2010 Temmuz Anneleri : )

yase sen doğum yapmadınmı henüz. Allah kurtarsın umarım ebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar doktora gitmiştik bugun 1 . ay kontrolu icin doktor bebegın sarılıgına bakalım dedi degeri 16.2 cıktı yarın yıne gelin demıs esıme baska testler yapıcakmıs : (( sizce ne zaman gecer ?

Kızlar doktora gitmiştik bugun 1 . ay kontrolu icin doktor bebegın sarılıgına bakalım dedi degeri 16.2 cıktı yarın yıne gelin demıs esıme baska testler yapıcakmıs : (( sizce ne zaman gecer ?

canıum selam bol bol güneşli yerlerde aydınlık yrlerde emzir
benim bebişimde de vardı sık sık emzirince kendiliğinden geçti çok şükür

genelde 2 ayda gecıyomuş bızdede oldu bır sürü testten sonra uzamış süt sarılıgı dedıler.

kızlar bir de bebekleriniz kaç saat uyuyor?

eğer hava serinse, evde her tarafı açtıysam yani 2,5 - 3 saat uyuyor.. ama dışarı çıkıp temiz hava alırsak 4 - 5 saat uyuyabiliyor.. buna karşın sıcaktan bunaldıysa 1 saat bile zor uyuyor ve çok mızmızlanıyor.. ama genelde 2,5 - 3 saat uyuyor..

bizimki birde banyı yapınca 3-4 saat uyuyo
genelde geceleri yıkıyorum zaten biraz dinlenebilmek için :))

bizimki birde banyı yapınca 3-4 saat uyuyo
genelde geceleri yıkıyorum zaten biraz dinlenebilmek için :))

3 saat falan uyuyunca uyandırmıyormusunuz yani ben 3 saat uyuduysa kucağıma alıp emzirmeye çalışıyorum
genelde 2 saati geçirmemeye çalışıyorum emzirmek için tabii o bazen 1.5 saatte falan da acıkıyo ya da ne zaman ağlarsa meme veriyorum ama sanırım öyle yapmamak oyalamak lazımmış

koltuklara örtü sermiştim bayağı bi kazalar oldu bizim altını değiştirirken işiyo genelde

benimkide 3 kez çiş yaptı bi kere kakasını ama kakasını halasının üstüne yaptı. çişinide en son dün benim üzerime yaptı yaramaz bıcı bıcıya giderken

ben can bebenin tek kullanımlık alt açmalarından kullanıyorum altını açarken onu seriyorum eğer kaza olursa koltuğa yatağa geçmesin diye. eğer bulaşmazsa tekrar kullanıyorum bulaşırsada gönderiyorum çöpe tavsiye ederim.

benimkide 3 kez çiş yaptı bi kere kakasını ama kakasını halasının üstüne yaptı. çişinide en son dün benim üzerime yaptı yaramaz bıcı bıcıya giderken

ben artık bebişimi kendi küvetinde filenin üzerinde yıkamıyorum
ben duşa girince kucağıma yatrıyorum öyle yıkıyoruz babasıyla
duşla yani o kadar seviyor ki anlatamam maşallah
banyoda hep gülüyor
en son banyo yaptırdığımda karnına ılık suyu tutunca kucağıma kakasını yaptı :))

katrem nasılsın cnm ? inş iyisinizdir ikinizde. sana ne sorcam kilolar gitti mi arkadaşım ben 34 kg almıştım 11 i gitti 23ü hala benimle beraber üstüme yapışık yaşıyor. sen kurtulabildinmi? bugün 21 gün oldu gram veremiyorum sanırım ben hep böle kalcam şişliklerimde indi.

kıslar benim oğluş 3,5-4 saatte bir uyanıyor zaten acıktığını belli ediyor. bazen 2,5 saatte uyanıyor o zamanlar sadece anne sütü alıyor uykuya yenik düşüyor mamasını yemiyor. pztesi günü sağlık ocağına gittik aşı için ebe hanım mama verme kesinlikle sütün yter dedi. ama bebeğim aç nasıl vermeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…