ben tam ıkınırken ayaklarını karnına doğru bastırıyorum bazen daha çok ağlıyor ama bazen de tam ıkınmasına denk gelirsek bu hareketi üstüste tekrar edersem pırt die çıkarıyor gazını. bir de makatına zeytinyağına bandırılmış kulak çubuğuyla hafif hafif dokunuyorum. sokup çıkarıyorum o kaka yapmasını kolaylaştırıyor ama kaka yaparken de bayaa bir gaz çıkartıyor yani. resmen öğleden sonraları 2 saat kıvranıyor kaka yapmadan önce içim dayanmıyor yardımcı oluyorum bazen.
aslında sütüm az diye stres yapmak sütü daha da azaltıyomuş..stres yapmıyim diyorum ama...öff ne bilim.bu emzirme sorunları epey bozdu sinirlerimi.insanların bu çocuk niye emmiyo demesinden sıkıldım..hayırlısıyla ruh sağlığım bozulmadan büyütseydim şu çocuğu
selam kızlar. uzun zamandır giremiyodum nete. daha uzun sürede giremem heralde. benim kızım da sürekli ağlama halinde. ne yapacağımı şaşırdım valla. flowercım ben su verdim kızıma. vermek gerekiyomuş. humananın rezene kimyon çayından da günde 2 kez veriyorum 3-4 kaşık. ben de içiyorum. zaten üstünde de 1 haftadan sonra verilebilir yazıyo. bugünleri bi atlatabilsek herşey yoluna girecek. umut işte...
erkek cocugu oldugu ıcın makatıyla fazla uygulama yapmayım dıyorum sora ordakı sınırler vs gelısıyormus vs dıyorlar
bılemıyorum
gaz sancısına cozum bulan kısı sanırım dunyanın en zengın kısısı olur
herkesın muzdarıp oldugu fakar cozumu olmayan bı sorun :gitme::gitme:
kızlar
humana still tea denedinizmi ? benim sütümü arttırdı, bir de çok su içmeniz gerek en az 3 lt
doktor bana kendini süt tozu gibi düşün su içeceksin ki süt olsun dedi...
sımdı bı yandanda arastırıyorum ınek sutunden yapılan hıcbırseyı yememek gerekıyormuz
sut yogurt peynır ve hatta tereyagı
günde 1 lt humana süt artıran çay içiyorum. 2 lt kadar su.hurma 4-5 adet tahin pekmez 1 tabak (hamileyken kilo almadım ama 1 haftada 2 kilo aldım bu sayede) vitamalt süt artıran alkolsüz bira içeceği 1 koca bardak hoşaf yani bu kadar şey yiyip içtiğim halde arada 1 sütüm oluyor yani her daim olmuyor.sanırım psikolojik. ben çok üzülüyorum üzüldükçe de olmuyor.
ben de aynı durumdayım. insanların bu çocuk aç mama ver demesinden çok sıkıldım. kendimi çok kötü hissediyorum. çocuk azcık ağlasa aransa annem filan hemen kızım mama ver aç bu çocuk diyo. zaten çok fazla emziriyorum ve sıkılıyorum onlar öyle deyince daha çok sıkılıyorum çocuğumu aç bırkacak değilim yani.sütüm az ama günde 2 kere emiyor emiyor zerre süt yok. çocuk memeden çektiğin anda bağırıyor.
aa neden ki bana da süt iç sütün daha kaliteli olur dediler. dün gece süt içtim. peynir yoğurt da tüketiyoruım yani.
inek sutundekı bı proteını bebek sındıremedıgı ıcın gaz sancısı olusuyormus
oyle yazıyor nette
bakalım denıycem
oglumun gaz sorunu gecsınde ben koyun be kecı urunlerıde yerın sorun d:çok üzgünüm::çok üzgünüm:egıl
inek sutundekı bı proteını bebek sındıremedıgı ıcın gaz sancısı olusuyormus
oyle yazıyor nette
bakalım denıycem
oglumun gaz sorunu gecsınde ben koyun be kecı urunlerıde yerın sorun d:çok üzgünüm::çok üzgünüm:egıl
bizm bebek milupa rezeneyi çok sevdi beslenmeden önce veriyorum gazınıda kakasınıda yapıyor rahat uyuyor
ben milupa aptamil-1 veriyordum sonra kakaasını 1 gün yapamyınca milupa conformil aldım. onu veriyorum bu sefer de çocuğun karnı hep gurul gurul yiyor mamayoı 1 saat geçmeden acıkıyor tutmuyor çocuğu sindirimi kolay olsun die mide asidini artırıcı bişiler var sanırım sonra tekrar aptamil-1 aldım şimdi ikisini karıştırıp mı versem diyorum sorabileceğim doktor da yok ne yapsam ? milupa rezene ne öyle bi mama mı var?
flovercim gözün aydın canım bebeğin sağlıkla büyüsün ben veriyorum arada mama aptamil prematil veriyorum hiç gaz yapmadığı iöçin doktor yazdı
safkan---jolydoly sizlerinde gözünüz aydın bebekleriniz analı babalı büyüsün allahın izni ile
ben milupa aptamil-1 veriyordum sonra kakaasını 1 gün yapamyınca milupa conformil aldım. onu veriyorum bu sefer de çocuğun karnı hep gurul gurul yiyor mamayoı 1 saat geçmeden acıkıyor tutmuyor çocuğu sindirimi kolay olsun die mide asidini artırıcı bişiler var sanırım sonra tekrar aptamil-1 aldım şimdi ikisini karıştırıp mı versem diyorum sorabileceğim doktor da yok ne yapsam ? milupa rezene ne öyle bi mama mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?