2010 Temmuz Anneleri : )

Benim eşim ve eşimin ailesi yesıl gözlu.. benım kızın gozleri yeşile öalıyor ama yınede emın degılım.. artık 2 aylık oldugunda bellı olucak.. saglıklı sıhhatlı olsunda artık ne renk olursa kaydirigubbakcemile3

zeymuş hoşgeldin.. verdinmi kiloları ??

benim 11 gitti 23 üstümde kaldı gram gitmiyor

Hosbulduk canımmopuyorumnanaktan

Canım benımde 14 gitti 21 kaldı.. ama kaldı yanı 1 haftadır tık yok..
sütüm fazla yok dıye bu hafta dıkkat fn etmedım.. yavrusuma sut olsunda kıloları veririz İNŞAALLAH

evet hatta kakasını bile yaptı bacaklarını kaldırınca pırrrrttt üzerimize :))

valla koltuklara işedi hatta abartıp üstüme kakasını yaptı

koltuklara örtü sermiştim bayağı bi kazalar oldu bizim altını değiştirirken işiyo genelde

benimkide 3 kez çiş yaptı bi kere kakasını ama kakasını halasının üstüne yaptı. çişinide en son dün benim üzerime yaptı yaramaz bıcı bıcıya giderken

çok şükür sağlıkları yerinde..şişlerini kakalarını yapabiliyorlar

benimkiler prematüre doğum ama 2 buçuk aylık oldular yaklaşık..oğlumun gözleri yeşilimsi mavi gibi,uzun kirpikleri var...
kızımın daha koyu olacak gibi..ama onunda yeşil gibi..sol gözünün göz yaşı kanalı tıkalı..dr tavsiyesi ile sürekli masaj yapıyorum..çapaklanma oluyor..azaldı yine de...

ilk günler gri gibiydi göz renkleri...asıl göz rengi 6. aydan sonra belli oluyormuş..

Son düzenleme:

canım kalmasa bu kilolar iyi olur
herkes işey söylüyo valla üzülüyorum
veremeyecekmişim gibi geliyo sanki hep böyle şişko kalıcam (

canım ben buzdolabına koyuyorum biberonlara.. buzdolabında 72 saat durabiliyor.. oda sıcaklığında da 6 saat durabiliyor..
ben dolaba koyuyorum.. kızım mızırdamaya başlayınca, uyanıp ellerini ağzına götürünce anlıyorum süt vakti geldi, genelde 2,5 - 3 saat uyuyor zaten.. buzdolabından çıkarıp, ısıtıcıda suyu ısıtıp, biberona koyduğum sütü, ısıtıcıda ısıttığım suyun içine koyup 1,5 - 2 dakika bekletiyorum ama arada bakıyorum çok ısınmasın diye.. istediğim sıcaklığa gelince de veriyorum kızıma..

canım ben de kakasını yapamadıgı ıcın doktora gıttım ılac verdı hemen bosalttı yavrum

canıum selam bol bol güneşli yerlerde aydınlık yrlerde emzir
benim bebişimde de vardı sık sık emzirince kendiliğinden geçti çok şükür

Insallah bızımkı de cabucak gecer suanda ısık acık onceden karanlıkta uyutuyordum artık bol bol emzırıp geciricez insallah .

genelde 2 ayda gecıyomuş bızdede oldu bır sürü testten sonra uzamış süt sarılıgı dedıler.

Sanırım benimki de oyle cnm 1 aylık oldu cunku hala bu kadar yuksek oldugunu bılmıyordum ıyıkı doktor test istedi de farkettik simdi daha sık emzırıyorum artık ..

sütünüzü sağıp biberonla verdikten sonra anne memesini almakta zorlanmıyor mu arkadaşlar sizin bebişler.ben sadece 2 gün tek göğüsüm iyileşsin diye gün içinde 2 kere felan biberonla sütümü verdim sonra memeyi zor alır oldu cadı kızım:)) çok zorlandım yani hala biberon rahatlığı arıyor diye düşünüyorum ya da bütün rahatsızlığı kakasını yapamamasıyla alakalı.

Kızlar doktora gitmiştik bugun 1 . ay kontrolu icin doktor bebegın sarılıgına bakalım dedi degeri 16.2 cıktı yarın yıne gelin demıs esıme baska testler yapıcakmıs : (( sizce ne zaman gecer ?

bizim 17 çıkmıştı 4 günlükken bir gece yatırdılar sonra eve geldik bi 15 günde tamamen attı üzerinde şükürki.sen bol bol emzir canım.ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk geçer.geçmiş olsun

canım geçmiş olsun benim hemen süt gelmedi kaşıkla mama verdim kimseyi dinlemedim sarılık olmadı maaşallah

sarılığı atabilmek için hemen idrar ve kaka yapması gerekirmiş onun için beslenme önemli beslenmenin ardından iki çay kaşığıda su vermeliymişiz

çok sağol arkadaşım.tahminin doğru cuma gecesi sıtma tuttu resmen göğüslerim ve kemiklerim sızladı.sağ göğsüm şişti.2 gün dinlendirdim pompayla zorla boşalttım ağlaya ağlaya mahvoldum çünkü çocuğumu doğru besleyemiyordum yani çok zoruma gitti içini çeke çeke ağladı yavrum.hala öyle ya sürekli sağıyorum artık vermeden önce bile sağdığımı biberonla veremiyorum korkudan alıştı diye meğer hala dolgun geliyo demekki.dün gece ağla ağla öldüm.çocuk da ağlıyor yoruluor doyamadan uyuyor.sağol canım içime su serptin ama hala korkuyorum biberona alışıp mememi almayacak diye.sağdığımı dolaba atıyorum ben de .sana da çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni.allah yardımcımız olsun.

herkese merhaba ben aslında haziran annesi olacaktım ama 42 haftalık dogunca kızım temmuz annesı oldum.

hoş geldin..42 hafta maşallah
ben de temmuz annesiydim ama 32+4 de doğum yapınca haziran annesi oluverdim kaydirigubbakcemile3
bebeklerimin gelişimini düzeltilmiş yaşa göre takip ettiğim için temmuz annelerini takip ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…