arkadaşlar slm
özel bölgenizi ağda yaptırcak mısınız? ben doktoruma sorcam gittiğimde ama size bu konuda bir şey söyledi mi doktorunuz? dikiş olduğu için ağda yasak olabilir diye düşündüm. bir de şu 40 gün dolsun ilk işim kuaföre gidip saçlarımı kısacık kestirmek olcak. çünkü bu sıcaklarda hiç çekemiyorum saçlarımı. duştan sonra direkt topuz yapıyorum kurutmadan. ertesi gün banyo yaparken hala kurumamış oluyorlar :)
1 ayı dolanlar hepatit aşısı yaptırmışlardır. ateş yapıyor mu bu aşı kızlar?
bu arada bebeklerin 6 aylık olana kadar alışveriş merkezlerini götürülmemesi gerektiğini duymuştum. çünkü oralarda kullanılan havalandırma sistemi aynı havayı döndürüyor sürekli. öyle olunca da tehlikeli tabi bebekler için. sizinle de paylaşayım dedim.
Canım ben de ağdacıya gidiyodum.
ama dikişlere zarar verir diye düşünüyorum doktoruma sormadım ama bu benim fikrim.
En azından 3 ay kendim idare edicem ben.
Sonra tamamen iyileşince gidicem ağdaya.
Saçlar sorma çok büyük det valla.
Ama kısa saç daha zor bence.
ben de topuz yapıorum tamamdır işte o zaman rahatsız etmiyor.
Ben asla kısacık kestirmem kullanması daha zor çünkü biliyorum.
Froyacım tickerını değiştirsene kuzum bebişinin haftası görünsün artık.
Hala doğurmamış gibi mi hissetmek istiosun bakiim.
ben de onunla uğraşıyordum şeker :) unutmuşum nasıl yapıldığını ama hallettim sonunda
evet cnm ben de zarar verir diye düşündüm. sonuçta görünenin altında da dikişler var ve hepsi aynı hizada olmayabilir. sadece alt tarafları yaptırıcam ben de, üstleri artık kendim halletmeye çalışırım.
valla ben küt kestirmeyi koydum kafaya. yine toplanabilir şekilde kestiririm çok bunalırsam diye. en azından kışın kurutması kolay olur.
bebişin nasıl canım? uykuda heralde seninki de :)
sağol canım seninki de çok güzel.
Çok güzel olmuş.
MAŞALLAHH Edacığa...
sağol canım seninki de çok güzel.
edacık bütün gün mızmızdı, şimdi rahatladı da uyudu biraz. sıcaklarda çocuk da hiç rahat edemiyor.
Evet canım topanabilecek gibi kestir de rahat et.
Benim Rüzgar Paşa uykuda banyo yaptırdık ama biraz geç kaldık bugün o saatten beri uyuyo geceyi dar etmez bize inşallah.
Maşallah oğlum akıllı uslu gidiyo ama bu gece sanki bu kadar uykudan sonra uyumazmış gibi geldi.
Öff sorma benim de Rüzgarım kıpkırmızı teyzesi biliomusun.
İsilik oldu her yeri.
HErgün yıkıyoruz,yağlıyorum ama banamısın demiyor.
Bana çekmiş teni çok hassas.
kıyamam ya
gündüzleri sadece body giydirsen? ben tulumla tutuyordum ama baktım kafası sürekli ter içinde vücudu da öyle olmasın diye artık gündüzleri çıkarıyorum. sadece body ile tutuyorum.
Froyacım benim yakışıklı uyuyoken ben de biraz uzanayım gece belki kalkarsa yorgun düşmeyeyim.
Öpüyorum canım kızını da seni de.
Kendinize iyi bakın.
Hoşçakallllllllllll...
canım ben de kelebek uçla veriyorum.ben gibi birini görmek sevindirdi:) milletin lafından çokk sıkıldım ben.çocuk memeyi çıplak tutmuyo diye sütün az gelir diyip duruyolar deli olcam.sence bebişler böyle emer mi sonuna kadar?
slm kızlar
pişigi engellemenın en ıyı yolu bebegın poposunu ıslak mendılle degıl ılık suyla yıkar gıbı bolbol suyla yıkamaktır
ıslak mendıllerle olmuyor
kızlar bızım hastanenın cocuk doktoru tsh pku dıye bı test yazmıs o nedır gereklı bıseymı sızden de ıstedımı drunuz bıde kucucuk bebege kalca fılmı yazmıs
bukadarcık bebege radyasyon vermek ıstemıyorum sızdende ıstedımı drunuz bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?