az emdiğinden olamaz yaa sabahtan akşama kadar memede cok cok çekiyor. şu 2 gündür gündüz uykusunu uyuyor da dinleniyorum biraz. yoksa hiç siteye bile giremiyordum sürekli memede bebek. oturmaktan popomda yara çıktı yani. meme uçlarım zaten kıpkırmızı hep.ama foçaya geldiğimizden beri gündüz uykusu uyuyor çocuk. akşamüstleri gezdiriyorum sahilkenarında öyle güzel uyuyor ki.püfür püfür.
walla cnm ben gece sadece mama weriryorum hastanede alıştı çünkü saati qelince susmuyo
su da weriyorum ben önce çay kaşıqıyla 3 kaşık weriyodum her emzirmeden sonra şimdi arada bi biberonla weriyorum az az çok sıcak yaa
karçiçeyim seninde bebeğin analı babalı büyüsün inşallah devlet hastanesinden memnun kaldınmı bende devlette yaptımda
yok ben dewlette deqil özel hastanede yaptım doqumu oqlumu kontrole özle qötürüyoduk önce dr ayrıldıqı için bize dewlet hastanesi önerdi de oraya qötürdük onu demiştim[/
çok saolun sizinkide analı babalı büyüsün inşallahhCOLOR]
kızlar meraba biz izmire geldik. izmirli arkadaşlardan biraz yardım bekliyorum. pazartesi günü 1. ay kontrolü var. kalça usgsi hepatit aşısı rutin kontrolü var. bir de işitme testi yaptıramadık biz onu arıyoruz ama sadece devlet hastanelerinde var galiba. herkes işitm testi yaptırdı mı? aslında duyuyo çocuk çok belli ses olunca sıçrıyo. ama gene de yaptırmalı mı?bu kalça usgsini ve muayenesini yaptırabileceğimiz uygun bir hastane lazım izmirli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? bu arada benim sütüm de çok az.günde 2 kere mama veriyorum. mama verince azıcık dinleniyorum yoksa sürekli memede tuvalete bile gidemiyorum yani göğüs uçlarım kıpkırmızı.
Kızlar yaa yukarda da yazdım ilk kontrolunuz de bebegın kımlıgıyle mı yaptınız yoksa kendı ustunuzden mı bızım hastane nıye boyle yaptı anlamadım 1 saat ordqa kalmak zorunda kaldım ustelık kontrol bıle ettıremeden cıktık .. Neymıs bızım kımlıgımızle olmuyormus .. Sız nasıl yaptınız valla muayene ucretı de cok pahallı . Avrupa yakasında bakırkoye yakın ıyı bı hastane bılıyorsanız yazarmısız Medıcal PARK FILAN NASIL memnnun kalan var mı ? muayene ucretkerı nekadar sızlerın hastanelerınızın ?
Kızlar yaa yukarda da yazdım ilk kontrolunuz de bebegın kımlıgıyle mı yaptınız yoksa kendı ustunuzden mı bızım hastane nıye boyle yaptı anlamadım 1 saat ordqa kalmak zorunda kaldım ustelık kontrol bıle ettıremeden cıktık .. Neymıs bızım kımlıgımızle olmuyormus .. Sız nasıl yaptınız valla muayene ucretı de cok pahallı . Avrupa yakasında bakırkoye yakın ıyı bı hastane bılıyorsanız yazarmısız Medıcal PARK FILAN NASIL memnnun kalan var mı ? muayene ucretkerı nekadar sızlerın hastanelerınızın ?
biz canım hastanede sıra beklememek için özel doktor var muaynahanesi olan ona götürdük telefonlada kafana takılan herşeyi sorabiliyorsun
wall ben kendi kimliqimle muzyne yaptırdım ama şöyle bi durum war anneden 29 qün yararlanıyomuş bebek eqer sqk ya bildirim olmazsa ücretli demişlerdi banada
kızlar merhaba birşey sorucam siz bebişlerinizi ne zaman yıkadınız?
3-4. aya kadar sürüp sonra geıyormus
bebege bısey olmasıda ben razıyım dahada yhenı basladı 2 haftalık 12 haftalık olana kadar 10 hafta daha bu agrı sancıları nasıl cekecek yavrucak bılmıyorum
sen yınede yolu yarımassın ne guzel ınsallah bızımde bıter bu sancılar
bebek tıkanıp kalıyor yaa cok uzuluyorum onun bu halıneeee
keske bı cozumu olsaydııı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bebişlerimiz 3-4. ayları bitince kendilerini döndürebilir hale geldikleri için gaz sorunu bitiyormuş. hareket ettikleri için gaz sorunu kalmıyormuş. şimdi malesef bize muhtaçlar, ben elma yağı ile masaj yapıyorum. rahatlıyor gibi.. bizimkide kakasını yapamıyor, 2 gün yapmadı çok zorlandı. varmı böyle sorunu olan?
doğduğu günden beri hemen hemen hergün yıkıyoruz biz canım..
bizimki de kakasını yapamıyor bazen yani gunde 3-4 sefer az az yapıyor ama sabahları soyle dolu dolu yapınca cok rahatlıyo bazı gunler onu yapamayınca aglıyo
bebekleriniz sarılık oldumu kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?