benim kızımada renkli olcak diyorlar ama ben kendimi heveslendirmiyorum. eşim ailesi renkli göz birtek ben karagöz, kızım onca kişi içerisinde gelir bana çeker belki. o yüzden ben en iysi 3 aya kadar bekliyim bizimki yeşil yeşil bakıyor parlak ama bi gün farklı bi gün farklı anlamadım gitti en iyisi heveslenmemek. gözü görsünde yeter onada şükür
zeymuş hoşgeldin.. verdinmi kiloları ??
benim 11 gitti 23 üstümde kaldı gram gitmiyor
zeymuş hoşgeldin.. verdinmi kiloları ??
benim 11 gitti 23 üstümde kaldı gram gitmiyor
evet hatta kakasını bile yaptı bacaklarını kaldırınca pırrrrttt üzerimize :))
valla koltuklara işedi hatta abartıp üstüme kakasını yaptı
koltuklara örtü sermiştim bayağı bi kazalar oldu bizim altını değiştirirken işiyo genelde
benimkide 3 kez çiş yaptı bi kere kakasını ama kakasını halasının üstüne yaptı. çişinide en son dün benim üzerime yaptı yaramaz bıcı bıcıya giderken
çok şükür sağlıkları yerinde..şişlerini kakalarını yapabiliyorlarben artık bebişimi kendi küvetinde filenin üzerinde yıkamıyorum
ben duşa girince kucağıma yatrıyorum öyle yıkıyoruz babasıyla
duşla yani o kadar seviyor ki anlatamam maşallah
banyoda hep gülüyor
en son banyo yaptırdığımda karnına ılık suyu tutunca kucağıma kakasını yaptı :))
bende ne şarkılar uyduruyorum aslına uyrdurmaya gerek yokki normal şarkıda söylesek olur ama nedense uyduruyoruz işte :)) göz renkleri tam olarak ne zaman belli oluyor bizim kızımız 21 günlük hala göz rengi belli değil çok parlak
Hosbulduk canımmopuyorumnanaktan
Canım benımde 14 gitti 21 kaldı.. ama kaldı yanı1 haftadır tık yok..
sütüm fazla yok dıye bu hafta dıkkat fn etmedım.. yavrusuma sut olsunda kıloları veririz İNŞAALLAH
pompayla süt sağdıktan sonra biberonuniçinde ne kadar bekletiyorsunuz yani hemen buzluğamı atıyorsunuz? benim göğüs uçlarım acıyor dinlensin diye pompayla sağıp veriyorum bebiş uyurken sağdığım için en az yarım saat bekliyor biberonda bebişin uyanmasını. hemen buzluğa atmak lazım mı? bu sefer çıkarınca buz gibi olur ıstmaya fırsatta olmaz kızım çok yaygaracı sanki etini koparıyorlarmış gibi çığlık atarak ağlıyor
kaka yapamıyor bgün 5. gün.fitil verdim dereceyle uyardım ama işe yaramadı napıcağımı şaşırdım.bir de göğüslerim çok şişmişti hastalandım 2 gün sağ göğsümü hiç emziremedim.sağdığım sütten biberonla verdim bu sefer de memeyi almaz oldu.ağlaya ağlaya emziriyorum zorla memeyi hatırlasın diye zorla veriyorum yavrum ağlamaktan yorgun düşüyo bu sefer de aç uyuyor.geceleri çıldıracak gibi oluyorum artık sabır dilemekten başka bir çareyse yok.çok zormuş valla.
canıum selam bol bol güneşli yerlerde aydınlık yrlerde emzir
benim bebişimde de vardı sık sık emzirince kendiliğinden geçti çok şükür
genelde 2 ayda gecıyomuş bızdede oldu bır sürü testten sonra uzamış süt sarılıgı dedıler.
canım ben de kakasını yapamadıgı ıcın doktora gıttım ılac verdı hemen bosalttı yavrum
Kızlar doktora gitmiştik bugun 1 . ay kontrolu icin doktor bebegın sarılıgına bakalım dedi degeri 16.2 cıktı yarın yıne gelin demıs esıme baska testler yapıcakmıs : (( sizce ne zaman gecer ?
bizim 17 çıkmıştı 4 günlükken bir gece yatırdılar sonra eve geldik bi 15 günde tamamen attı üzerinde şükürki.sen bol bol emzir canım.ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk geçer.geçmiş olsun
yasminduru panik yapma hemen... memeni almayışının nedeni biberon değil yüksek ihtimal göğsünün dolgun ve şiş oluşu.. muhtemelen göğsün tıkandı.. ve bebek çekse de süt gelmiyor sanırım..
bak canım aynısı bana oldu hemde 2 kere.. önce sol güğsüm sonra sağ göğsüm..
ilk hafta sol göğsüm oldu.. ateşim çıktı.. kanallar tıkandı.. pompayla sağarak 2 günde zor boşalttım göğsümü.. 3 gün önce de sağ göğsüm tıkandı.. o kadar şiş ve gergindi ki anlatamam çektiğim ızdırabı.. hala kızımı kucağıma alamıyorum sağ tarafıma.. meme gergin ve şişkin olunca bebekler alamıyor göğsü.. ve tıkalı olunca boşaltamıyorlar.. göğsünü dinlendir bence.. pompayla sağıp boşalt.. bende geçen gece tepine tepine makineyle sağdım.. hatta pet şiseye sıcak su koyup tülbente sarıp göğsüme press yaptım.. iyi geldi ama 2 günde damla damla boşaldı.. panik yapma canım.. o acıyı çok iyi biliyorum.. bende lansinoh sürüyorum..
kakasını yapamayışı ise yeteri kadar beslenemediğinden olabilir..
çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin..
canım geçmiş olsun benim hemen süt gelmedi kaşıkla mama verdim kimseyi dinlemedim sarılık olmadı maaşallah
herkese merhaba ben aslında haziran annesi olacaktım ama 42 haftalık dogunca kızım temmuz annesı oldum.
herkese merhaba ben aslında haziran annesi olacaktım ama 42 haftalık dogunca kızım temmuz annesı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?