2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada bebeklerin 6 aylık olana kadar alışveriş merkezlerini götürülmemesi gerektiğini duymuştum. çünkü oralarda kullanılan havalandırma sistemi aynı havayı döndürüyor sürekli. öyle olunca da tehlikeli tabi bebekler için. sizinle de paylaşayım dedim.

Canım ben de ağdacıya gidiyodum.
ama dikişlere zarar verir diye düşünüyorum doktoruma sormadım ama bu benim fikrim.
En azından 3 ay kendim idare edicem ben.
Sonra tamamen iyileşince gidicem ağdaya.
Saçlar sorma çok büyük det valla.
Ama kısa saç daha zor bence.
ben de topuz yapıorum tamamdır işte o zaman rahatsız etmiyor.
Ben asla kısacık kestirmem kullanması daha zor çünkü biliyorum.

Hee heee biz zaten gidemeyecektik:)
İyi bari bizim oğlanı korumuş olucaz.
Polyannacılık yapalım gari.

Froyacım tickerını değiştirsene kuzum bebişinin haftası görünsün artık.
Hala doğurmamış gibi mi hissetmek istiosun bakiim.

evet cnm ben de zarar verir diye düşündüm. sonuçta görünenin altında da dikişler var ve hepsi aynı hizada olmayabilir. sadece alt tarafları yaptırıcam ben de, üstleri artık kendim halletmeye çalışırım.
valla ben küt kestirmeyi koydum kafaya. yine toplanabilir şekilde kestiririm çok bunalırsam diye. en azından kışın kurutması kolay olur.
bebişin nasıl canım? uykuda heralde seninki de :)

Evet canım topanabilecek gibi kestir de rahat et.
Benim Rüzgar Paşa uykuda banyo yaptırdık ama biraz geç kaldık bugün o saatten beri uyuyo geceyi dar etmez bize inşallah.
Maşallah oğlum akıllı uslu gidiyo ama bu gece sanki bu kadar uykudan sonra uyumazmış gibi geldi.

sağol canım seninki de çok güzel.
edacık bütün gün mızmızdı, şimdi rahatladı da uyudu biraz. sıcaklarda çocuk da hiç rahat edemiyor.

Öff sorma benim de Rüzgarım kıpkırmızı teyzesi biliomusun.
İsilik oldu her yeri.
HErgün yıkıyoruz,yağlıyorum ama banamısın demiyor.
Bana çekmiş teni çok hassas.

maşallah annesi hep böyle akıllı uslu gitsin inşallah oğluşun.
aslında şu saatlerde yaptırmak lazım banyo ki gece uykusuna yatsın hemen. ama işte bizimki genelde 8 gibi uyanıyor, 11-12 gibi de acıktığı için kalkıyor ve sonra uyusa bile sürekli mıkırdıyor. öyle olunca ben de çok derin uyuyamıyorum tabi. napalım buna da şükür. gaz sancısı, başka ağrısı olmasın da uykusuzluğa katlanıcaz artık.

Öff sorma benim de Rüzgarım kıpkırmızı teyzesi biliomusun.
İsilik oldu her yeri.
HErgün yıkıyoruz,yağlıyorum ama banamısın demiyor.
Bana çekmiş teni çok hassas.

kıyamam ya
gündüzleri sadece body giydirsen? ben tulumla tutuyordum ama baktım kafası sürekli ter içinde vücudu da öyle olmasın diye artık gündüzleri çıkarıyorum. sadece body ile tutuyorum.

kıyamam ya
gündüzleri sadece body giydirsen? ben tulumla tutuyordum ama baktım kafası sürekli ter içinde vücudu da öyle olmasın diye artık gündüzleri çıkarıyorum. sadece body ile tutuyorum.

Doğduğundan beri sadece çıtçıtlı atlet body giyiyo ama yine de kıpkırmızı((
Ben aldığım hastane çıkışlarını falan hiç giydiremedim.
Tulum mulum hiç öyle şeyler giymedi.

Froyacım benim yakışıklı uyuyoken ben de biraz uzanayım gece belki kalkarsa yorgun düşmeyeyim.
Öpüyorum canım kızını da seni de.
Kendinize iyi bakın.
Hoşçakallllllllllll...

canım şimdi gördüm mesajını..göğsün kahverengi kısmını tamamen ağzına almıyor,azalır mı acaba diye düşündüm ama Aras 20 günlük oldu, daha hiç mama vermedim,nerdeyse 1 kilo aldı çok şükür..arada sağıyorum aynı miktar geliyo hep..hiç bi azalma belirtisi yok henüz ..sadece biraz sızıyo yanlardan emerken ona üzülüyorum ziyan oluyo diye o kadar..yine forumda okudum 2 ay uç kullanıp ancak sonra çıplak meme verebilenler olmuş..bi yerde de 2 dakika uçla verip sonra ucu çıkarıp verin diye okudum..yaptım,o seferlik tuttu :) ama bi daha tutturamadım..sen de dene istersen..ha pompa da çıkarıyo göğüs ucunu biraz..beceririz günü birinde herhalde :)

bu gün en az 20 kere alt almışımdır..:bbo:

bir kez bile popolarını yıkamadım banyo haricinde..

2 hafta küvezde kaldılar..Oradaki hemşireler hep parfümsüz,alkolsüz ıslak havlu kullanmışlar..ben de aynen devam ediyorum..Hiç pişik olmadılar..

her gün veya gün aşırı banyo yaptırıyorum her banyo sonrası da sebamed bebe yağı ile tüm vücutlarını yağlıyorum...

bir de kızlar benim bi arkadaşım süt gelmesiiçin bi çeşit lohusa şerbeti hazırlayıp içtiğini söylemişti.bi göğsümle emzirirken diğeri şıp şıp akıyor demişti de inanamamıştım..formülü aldım,hazırladım,her gün 5-6 bardak içiyorum..bilmiyorum ondan mı ama sütüm bayağı var çok şükür..hazır vakit bulmuşken kızlara da yazayım dedim gerçi belki duymuşsunuzdur..7 çeşit baharat var içinde..bazılarını ilk kez duydum ben..zencefil,havlıcan,zerdeçal,muskat(hint)cevizi,karanfil,çubuk tarçın,yeni bahar..hepsini dövülmemiş olarak alın (ben 50şer gram aldım) ,şerbet hazırlayacağınız zaman birer tane (iri iri oluyolar çünkü,karanfil ufak,ondan 5 tane koyun) bir tülbente bağlayıp iyice ezin..sonra tülbenti 4 litre su doldurduğunuz bi tencereye atıp kaynatın.kaynarken yarım kg kadar şeker ekleyip bi süre daha devam edin..sonra ateşten indirin,ister sıcak için ister soğuk..ben kaynattıktan sonra buzdolabında saklayıp soğuk içtim..inşallah sizin de işinize yarar..iyi geceler..

selam kızlar doğum hayanlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla almışsınızdır umarım kollarnıza bebişleri ben bu sabah geldim..çok yorgunum listeye akşam el atacağım kafam almıyor istanbul beni mahfettin senden nefret ediyorum desem nolur ki ....öf ya öffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…