maşallah canım oğluna.
merhaba...biz bir ayımızı bgn doldurduk..dünde ilk aşımızı yaptırdık..korktuğum kadar kötü geçmedi.minik prensesim 1050 gr almış.tu tu tuu.5 cm de boyu uzamış.doğum kilosuçok düşüktü..3100 doğdu.3000 e düştü..
şimdi beni sevindirdi
ıyı cesaret sendekı ben saglık ocagına kontrole bıle gotururken korkuyorum acaba huysuzluk edermı acıkırmı acıkırsa nasıl emzırırım dıye hep dusunuyorumherkese slm
biz bugün ilk gezmemize çıktık.bayağı bir alışvriş yaptık sonrada yemek yedik. oğluşum pek bir usluydu.
inşallh hep böyle olur.
benımkı dogdugu gunden berı gulumsuyor ama ruya goruyor osırada guluyırbütün bebişler ve anneleri iyidir insallah okuyup kacıyorum bız ıyıyız ama hala sarılıgımız gecmedı.cumartesı kontolümüz vardı 4 kilo olmus oglum.2800 doğmustu.kendını yenı toparladı bıde konusunca bıraz gülmeye basladı teyzeleri.
selamm
bunu deniycem ben de.ama kaç dakika kaynatıcaz bunu?
aslında benim de birini emerken diğerinden süt akıyor.bu sütün var demekmiş öyle dediler.ama yetmiyo sanki sütüm.emiyo sonra 1 saat geçmeden uyanıyo.tekrar emiyo bu sefer hiç uyumadan ağlıyo:) ben de aç kaldığını düşünerek mama veriyorum.
sen sağınca kaç cc süt geliyo canım.benim birinden 50 yada 70 cc,diğerinden taş çatlasın 25 cc geliyo.herkesin böyle mi acaba.iki göğüsten farklı geliyo benim süt
selam kızlar bugun eşim bebişimizi uzerıne gecırdı : )) Ayrıca ssk dan dogum parası aldı sanırım 75 ytl bununla bebısımızın ıhtıyacı olan biseyi alıcaz unutanlar varsa hatırlatayım dedım dogum parasını hastaneden verılen dogum belgesıyle ssk dan alınıyor sız calısmasanız bıle esınız ssk lı ysa o alabılıyor ...
Bu arada kızlar bebek arabası alanlar veya almayı düşünenler var mı? Hangi model kullanışlı?
arkadaşlar 23 temmmuzda anestezi ile sezeryan oldum siteye girmeye fırsat bulamadım doğum yapan tüm arkadaşlarımıda tebrik ederim [/QUOT
Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
primrea sen çalışıyormusun?Bildiğim kadarıyla çalışmayan ev hanımlarına veriliyor çalışanlara yok..Çalışanlara 4 aylık daha yüksek para veriliyor..
Bu arada kızlar bebek arabası alanlar veya almayı düşünenler var mı? Hangi model kullanışlı?
benim de göğsümün birinden az süt geliyor canım
zaten benim sütüm az.buna kesin kanaat getirdim artık.el pompasıyla düzgün sağamıyorum heralde diyip medelanın elektrikli pompasını aldım bugün ulaştı elime.onunla sağdım ama sonuç aynı..bi göğsümden 50 cc diğerinden 10 cc geldi..2 saat olmuştu bebeğim emeli.benim sütüm az dimi kesinmafoldumben
Canım ben ne kadar emzırırsen okadar cogalır sen bol bol emzir ayrıca bebegın emmesınden sonra azalması cok normal gün içinde bile degişiklik gosterir sabahları cok olur geceleri azalır . Ben gunde 3 - 4 sefer gogus pedi degistiriyorum .bebek emerken de fıskiye gibi cıkıyor ılk emdıgı an sonra bazen yumusacık oluyor sankı sut yok gibi boş gibi yanı duruma gore zamana gore degısıyor benımki cnm ama sen umitsizlik yapma mutlaka vardir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?