2010 Temmuz Anneleri : )

saol canım kaç kere veriyosun günde kaç cc* o preatüre maması değil mi* bizimki hayatta doymaz onunla. obur benim oğlan. babası hergün 1 kg yoğurt yiyomuş 1 yaşındayken sanırım ona çekecek.

canım bunun diğer aptamillerle içeriği aynıymış sadece içinde nişasta yokmuş bebeğe gaz yapmıyor doktor tavsiye etti bize

walla cnm ben gece sadece mama weriryorum hastanede alıştı çünkü saati qelince susmuyo
su da weriyorum ben önce çay kaşıqıyla 3 kaşık weriyodum her emzirmeden sonra şimdi arada bi biberonla weriyorum az az çok sıcak yaa

12 defa süt 4 defa 60 cc prematil veriyorum haftada 270 gr alıyor

su ver flovercim havalar çok sıcak günde dört beş kez 2 çay kaşığı kaynatılmış soğumuş su

ama mama da suyla yapılıyor ben de vereyim bari. gerçekten çok sıcak. ama doktorlar neden vermeyin dşyor o zaman. susuz kalsa çocuk belli olmaz mı ama kurur dudakları filan.

Selam arkadaşlar, 2010 temmuz annelerinden Yase arkadaşımız dün doğum yaptı, erkek bebeği oldu 3 kilo 48 cm. boyunda. Sizlere haber vermek istedim.
Bu arada bende 2009 temmuz annesiyim, manevi kardeşimizi diğer topicten öğrenicem. Oğlum 5 temmuz doğumlu. Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla büyütürsünüz inş., zaman çok çabuk geçiyor unutmayın bebişlerinizle her geçen günün tadını çıkarın derim ben. zemuszemus

benimde sütüm az yetmiyo galiba sağınca bile az çıkıyobebek doğduğundan beri gelen giden bitmedi kızkardeşim oniki gün yanımda kaldı hergün yemek leri ben yaptım hiç dinlenemedim ondan oldu sanırım

ama mama da suyla yapılıyor ben de vereyim bari. gerçekten çok sıcak. ama doktorlar neden vermeyin dşyor o zaman. susuz kalsa çocuk belli olmaz mı ama kurur dudakları filan.

walla qolumun kendi dr su wer dedi ama dewllet hastanesi dr hayır su werme dedi ama ben weriyorum bazen böyle uyurken aqlıyo eşim hemen biberonla su weriyo we tekrar uyumaya dewam ediyo
ya wallaa sıcaklarda bebek büyütmek çok zor oluyomuş oqlumun boynunun altı pişmiş biraz önce baktım da o kadar da dikkat ettiqim halde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:çok üzgünüm:

12 defa süt 4 defa 60 cc prematil veriyorum haftada 270 gr alıyor

ben sütü saymadım istedikçe veriyorum ama 12 ediyo mudur bilmiyorum açıkçası ama mamayı günde 1 kere bazen 2 kere 12 saatte 1 gibi 90cc veriyorum üst üste süreki emiyor ve doymadığını çok belli ediyor.60cc verdiğim zamanlarda arkasından hep 30cc daha yapmak zorunda kaldım 90dan aşağısı kesmiyor hatta 90 içtikten sonra o da kesmiyor biraz daha emiyor emerken memede uyuyp kalıyor. benimki de günd 30gr a denk gelen bi kilo aldı kilo alımı iyi dedi doktor günde 1 veya 2 kere mama vermenin bir zararı yok kasmayın dedi ama ben istiyorum memelrimden süt taşsın hiç mama vermiyim.biton şey yiyip içtiğim halde yok. bir de bişi sorcam süt memelerinize gelirken ağrıyla mı geliyor? ben sütün geldiğini hissediyorum resmen kanallara doğru acıyarak geliyor süt. benim kanallarda tıkanıklık mı var acaba?yoksa çok emdiğinden mi?

benimkinin de kolları bencik bencik isilik olmuş sanırım.:çok üzgünüm:

yok cnm benimde öyle aqrıyla qeliyo süt çok feci aqrıyo
ben humana süt arttırıcı çay kullanıyorum we hurma yiyorum iyi qeliyo meywe suyuda çok içiyorum
sende beslenmene dikkat et katı aqırlıklı deqilde sıvı aqırlıklı beslen o zaman süt daha çok oluyo

az emdiğinden canım o birde senin bebeğin daha tombiş yetmemesi normal biz doktora telefon açtık çok yiyo sonra hazımsızlık oluyo diye yiyebildiği kadar yesin kısıtlamayın dedi sen ver bence yiyorsa arada şöylede yapabilirsin 60 ml verdiğinde 30 ml de üstüne rezene ver midesi şişer hemen mama istemez

aa ben bebeği emzirmekten başka hiçbişey yapmıyorum. 15 gün görğmcem ve annem kaldı süt gelsiğn die bana yapmadıkları yemek kalmadı hergün hoşaflar kaynattılar buğdayla keşkekler yaptılar ne istersem yaptılar prensesler gibi. sütaş kraliçemiz bugün ne ister diyodu görümcem. çok tatlı kadındır insnaın görümcesi bile yaparken kardeşi yapmaz mı çok kızdım doğrusu.

bebedor un süt sağma pompasını aldım emmediği zaman sağıyorum ozaman ağrı olmuyo 20 lira fiyatı

pompayla çekmezsen bebekte emmezse tıkanır sonuçta

süt artırıcı çayı sıcak mı soğuk mu içiyosunuz? ben 500ml pet şişeye normal oda sıcaklığında içme suyu doldurup içine 5 tatlı kaşığı humana koyuyorum çalkalıyorum sonra 1 dikişte bitiriyorum bunu bazen günde 1 bazen 2 kere yapıyorum.

aman boş ver ne güzel iyi bakmışlar sana allah bozmasın canım benim ağrı varsa göğsünü sağ canım

az emdiğinden olamaz yaa sabahtan akşama kadar memede cok cok çekiyor. şu 2 gündür gündüz uykusunu uyuyor da dinleniyorum biraz. yoksa hiç siteye bile giremiyordum sürekli memede bebek. oturmaktan popomda yara çıktı yani. meme uçlarım zaten kıpkırmızı hep.ama foçaya geldiğimizden beri gündüz uykusu uyuyor çocuk. akşamüstleri gezdiriyorum sahilkenarında öyle güzel uyuyor ki.püfür püfür.

cnm ben bardakla yapıyorum we ılık içiyorum bir kupa bardaqa 2 şeker kaşıqı koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…