2010 Temmuz Anneleri : )

safkan sağ tarafında sezaryan dikişinini düğümleri vardır onlar acıyordur daha içimizdeki yara taze acıması normal belkide kendini üşütmüşsündür benimde zaman zaman çok sızlıyor. ama benim sol tarafım sızlıyor çünkü doktor solaktı sağdan sola dikiş yapmış düğümler solda ben sormuştum hemşireye dikişili yer pek acımaz demişti düğüm atılan yer acır demişti.

benim göğüs uçlarım feci acıyor 2 tane 10 ml lik lansinoh bitirdim şimdiye kadar oda yetmeyince gittim kocaman lansinoh aldım sülale boyu. kızım ilk ağzına aldığında resmen çığlık atıyorum felaket bir acı duyuyorum nereye kadar gider bilmem emzirme vakti gelince ödüm patlıyor

şiddetle göğüs kalkanı öneriyorum.
birde eczaneden "garmastan" diye bir krem aldım. lansinohtan çok daha iyi geldi...

nazoş seni burda göemek ne güzel :) bena rtık bıraktın sanmıştım.

dediklerini bende denicem artık ağlıyorum biliyormusun göğüs ucu

ağrısından acısından
senağlama

nazoş seni burda göemek ne güzel :) bena rtık bıraktın sanmıştım.

dediklerini bende denicem artık ağlıyorum biliyormusun göğüs ucu

ağrısından acısından
senağlama

bende hiç giremicem sandım :)
canım ben gecelerce ağladım ama şu kalkanı kullandıktan 1 gün sonra bariz acım geçti...
gece her emzireceğim zamanda eşimi uyandırıyorsum acıya tek başıma dayanamıyordum çünkü :bbo:

canım ben göğüs ucum az olduğu için aventin kelebek silikon göğüs ucu almıştım..bir adı da göğüs kalkanı..hiiiiç yaram acım vs olmadı bu yüzden..arada bir de lansinoh sürüyorum..hoş,ben de direkt meme verememekten muzdaribim :)..ha bi de small boy al istersen,medium büyük gelebilir,small anca oluyo bebişin ağzına..

Canim ben de sezeryan oldum ve benim de sag tarafim zaman zaman sizliyor. Hatta bazen bi sicaklik hissediyorum sanki kaniyormus gibi.

Doktoruma sordum tek dugumun orada oldugunu soyledi. Zamanla gececekmis. Ilac falan vermedi

Ooofff çok sıcak normalde yazı çok severim ilk defa bu kadar çok bunaldım sıcaktan. Kızımı aralıkta doğurmuştum hiç sıkıntım olmamıştı. Sıcakta doğum yapmak ayrı bir dertmiş, havalar biraz serinlesin diye dua ediyorum ama bilimadamları açıklamış kasım ayına kadar havalar yakıp kavuracakmış..:a015:

şiddetle göğüs kalkanı öneriyorum.
birde eczaneden "garmastan" diye bir krem aldım. lansinohtan çok daha iyi geldi...

Canim bende de var gogus kalkani ama doktorum sutun tam anlamiyla geldikten sonra 40 dakikadsn fazla kullanma dedi. Baski yaptigi icin sut kanallarini tikiyormus

canım ben de kelebek uçla veriyorum.ben gibi birini görmek sevindirdi:) milletin lafından çokk sıkıldım ben.çocuk memeyi çıplak tutmuyo diye sütün az gelir diyip duruyolar deli olcam.sence bebişler böyle emer mi sonuna kadar?

benim bebiş sabahtan beri huysuz,uyumadı doğru dürüst.
şimdi uyudu bakalım kaç dakika sürcek.
anne olmak zormuş yaa
ama çok güzelopuyorumnanaktan

2 saatte 1 uygulaması normalde 15 + 15 30 dk emmeli demişti bana dr. seninki belki doymuyor daha uzun o bırakana kadar emzir geç acıkır olmaz mı ki...

canım dr. solak olmadığı sürece dikişlerin düğümleri sağ tarafta birikirmiş, orda sertlik olur yani. ama cıyorsa dr.una bir danış istersen...

Herkese slm.Benim oğlum da bugün 20 günlük oldu.Ben süt yetmediği için mama takviyesi de yapıyorum.Mama takviyesi yapanlar kaç saatte bir ve kaç ml veriyorsunuz?

Herkese slm.Benim oğlum da bugün 20 günlük oldu.Ben süt yetmediği için mama takviyesi de yapıyorum.Mama takviyesi yapanlar kaç saatte bir ve kaç ml veriyorsunuz?

canım bende mama takviyesi yapıyorum..önce emziriyorum sonra mama veriyorum..
cc ayarını bebeğin yapar canım..ben ilk denedim mesela önce emzirdim sonra 30cc mama yaptım mesela mamadan 20 cc yeyip biberonu itiyor artıyor mu yada aranıyor mu bak bakalım sende mamadan sonra..
genelde kızım 2 saatte bir besleniyor..
ama daha öncede acıkabiliyor yediği miktara göre yani

belkıde ondandır ınsallah ıltıhap veya enfeksıyon olmasında
cevremde bıkac kısıde olmus enfeksıyon anlatıyorlardı ama ne yaptıklarını bılmıyorum sanırım dr ılac vermıs gondermıstır
bebege gecıyor bu ılaclar nıye kımse bunu dusunmuyor da ısın bıtkısel yanlarını arastırmıyor acaba ?

sonbahar dınlendıre dınlendıre sur bence
2 saatte bır dınlendırıp suruyosun zaten yanı 1 meme 4 saat dınlenmıs oluyor
boylece ıyıce yumusuyor kremden
oyle devam edersen bı haftada duzelırsın ama duzenlı yapacaksın aksatmadan sora ustune pecete kapat kuru kalsın

ozaman tatıle gıdebılırız ınsallah ama korkuyorum sezeryan olanlar ne zaman denıze gırebılır acaba
denız suyu soguk olur denıze gırersen enfeksıyon olursun dıkıslerın sızlar dıyorlar tecrubelı olanlar varmı acaba cunku eylul 1-15 arası denıze gıtmek ıstıyorum kısmetse

benim bebiş sabahtan beri huysuz,uyumadı doğru dürüst.
şimdi uyudu bakalım kaç dakika sürcek.
anne olmak zormuş yaa
ama çok güzelopuyorumnanaktan
aynen benım bebegınde gazı var
bu gaz sancısını hıc dusunmemıstım bu butun acılardan daha zormus ne dogum ne meme acısı hepsını unuttum bebegım gaz sancısından bagırıp durdukca elım ayagıma karısıyor
naapıcam beensenağlamasenağlamasenağlama

merhaba...biz bir ayımızı bgn doldurduk..dünde ilk aşımızı yaptırdık..korktuğum kadar kötü geçmedi.minik prensesim 1050 gr almış.tu tu tuu.5 cm de boyu uzamış.doğum kilosuçok düşüktü..3100 doğdu.3000 e düştü..
şimdi beni sevindirdi

herkese slm

biz bugün ilk gezmemize çıktık.bayağı bir alışvriş yaptık sonrada yemek yedik. oğluşum pek bir usluydu.

inşallh hep böyle olur.

arkadaşlar slm
özel bölgenizi ağda yaptırcak mısınız? ben doktoruma sorcam gittiğimde ama size bu konuda bir şey söyledi mi doktorunuz? dikiş olduğu için ağda yasak olabilir diye düşündüm. bir de şu 40 gün dolsun ilk işim kuaföre gidip saçlarımı kısacık kestirmek olcak. çünkü bu sıcaklarda hiç çekemiyorum saçlarımı. duştan sonra direkt topuz yapıyorum kurutmadan. ertesi gün banyo yaparken hala kurumamış oluyorlar :)
1 ayı dolanlar hepatit aşısı yaptırmışlardır. ateş yapıyor mu bu aşı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…