2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba arkadaşlar nasılsınız epeydir giremiyodum herkes iyidir umarım doğumdan sora taşındık bide oğlum çok huysuz fırsat bulupta giremiyorum hep ağlıyo uykusu yok sadece emmeyle susuyo

3000 gr dusuk degılkı 2500-4500 gr normal sayılıyor

herkese slm

biz bugün ilk gezmemize çıktık.bayağı bir alışvriş yaptık sonrada yemek yedik. oğluşum pek bir usluydu.

inşallh hep böyle olur.
ıyı cesaret sendekı ben saglık ocagına kontrole bıle gotururken korkuyorum acaba huysuzluk edermı acıkırmı acıkırsa nasıl emzırırım dıye hep dusunuyorum
bilmiyorumkismile
benımkı dogdugu gunden berı gulumsuyor ama ruya goruyor osırada guluyır
bıze gulmeye yenı yenı basladı ama azıcık tebessum edıyor tam kahkaha atmaya baslamadı dahakaydirigubbakcemile3

slm

slm kızlar benim kızımda bugün tam 1 aylık oldu.aşımızı gittik olduk.2800 doğmuştu şimdi 4300 olmuş maasallah o kadar kusmasına ragmen boyumuz 52 cm.bırde damla verdiler bize.insallah sarılık ve isiliğimiz de gecer rahat ederiz

selam...umarım herkes iyidir.

sıcaklar bir yandan bebişler bir yandan eskisi gibi giremiyoruz siteyeeee...

benim de göğsümün birinden az süt geliyor canım

selam kızlar bugun eşim bebişimizi uzerıne gecırdı : )) Ayrıca ssk dan dogum parası aldı sanırım 75 ytl bununla bebısımızın ıhtıyacı olan biseyi alıcaz unutanlar varsa hatırlatayım dedım dogum parasını hastaneden verılen dogum belgesıyle ssk dan alınıyor sız calısmasanız bıle esınız ssk lı ysa o alabılıyor ...

primrea sen çalışıyormusun?Bildiğim kadarıyla çalışmayan ev hanımlarına veriliyor çalışanlara yok..Çalışanlara 4 aylık daha yüksek para veriliyor..

Bu arada kızlar bebek arabası alanlar veya almayı düşünenler var mı? Hangi model kullanışlı?

arkadaşlar 23 temmmuzda anestezi ile sezeryan oldum siteye girmeye fırsat bulamadım doğum yapan tüm arkadaşlarımıda tebrik ederim

Bu arada kızlar bebek arabası alanlar veya almayı düşünenler var mı? Hangi model kullanışlı?

Chicco Lite Way Top Puset almıştım hamileyken,bana da biri tavsiye etmişti. Şimdi kullanmaya başladık. Gayet hafif bir bebek arabası, kolay katlanıyor, ben memnunum..

primrea sen çalışıyormusun?Bildiğim kadarıyla çalışmayan ev hanımlarına veriliyor çalışanlara yok..Çalışanlara 4 aylık daha yüksek para veriliyor..

Ben Pier Cardin 5010 diye bi model var mavi - gri onu aldım cok da memnunum .

benim de göğsümün birinden az süt geliyor canım

zaten benim sütüm az.buna kesin kanaat getirdim artık.el pompasıyla düzgün sağamıyorum heralde diyip medelanın elektrikli pompasını aldım bugün ulaştı elime.onunla sağdım ama sonuç aynı..bi göğsümden 50 cc diğerinden 10 cc geldi..2 saat olmuştu bebeğim emeli.benim sütüm az dimi kesinmafoldumben

Canım ben ne kadar emzırırsen okadar cogalır sen bol bol emzir ayrıca bebegın emmesınden sonra azalması cok normal gün içinde bile degişiklik gosterir sabahları cok olur geceleri azalır . Ben gunde 3 - 4 sefer gogus pedi degistiriyorum .bebek emerken de fıskiye gibi cıkıyor ılk emdıgı an sonra bazen yumusacık oluyor sankı sut yok gibi boş gibi yanı duruma gore zamana gore degısıyor benımki cnm ama sen umitsizlik yapma mutlaka vardir ..

aslında sütüm az diye stres yapmak sütü daha da azaltıyomuş..stres yapmıyim diyorum ama...öff ne bilim.bu emzirme sorunları epey bozdu sinirlerimi.insanların bu çocuk niye emmiyo demesinden sıkıldım..hayırlısıyla ruh sağlığım bozulmadan büyütseydim şu çocuğu

kızlar yaa işitme testi yaptırmaya qittik bu qün we olmadı dr bu normal dedi kulaqında su olabilir pislik olabilir dedi 10 gün sonra tekrar qidicez böyle oldumu sizedeebilmiyorumkismile

bebeği gaz sancısı çeken annelere önerim zeytinyağını cok az ısıtın sonra karnına ve ayaklarının altına sürün çok iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…