve çok suluydu. bağırsakları yoruyormuşum meğerse sık sık emzirip ondanmış kusma ve kakası... bende emzirip 2 saati kendime ayırmaya karar verdim.. doğrusu bu.

evet farklı birşey öğrenirsen yaz mutlaka canım

slm herkese
kızlar bebeğinin gazını geçirsin diye hindistan cevizi kullanan yada kullanımıyla ilgili bilgisi olan var mı??
2 gündür çok huysuz bebeğim,ağlayarak uyanıyo.zaten hiç uyumuyo nerdeyse,sancısı var belli.annemler hindistan cevizi verelim diyo iyi geliyomuş.ama ben güvenemiyorum.bir zararı varmıdır acaba?

zinco sancı damlası alsana bitkisel rezene var içinde hem huysuzluğunu alıyor hem de gazını çıkarttırıyor

arkadaşlar selam.benim bebeğim de 9 temmuzda1 aylık oluyor işallah.aynı problem bizde de var.10 dakika emip uyuyor.sonra hemen uyanıyor.böyle olunca ne bebek tam doyuyor,ne güzelce uyuyabiliyor,gazı çok oluyor,ben evde birşey yapamıyorum,göğüslerde doğru düzgün süt birikmiyor...doktorun dediği en önemli şey dinlenmesi lazımmış annenin süt için.hatta bu nedenle sabah akşam mama verdi doktor 5 gün.denedik ve bebişim kilo almaya başladı böylelikle.mama da vermek istemiyorum ama gece rahat uyuyor öyle.bana da 2 saatte bir denmişti ama nasıl becericez onu bilemiyorum.şimdi uyuyor mesela,ağlayarak uyanacak.ee ben bu çocuğu nasıl aç bırakayım????hahhh başladı bile kuzum ağlamaya..nasıl olacak bu iş peki????

iyi günler benim oğlumunda çok gazı var iki farklı ilaç kullanıyoruz (sap simplex ve babuline) ama tam olarak rahat diyemem hala kızarıp bozarıyo (
bizde sık acıkanlardanız ama ben emzirirken iki göğüsümden emzirmiyorum her seferinde tek memeden emiyo böyle oluncada süt birikiyo

lasınıh krem kullandım ben cok ıyı geldı
once sag gosune sur sora 2-3 saat onu emzırme obur gogsu emzır
yıne aynı goguse sıra gelmesı 5-6 saatı buluyor ozamanda dıger goguse surucen bu kremden ustune pecete kapat
valla 1 haftada gectı benım cok sukur agzına ılk aldıgında bıraz oluyo sora gecıyor ınsallah bıdaha baslamaz ama krem pahalı bıraz 10 gr 20 lıra
ama cok ıyı geldı

dogru dıyosun yaptırmak lazım

arkadaslar benım oglumda gazda cok aglıyor ne yapacagım
lutfen tecrubelı annler yardım etsın
aksam 9 da baslıyor gece 12 ye kadar aglıyor
sabah yıne saatlerce aglıyor
sımdı eczanaeden zınco damla soyledım
ınsallah ıyı gelır gaz yapan seylerde yemıyorum ama yavrucagım cok aglıyor dayanamıyorum kıpkırmızı oluyor bagırıyor yokmu bunun bı caresıııı:kedi::ecrin_bebek:

arkadaşlar gaz için bize doktor zinco verdi,bitkisel bir damla.günde 3 defa 4 damla.bu biraz daha hafif bir damla.ama çok gazı olan bebekler için en iyisi ve etkilisi nurse harvey's damlaymış.benim pek çok arkadaşım bunu kullanıyor.

bugun aldım zınco ınsallah ıyı gelır bırde sezeryan olan arkadaslara bırsey sorma ıstıyorum
sezeryan dıkısımın sag tarafında sertlık ve acı var gıbı bastırınca acıyo sızce enfeksıyon vs olmusmudur
dıkıslerınde enfeksıyon olan arkadaslar ne yapıyorsunuz dr antıbıyortıkmı yazıyor
ınsallah kendılıgınden gecer cunku zaten 5 gun antıbıyotık kullandım ıstemeye ıstemeye cunku sutumle bebege gectı hep:sinifsinif:

selamlar herkese...
ya her gün giricem diyorum,, ya unutuyorum ya fırsat bulamıyorum..
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
kızımı bir süreliğine babasına verdim bugün bende sizlere bir bakayım dedim:)
biz iyiyiz çok şükür.. göğüslerim hala acıyor ama şu göğüs kalkanı denen şey sağolsun resmen kurtarıcım oldu.. madonna gibi dolaşıyorum ortalıkta ama olsun napiim :dance:
bu arada ben tam 10kg verdim..kendim bile inanamıyorum :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…