Maşallah cok tatlı en cok da o dile bayılıyorum bak yaa yarısı dışarda
[color="ındigo"]slm kızlar
bugün kontrolüm vardı, bebek çok iyi dedi
ayaklarım çok şişti idrar tahlili filan yaptı sonuç temiz çıktı
pazartesi yatışım olucak burda takip edelim dedi dr.
Dualarınıza çok ihtiyacım var.[/color]
Kızlar doktora gitmiştik bugun 1 . ay kontrolu icin doktor bebegın sarılıgına bakalım dedi degeri 16.2 cıktı yarın yıne gelin demıs esıme baska testler yapıcakmıs : (( sizce ne zaman gecer ?
Kızlar doktora gitmiştik bugun 1 . ay kontrolu icin doktor bebegın sarılıgına bakalım dedi degeri 16.2 cıktı yarın yıne gelin demıs esıme baska testler yapıcakmıs : (( sizce ne zaman gecer ?
kızlar bir de bebekleriniz kaç saat uyuyor?
eğer hava serinse, evde her tarafı açtıysam yani 2,5 - 3 saat uyuyor.. ama dışarı çıkıp temiz hava alırsak 4 - 5 saat uyuyabiliyor.. buna karşın sıcaktan bunaldıysa 1 saat bile zor uyuyor ve çok mızmızlanıyor.. ama genelde 2,5 - 3 saat uyuyor..
altlarını alırken hiç üzerinize işediler mi ?kaydirigubbakcemile3
altlarını alırken hiç üzerinize işediler mi ?kaydirigubbakcemile3
eğer hava serinse, evde her tarafı açtıysam yani 2,5 - 3 saat uyuyor.. ama dışarı çıkıp temiz hava alırsak 4 - 5 saat uyuyabiliyor.. buna karşın sıcaktan bunaldıysa 1 saat bile zor uyuyor ve çok mızmızlanıyor.. ama genelde 2,5 - 3 saat uyuyor..
bizimki birde banyı yapınca 3-4 saat uyuyo
genelde geceleri yıkıyorum zaten biraz dinlenebilmek için :))
evet hatta kakasını bile yaptı bacaklarını kaldırınca pırrrrttt üzerimize :))
canım bizim bebek beslendikten ve altı değiştikten sonra hep uyuyor seninki nasıl
benimkide 3 kez çiş yaptı bi kere kakasını ama kakasını halasının üstüne yaptı. çişinide en son dün benim üzerime yaptı yaramaz bıcı bıcıya giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?