2010 Temmuz Anneleri : )

benim şöyle oldu canım gögsümün biri çok ağrıyordu duş aldım sonra sağdım geçti birde yumuşadı göğüs ondan dedim acaba seninkidemi öyle diye

karçiçeyim seninde bebeğin analı babalı büyüsün inşallah devlet hastanesinden memnun kaldınmı bende devlette yaptımda

karçiçeyim seninde bebeğin analı babalı büyüsün inşallah devlet hastanesinden memnun kaldınmı bende devlette yaptımda

yok ben dewlette deqil özel hastanede yaptım doqumu oqlumu kontrole özle qötürüyoduk önce dr ayrıldıqı için bize dewlet hastanesi önerdi de oraya qötürdük onu demiştim[/
çok saolun sizinkide analı babalı büyüsün inşallahhCOLOR]

anladım canım devlet hastaneside iyi yalnız hemşreler çok duyarsız ve ilgisiz yoksa iyi

bebekleriniz sarılık oldumu kızlar...

Selam cnm ben Izmirliyim ama yıllardır orada yasamadıgım ıcın hıc bi bılgım yok hastaneler hakkında ama sunu soyliyim bizde bugun hastanemıze gıttık 1. ay kontrolu ıcın . Kımlıgı evde unutmusuz Bebeğinizin kimliği olmadan kontrol ancak özel yapabilirid dediler .Esım gıttı aldı bılgısayara gırınce anlasıldı ki bebegin ssk sını dun yaptırmıstı eşim oda aktıve olmamıs . Sadece kalca usg si 180 ytl ydi bizde yaptırmadan cıktık.
Oradan saglık ocagına gittik ilk aşısını yaptırdık . Orada kontrolleri yaptıramadıgımızı anlattık oradakı hemsirelere yazı gelmıs saglık bakanlıgından bazı devlet hastaneleri ucretsiz ve randovusuz kalca cıkıgı rontgenı yapıyormus .. Mesela bize yakın Gungoren de bi devlet hastanesi var biz oraya yaptırıcaz Okmeydanı nda var dedi baya bi liste . Sende Izmirde herhangi bi saglık ocagını arayıp ogrenebilirsin . Bosuna ozellere bu parayı vermek gerekmıyor bence .. Sıra fılan beklemeden gidip hemen yaptırırsın . Ama yınede gıtmeden bı bılgı al ıstersen ne olur ne olmaz mesela cogu 4 te ıs bırakıyor devlet te ben buyzuden yarın yaptırıcam ..

Kızlar yaa yukarda da yazdım ilk kontrolunuz de bebegın kımlıgıyle mı yaptınız yoksa kendı ustunuzden mı bızım hastane nıye boyle yaptı anlamadım 1 saat ordqa kalmak zorunda kaldım ustelık kontrol bıle ettıremeden cıktık .. Neymıs bızım kımlıgımızle olmuyormus .. Sız nasıl yaptınız valla muayene ucretı de cok pahallı . Avrupa yakasında bakırkoye yakın ıyı bı hastane bılıyorsanız yazarmısız Medıcal PARK FILAN NASIL memnnun kalan var mı ? muayene ucretkerı nekadar sızlerın hastanelerınızın ?

biz canım hastanede sıra beklememek için özel doktor var muaynahanesi olan ona götürdük telefonlada kafana takılan herşeyi sorabiliyorsun

wall ben kendi kimliqimle muzyne yaptırdım ama şöyle bi durum war anneden 29 qün yararlanıyomuş bebek eqer sqk ya bildirim olmazsa ücretli demişlerdi banada

biz canım hastanede sıra beklememek için özel doktor var muaynahanesi olan ona götürdük telefonlada kafana takılan herşeyi sorabiliyorsun

bende muayenelerını ozelde yaptırıcm ama ssk sı baslamamıs henuz ..akannehir

wall ben kendi kimliqimle muzyne yaptırdım ama şöyle bi durum war anneden 29 qün yararlanıyomuş bebek eqer sqk ya bildirim olmazsa ücretli demişlerdi banada

evet cnm bugun 30 gun oldu dıye ozaman yapamadılar demek ki ..

,biz ilk muayenesini benim kimligimle yaptırdık sonra çok geçmeden kimligini çıkarttık sonra ssk kaydını yaptırdık hiç birinde çok sıra beklemeden yaptırdık.işitme testini dogdugunun 2. haftası yaptırdık dogum evinde yapıyorlar.sorun çıkmadı çok şükür.bende duydugunu çok hissediyordum ama ne olur ne olmaz yaptırdım .dünde hepatit 1. ay aşısını yaptırdım.dün çok mız mızlandı agrıdı heralde uyku uyumadık ikimizde.bugün çok sükür uyuyor.öyle atlattık.

bebişlerimiz 3-4. ayları bitince kendilerini döndürebilir hale geldikleri için gaz sorunu bitiyormuş. hareket ettikleri için gaz sorunu kalmıyormuş. şimdi malesef bize muhtaçlar, ben elma yağı ile masaj yapıyorum. rahatlıyor gibi.. bizimkide kakasını yapamıyor, 2 gün yapmadı çok zorlandı. varmı böyle sorunu olan?

bizimki de kakasını yapamıyor bazen yani gunde 3-4 sefer az az yapıyor ama sabahları soyle dolu dolu yapınca cok rahatlıyo bazı gunler onu yapamayınca aglıyo

bizimki de kakasını yapamıyor bazen yani gunde 3-4 sefer az az yapıyor ama sabahları soyle dolu dolu yapınca cok rahatlıyo bazı gunler onu yapamayınca aglıyo

kimi bebek toplu yapıyormuş çok miktarda tek seferde.bizimkide biriktirip yapıyor sanki :) ama onu zorlanırken görünce içim gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…