3-4 saatte 1 besliyorum artık ben de..acıkınca uyanıyorlar..çığlık çığlığa bağırıyorlar zaten..:) değilse çok fazla aç olmadıklarından isteksiz oluyorlar ama acıkınca daha istekli emip daha güzel doyuyorlar..ama 2-3 saatte 1 muhakkak altlarını alıyorum ki pişik olmasın...
gerçekten Allah yardımcın olsun benim bitane ama tüm vaktimi alıyo bazen napıcamı şaşırıyorum emzirmek yara yoksa süper bişey ama bende aşırı yara var emzirirken öyle zorlanıyorum ki hep aklıma ikiz anneleri ve peşpeşe doğum yapmış insanlar geliyo hep dua ediyorum size birde tek bakıyosun o daha da zor olmalı
evde hiç bir şeye elimi sürmüyorum,süremiyorum çünkü vaktim yok...enerjimi onlarea harcıyorum..odalarımız ayrı..1 gece bile aynı odada kalmadık ..geceleri çok zorlansak da seslerini duyduğumuzda odalarına gidip alt alıp besliyoruz eşimle..şimdi zorlanıyoruz ama ilerde rahat ederiz diye düşünüyoruz..hoş hamileyken de aynı odada tutmama düşüncem vardı zaten..
göğüs uçlarımda ağrı sızı yok..kahverengi kısmın tamamını alınca acımıyor..lansinoh krem de iyi geliyor..15-20 dakkadan fazla tutmuyorum göğsümde..arada sağdıklarımı veriyorum..mama takviyesini oldukça alıyorlar zaten...anne sütü çabuk sindirildiğinden çabuk acıkıyorlar..mama sayesinde 3-4 saat uyuyorlar,dinleniyorum..
bende bu şekilde yaptım ama bi kaç gün sonra kurudan vermeye başladım yara oldu sonuda gelmedi lansinoh kullanıyorum fakat henüz faydasını görmedim mama konusunda ben mama vermiyorum ama bi çok kişi veriyo gördüğüm kadarıyla bende mama versem rahatlardım aslında napsam ki acaba
kafayı yukarıya doğru azcık eğimli tutmak gerekiyormuş canım..ayrıca istersen yattığı yerin baş kısmını hafif açılı tutmaya çalış..küvez hemşireleri öyle demişlerdi..ana kucağına oturttuğun zaman ya da kucağına alıp başını dik tuttuğun zaman rahatlıyor mu ?
kilo alımı nasıl ?
maşallahh ikizlerine çok tatlı kuzucuklar annesi.bende bayılıyorum böyle gülmelerine benim kzımda nasıl güler ayse teyzesi uyurken uyanıkken kendi kendine tebessüm eder.simdi çok zorlanırsın ama bir oglun bir kzın oldu ikisini bir arada büyütürsün ayse.ilerisi süper olur senin için inan bende ikiz dogurmak çok isterdim.allah analı babalı büyütsün cümlemizinkini
kızlarr benm oğlan kıyameti koparır 3 saat aç kalırsaa sanırım mama yiyen bebekler anne sütü ile beslenen bebeklerden daha çok dayanabiliorr...
benn sütümü sağıorumm satte 50 cc veriorumm ... acaba bağırsakları çokmu çalışmış oluyorr
kaka yapamıyor bgün 5. gün.fitil verdim dereceyle uyardım ama işe yaramadı napıcağımı şaşırdım.bir de göğüslerim çok şişmişti hastalandım 2 gün sağ göğsümü hiç emziremedim.sağdığım sütten biberonla verdim bu sefer de memeyi almaz oldu.ağlaya ağlaya emziriyorum zorla memeyi hatırlasın diye zorla veriyorum yavrum ağlamaktan yorgun düşüyo bu sefer de aç uyuyor.geceleri çıldıracak gibi oluyorum artık sabır dilemekten başka bir çareyse yok.çok zormuş valla.
kızlarr bebeğim midesini üşütmüş olabilir mi
okadar azalttı ki emmeyi göğsümü anncak çok acıktığında alıyo onda da 5dk emip bırakıyo
kusması arttı ve arada öğürüyo
sarılık için güneşte kalsın diye balkona falan çıkarmıştım esti de üşüttü mü acaba ya
hep uyuyo kızım,halsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?