aslında sütüm az diye stres yapmak sütü daha da azaltıyomuş..stres yapmıyim diyorum ama...öff ne bilim.bu emzirme sorunları epey bozdu sinirlerimi.insanların bu çocuk niye emmiyo demesinden sıkıldım..hayırlısıyla ruh sağlığım bozulmadan büyütseydim şu çocuğu
kızlar merhaba birşey sorucam siz bebişlerinizi ne zaman yıkadınız?
bu arada dün kırkımız çıkardık biz kızlarr ............
çok şükürrr rabbimeee.....
okadar cok aglıyorkı oglum o sırada mumkun degıl masaj yaptırmaz cok asabı :gitme:bebeği gaz sancısı çeken annelere önerim zeytinyağını cok az ısıtın sonra karnına ve ayaklarının altına sürün çok iyi geliyor...
benım oglumunda gaz sancısı cok fazla bunun bı cozumu yokmus sanırım ama mosmor oluyor yavrucak aglamaktan ve zınco damla falan etkı etmıyor ne yapacagımı sasırdımakannehirmerhaba kızlar...
çok huysuz bi kızım var o yüzden hiç giremiyorum siteye.gaz sancısı var çok.geceleri sabaha kadara ayaktayız yıkıyor ortalığı ağlamaktan.ben de anca bu saatlerde uyutup işlerimi bitiriyor fırsat oldukç da uyumaya çalışıyorum.çok dua edin düzelsin kızmın düzeni inş...
çok öpüyorum hepinizi kızlar...
allah yardımcımız olsun:)
40 cıkınca gaz sancısıda bıtıyormu:ecrin_bebek:bu arada dün kırkımız çıkardık biz kızlarr ............
çok şükürrr rabbimeee.....
kızlar yaa işitme testi yaptırmaya qittik bu qün we olmadı dr bu normal dedi kulaqında su olabilir pislik olabilir dedi 10 gün sonra tekrar qidicez böyle oldumu sizedeebilmiyorumkismile
okadar cok aglıyorkı oglum o sırada mumkun degıl masaj yaptırmaz cok asabı :gitme:
benım oglumunda gaz sancısı cok fazla bunun bı cozumu yokmus sanırım ama mosmor oluyor yavrucak aglamaktan ve zınco damla falan etkı etmıyor ne yapacagımı sasırdımakannehir
40 cıkınca gaz sancısıda bıtıyormu:ecrin_bebek:
gaz sancısına cozumu olan tecrubelı anneerden yardım beklıyorum cok zor bısey sureklı aglıyor oglum gazı oluncada mosmor oluyor aglamaktan katılıyor aglamaktan :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bayılacak dıye korkuyorummmmmm
canımmm bitmiorr maleseff benm oğlumda seninki gibi aynıı nasıl ağlıor görsennn morarıorrr durduramaorummm maleseff metsil de kullandım nurse harveyste ama fayda yokkk maleseff oolsada bir nebze gece hiç uyumuorum
Canım ben hastaneden çıkar çıkmaz yıkadım oğlumu..Hastanede göbeği düşmedeen yıkamayın dediler ama ben sallamadım acıkcası,bu sıcakta yazık diye düşündüm..ve iyikide yıkamısım çocuk çok rahat ediyor..
bende hastaneden çıkar çıkmaz yıkattım oğlumu hatta tuzladımmm :):):):
annem hepimizi tuzlamışşş benm bebğimde tuzlanırsa bişe olmaz die düşündümmm :)
3-4. aya kadar sürüp sonra geıyormus
bebege bısey olmasıda ben razıyım dahada yhenı basladı 2 haftalık 12 haftalık olana kadar 10 hafta daha bu agrı sancıları nasıl cekecek yavrucak bılmıyorum
sen yınede yolu yarımassın ne guzel ınsallah bızımde bıter bu sancılar
bebek tıkanıp kalıyor yaa cok uzuluyorum onun bu halıneeee
keske bı cozumu olsaydııı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biz de işitme testine 2 kere gittik canım ilk gittiğimizde sağ kulak testi geçememişti ama bugün geçti.sana tavsiyem gitmeden önce bebeği 3-4 gün yıkama ki kulağına su kaçmasın
saol cnm bende tedirqin olmuştum yıkamayım ozaman qitmeye 3 4 qün kala çok saola.s.
kızlar bebeğine su ya da rezene veren var mı? ben vermedim ama hava çok aşırı sıcak izmirde yetersiz kalıyodur ver diyolar. bir de rezene ver bağırsakları yumuşatır gaz çıkartır diyolar. ama doktora sormadan vermeedim bir de tam herşeyisoracak doktor bulamadığımız için siz sordunuz mu hiç doktorunuza. mama veriyorum günde 1 veya 2 kere sütüm yetmiyor ama o da suyla yapılıyor sonuçta anne sütünün de %80i su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?