benim göğüs uçlarım feci acıyor 2 tane 10 ml lik lansinoh bitirdim şimdiye kadar oda yetmeyince gittim kocaman lansinoh aldım sülale boyu. kızım ilk ağzına aldığında resmen çığlık atıyorum felaket bir acı duyuyorum nereye kadar gider bilmem emzirme vakti gelince ödüm patlıyor
nazoş seni burda göemek ne güzel :) bena rtık bıraktın sanmıştım.
dediklerini bende denicem artık ağlıyorum biliyormusun göğüs ucu
ağrısından acısından senağlama
benim göğüs uçlarım feci acıyor 2 tane 10 ml lik lansinoh bitirdim şimdiye kadar oda yetmeyince gittim kocaman lansinoh aldım sülale boyu. kızım ilk ağzına aldığında resmen çığlık atıyorum felaket bir acı duyuyorum nereye kadar gider bilmem emzirme vakti gelince ödüm patlıyor
bugun aldım zınco ınsallah ıyı gelır bırde sezeryan olan arkadaslara bırsey sorma ıstıyorum
sezeryan dıkısımın sag tarafında sertlık ve acı var gıbı bastırınca acıyo sızce enfeksıyon vs olmusmudur
dıkıslerınde enfeksıyon olan arkadaslar ne yapıyorsunuz dr antıbıyortıkmı yazıyor
ınsallah kendılıgınden gecer cunku zaten 5 gun antıbıyotık kullandım ıstemeye ıstemeye cunku sutumle bebege gectı hep:sinifsinif:
şiddetle göğüs kalkanı öneriyorum.
birde eczaneden "garmastan" diye bir krem aldım. lansinohtan çok daha iyi geldi...
canım ben göğüs ucum az olduğu için aventin kelebek silikon göğüs ucu almıştım..bir adı da göğüs kalkanı..hiiiiç yaram acım vs olmadı bu yüzden..arada bir de lansinoh sürüyorum..hoş,ben de direkt meme verememekten muzdaribim :)..ha bi de small boy al istersen,medium büyük gelebilir,small anca oluyo bebişin ağzına..
arkadaşlar selam.benim bebeğim de 9 temmuzda1 aylık oluyor işallah.aynı problem bizde de var.10 dakika emip uyuyor.sonra hemen uyanıyor.böyle olunca ne bebek tam doyuyor,ne güzelce uyuyabiliyor,gazı çok oluyor,ben evde birşey yapamıyorum,göğüslerde doğru düzgün süt birikmiyor...doktorun dediği en önemli şey dinlenmesi lazımmış annenin süt için.hatta bu nedenle sabah akşam mama verdi doktor 5 gün.denedik ve bebişim kilo almaya başladı böylelikle.mama da vermek istemiyorum ama gece rahat uyuyor öyle.bana da 2 saatte bir denmişti ama nasıl becericez onu bilemiyorum.şimdi uyuyor mesela,ağlayarak uyanacak.ee ben bu çocuğu nasıl aç bırakayım????hahhh başladı bile kuzum ağlamaya..nasıl olacak bu iş peki????
bugun aldım zınco ınsallah ıyı gelır bırde sezeryan olan arkadaslara bırsey sorma ıstıyorum
sezeryan dıkısımın sag tarafında sertlık ve acı var gıbı bastırınca acıyo sızce enfeksıyon vs olmusmudur
dıkıslerınde enfeksıyon olan arkadaslar ne yapıyorsunuz dr antıbıyortıkmı yazıyor
ınsallah kendılıgınden gecer cunku zaten 5 gun antıbıyotık kullandım ıstemeye ıstemeye cunku sutumle bebege gectı hep:sinifsinif:
Herkese slm.Benim oğlum da bugün 20 günlük oldu.Ben süt yetmediği için mama takviyesi de yapıyorum.Mama takviyesi yapanlar kaç saatte bir ve kaç ml veriyorsunuz?
safkan sağ tarafında sezaryan dikişinini düğümleri vardır onlar acıyordur daha içimizdeki yara taze acıması normal belkide kendini üşütmüşsündür benimde zaman zaman çok sızlıyor. ama benim sol tarafım sızlıyor çünkü doktor solaktı sağdan sola dikiş yapmış düğümler solda ben sormuştum hemşireye dikişili yer pek acımaz demişti düğüm atılan yer acır demişti.
sonbahar dınlendıre dınlendıre sur bencebenim göğüs uçlarım feci acıyor 2 tane 10 ml lik lansinoh bitirdim şimdiye kadar oda yetmeyince gittim kocaman lansinoh aldım sülale boyu. kızım ilk ağzına aldığında resmen çığlık atıyorum felaket bir acı duyuyorum nereye kadar gider bilmem emzirme vakti gelince ödüm patlıyor
ozaman tatıle gıdebılırız ınsallah ama korkuyorum sezeryan olanlar ne zaman denıze gırebılır acabaOoofff çok sıcak normalde yazı çok severim ilk defa bu kadar çok bunaldım sıcaktan. Kızımı aralıkta doğurmuştum hiç sıkıntım olmamıştı. Sıcakta doğum yapmak ayrı bir dertmiş, havalar biraz serinlesin diye dua ediyorum ama bilimadamları açıklamış kasım ayına kadar havalar yakıp kavuracakmış..:a015:
aynen benım bebegınde gazı varbenim bebiş sabahtan beri huysuz,uyumadı doğru dürüst.
şimdi uyudu bakalım kaç dakika sürcek.
anne olmak zormuş yaa
ama çok güzelopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?