2010 Temmuz Anneleri : )

evet ben de ondan kullanıyorum özellikle gezmeye giderken falan çok iyi oluyor
kirlenince çöpe

canım ben mama vermiyorum
ama sen aç olduğunu nasıl anlıyorsun 1 aylık kontrolümüzde kilo alımı yeterliydi
doktor mamaya gerek yok dedi

bende küvetini ve filesini daha bir kez bile kullanmadım içerde duruyorlar, kombiye güvenip duşu açamuıyorum aniden çok sıcak su gelir diye bende kovada su ılıştırıp eski usul maşrapa ile döküyorum üzerine kolumda yüz üstü yıkıyorum biraz zorlanıyorum ama olsun böyle alıştık küvetini biraz daha büyüyünce kullanırım

iyiyim canım ben 31 kilo almıştım
benim 15 kilo gitti 16 kilo kaldı
ben de galiba hep böyle kalıcam offf ((

ben ebe hemşire doktor vs artık dediklerine kulak asmıyorum babaannemin tavsiyeleri onlarınkiden daha çok işe yarıyor inanın

küvetinde fileyle annem yıkıyordu
ama ben yıkayamadım bu yöntem daha basit geldi
küveti artık ya hiç kullanmıcaz ya da kışın odada yıkarsak kullanıcaz

pompayla süt sağdıktan sonra biberonuniçinde ne kadar bekletiyorsunuz yani hemen buzluğamı atıyorsunuz? benim göğüs uçlarım acıyor dinlensin diye pompayla sağıp veriyorum bebiş uyurken sağdığım için en az yarım saat bekliyor biberonda bebişin uyanmasını. hemen buzluğa atmak lazım mı? bu sefer çıkarınca buz gibi olur ıstmaya fırsatta olmaz kızım çok yaygaracı sanki etini koparıyorlarmış gibi çığlık atarak ağlıyor

ayrıca kızlar bebeğinizle uyanık olduğu zamanlar oyun oynuyormusunuz neler yapıyorsunuz
ben şarkı uydurmak konusunda uzman oldum çıktım
ama bugün ona şarı söylerken bilinçli güldüğünü anladım

ben konuşuyorm canım genelde
fış fış kayıkçı popüler şarkımız
konuşurken keyfi yerinde olduğunda nası dikkatli dinliyoo dudaklarını büzüyo falan süper bişey ya
bilinçli gülmeye başlasa artıkk daha başlamadık biz

bende ne şarkılar uyduruyorum aslına uyrdurmaya gerek yokki normal şarkıda söylesek olur ama nedense uyduruyoruz işte :)) göz renkleri tam olarak ne zaman belli oluyor bizim kızımız 21 günlük hala göz rengi belli değil çok parlak

en az 3 aylıkken belli oluyomuş
ama herkes cerene gözleri mavi olcak diyo

canım ben mama vermiyorum
ama sen aç olduğunu nasıl anlıyorsun 1 aylık kontrolümüzde kilo alımı yeterliydi
doktor mamaya gerek yok dedi

canım gazını çıkartmak için ömzuma aldığımda boynumdan falan emmeye çalışıyor. bir defasında babasını kolundan yakalamış zor kurtardık basbas bağırıyor ( ama karnı tok olunca güzelce uzanıyor yatıyor.

biz baştan beri file ve küvetle yıkıyoruz canım fileyi çok seviyor yatar yatmaz uyumaya çalışıyor filenin içinde.

en az 3 aylıkken belli oluyomuş
ama herkes cerene gözleri mavi olcak diyo

benim kızımada renkli olcak diyorlar ama ben kendimi heveslendirmiyorum. eşim ailesi renkli göz birtek ben karagöz, kızım onca kişi içerisinde gelir bana çeker belki. o yüzden ben en iysi 3 aya kadar bekliyim bizimki yeşil yeşil bakıyor parlak ama bi gün farklı bi gün farklı anlamadım gitti en iyisi heveslenmemek. gözü görsünde yeter onada şükür

benim kızımda eğer uykusu geldiyse yani tam uykuya dalarken başlıyor kaş göz hareketleri yapmaya. gözler genelde yukarı bakıyor çeviriyor sonra kaşlarını kaldırıp indiriyor dil çıkarıp gülümsüyor zaten sadece o zaman gülümsüyor. tam uykuya dalarken bazende şaşı yapıyor gözlerini ama kaşlar hep iner kalkar çok komik ve de çok tatlı bende hep videoya çekiyorum onun uykuya dalmasını

fış fış kayıkçıyı unutmuşum bak listeye bunu da alayımm
repertuarımı geliştirmem lazım :))9

evet yaa şaşı yaptıklarında çok komik oluyorlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…