ben can bebenin tek kullanımlık alt açmalarından kullanıyorum altını açarken onu seriyorum eğer kaza olursa koltuğa yatağa geçmesin diye. eğer bulaşmazsa tekrar kullanıyorum bulaşırsada gönderiyorum çöpe tavsiye ederim.
kıslar benim oğluş 3,5-4 saatte bir uyanıyor zaten acıktığını belli ediyor. bazen 2,5 saatte uyanıyor o zamanlar sadece anne sütü alıyor uykuya yenik düşüyor mamasını yemiyor. pztesi günü sağlık ocağına gittik aşı için ebe hanım mama verme kesinlikle sütün yter dedi. ama bebeğim aç nasıl vermeyeyim.
ben artık bebişimi kendi küvetinde filenin üzerinde yıkamıyorum
ben duşa girince kucağıma yatrıyorum öyle yıkıyoruz babasıyla
duşla yani o kadar seviyor ki anlatamam maşallah
banyoda hep gülüyor
en son banyo yaptırdığımda karnına ılık suyu tutunca kucağıma kakasını yaptı :))
katrem nasılsın cnm ? inş iyisinizdir ikinizde. sana ne sorcam kilolar gitti mi arkadaşım ben 34 kg almıştım 11 i gitti 23ü hala benimle beraber üstüme yapışık yaşıyor. sen kurtulabildinmi? bugün 21 gün oldu gram veremiyorum sanırım ben hep böle kalcam şişliklerimde indi.
kıslar benim oğluş 3,5-4 saatte bir uyanıyor zaten acıktığını belli ediyor. bazen 2,5 saatte uyanıyor o zamanlar sadece anne sütü alıyor uykuya yenik düşüyor mamasını yemiyor. pztesi günü sağlık ocağına gittik aşı için ebe hanım mama verme kesinlikle sütün yter dedi. ama bebeğim aç nasıl vermeyeyim.
bende küvetini ve filesini daha bir kez bile kullanmadım içerde duruyorlar, kombiye güvenip duşu açamuıyorum aniden çok sıcak su gelir diye bende kovada su ılıştırıp eski usul maşrapa ile döküyorum üzerine kolumda yüz üstü yıkıyorum biraz zorlanıyorum ama olsun böyle alıştık küvetini biraz daha büyüyünce kullanırım
selam....hayırlı ramazanlarr.
selam....hayırlı ramazanlarr.
ayrıca kızlar bebeğinizle uyanık olduğu zamanlar oyun oynuyormusunuz neler yapıyorsunuz
ben şarkı uydurmak konusunda uzman oldum çıktım
ama bugün ona şarı söylerken bilinçli güldüğünü anladım
bende ne şarkılar uyduruyorum aslına uyrdurmaya gerek yokki normal şarkıda söylesek olur ama nedense uyduruyoruz işte :)) göz renkleri tam olarak ne zaman belli oluyor bizim kızımız 21 günlük hala göz rengi belli değil çok parlak
canım ben mama vermiyorum
ama sen aç olduğunu nasıl anlıyorsun 1 aylık kontrolümüzde kilo alımı yeterliydi
doktor mamaya gerek yok dedi
bende küvetini ve filesini daha bir kez bile kullanmadım içerde duruyorlar, kombiye güvenip duşu açamuıyorum aniden çok sıcak su gelir diye bende kovada su ılıştırıp eski usul maşrapa ile döküyorum üzerine kolumda yüz üstü yıkıyorum biraz zorlanıyorum ama olsun böyle alıştık küvetini biraz daha büyüyünce kullanırım
en az 3 aylıkken belli oluyomuş
ama herkes cerene gözleri mavi olcak diyo
ben konuşuyorm canım genelde
fış fış kayıkçı popüler şarkımız
konuşurken keyfi yerinde olduğunda nası dikkatli dinliyoo dudaklarını büzüyo falan süper bişey ya
bilinçli gülmeye başlasa artıkk daha başlamadık biz
benim kızımda eğer uykusu geldiyse yani tam uykuya dalarken başlıyor kaş göz hareketleri yapmaya. gözler genelde yukarı bakıyor çeviriyor sonra kaşlarını kaldırıp indiriyor dil çıkarıp gülümsüyor zaten sadece o zaman gülümsüyor. tam uykuya dalarken bazende şaşı yapıyor gözlerini ama kaşlar hep iner kalkar çok komik ve de çok tatlı bende hep videoya çekiyorum onun uykuya dalmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?