çok sağol arkadaşım.tahminin doğru cuma gecesi sıtma tuttu resmen göğüslerim ve kemiklerim sızladı.sağ göğsüm şişti.2 gün dinlendirdim pompayla zorla boşalttım ağlaya ağlaya mahvoldum çünkü çocuğumu doğru besleyemiyordum yani çok zoruma gitti içini çeke çeke ağladı yavrum.hala öyle ya sürekli sağıyorum artık vermeden önce bile sağdığımı biberonla veremiyorum korkudan alıştı diye meğer hala dolgun geliyo demekki.dün gece ağla ağla öldüm.çocuk da ağlıyor yoruluor doyamadan uyuyor.sağol canım içime su serptin ama hala korkuyorum biberona alışıp mememi almayacak diye.sağdığımı dolaba atıyorum ben de .sana da çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni.allah yardımcımız olsun.
2 kere biberon vermekle alisacagini sanmiyorum.. acikcasi bu biberona alisir dusuncesinden de hoslanmiyorum.. benim kizim hastanede cok ac kaldi ve aglamaktan sesi kisilmisti.. vicdanim cok sizlamisti anlatamam.. mama takviyesi yapmislardi 3. gun.. bana da sutunuz az evde mama takviyesi yapin demislerdi.. sadece 2 gun mama verdim evde.. ben hemen pompa aldim.. goguslerime sut gelmeye baslayinca cocuk goguslerimin gerginliklerinden tutamadi bile.. bosaltamayinca benimkilerde tikandi.. uzun lafin kisasi bence biberona alisir lafi "eskidenmis".. alissin benim icin onemli olan kizimin biberondan ya da memeden ANNE SUTU alabilmesi.. sende kendini kasma arkadasim.. anne sutune ac kalmasinlar yeter..
bizim 17 çıkmıştı 4 günlükken bir gece yatırdılar sonra eve geldik bi 15 günde tamamen attı üzerinde şükürki.sen bol bol emzir canım.ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk geçer.geçmiş olsun
sarılığı atabilmek için hemen idrar ve kaka yapması gerekirmiş onun için beslenme önemli beslenmenin ardından iki çay kaşığıda su vermeliymişiz
küvezde günlerce biberon aldılar..eve getirdiğimde yine sağıp biberonla verdim,çünkü meme ucunu kavramaları uzun sürüyordu..şimdi hem emziriyorum hem sağıyorum hem de mama veriyorum..sağdığım sütü veya mamayı biberonla veriyorum..ama en çok göğsümden emmeyi seviyorlar :)
Saol cnm Benimkide 2 gunlukken 12 ydı sınırda dedıler 1. ayda yukselmıs ınsallah gecer bı an once bugun doktorda bı suru test ıcın kan verdık
Idrarıda kakasını da hemen yapmıstı onceden kendı ısteyınce emzırıyordum sımdı sık sık emzırmeye basladım bı an once gecsın diye suyu sormadım doktora baska bırı daha soylemıstı ama anne sutunun cogu sut dıye vermek ıstemıyorum bakalım ınsallah gecer bı an once ..
maşallahkuzucuklarına aysecim.. Allah nazardan saklasın..
ayşecimmm.. maşallah seninn kujularr pek akıllı .............
birde bizimkini sor sennn . yatakta bırakmak ha ağlarkennnn bas bassss bağırıorr morarıyorr nefesi kesilecek gibi oluyorrr.................
çoook gazlı bir bebek çok zor bakımııı inanki mahf oluyorumm
selam kızlar
ben de dünden beri su veriyorum
tadını hiç beğenmedi :)
ayrıca kızlar dün hiç ama hiç uyumadı
dünün tamamında toplasan 3-4 saat falan uyumuştur gece de dahil
niye anlamadım hasta mı oldu acabaa
katremcim ikimizin de bebekleri nerdeyse aynılarrr gün olarakk benm bebeğimde dün hiç ama hiç uymadıı acaba huymu değiştiriyorlarr sendende duyunca şaşırdımm
slm kızlar benım kız maasallah cok güzel kakasını yapıyordu ne olduysa 3 gundur yapmıyordu ıkınıp duruyor yavrum acıyor herhalde sureklı aglıyor ıkınınca doktora gıttım duhalac dıye ılac verdı dun bosalttı yavrum hem ne bosaltma ama ondan sonra yıne yapmadı hıc kakasını ılacı verdım bugun etkı etmedı halen ıkınıp duruyor ne yapayım ya tek bır tane doktor var burda baskasına da soramıyorum
bilmiyorum canım yaa
şimdi uyuyor dün o kadar uykusuz kaldı ki anlatamam
şimdi emmek için bile zor uyandırdım emdi yine uyudu
dün emerken uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyor hep bu şekilde
uyanınca da emmeden susmuyor
slm kızlar benım kız maasallah cok güzel kakasını yapıyordu ne olduysa 3 gundur yapmıyordu ıkınıp duruyor yavrum acıyor herhalde sureklı aglıyor ıkınınca doktora gıttım duhalac dıye ılac verdı dun bosalttı yavrum hem ne bosaltma ama ondan sonra yıne yapmadı hıc kakasını ılacı verdım bugun etkı etmedı halen ıkınıp duruyor ne yapayım ya tek bır tane doktor var burda baskasına da soramıyorum
dün benmkidee yrine koyunca ağlıordu gündüz uymadı gece uyur die düşündüm grammm uyumadıı sabahtaa hiç uyumadııı korkuyorumm ... ama sürekli ıkınıyorr gaz çıkarmaya çalışıorrr ... ama eskşden gazda olsa yatardı huyumu değişior saatlerimi ayarlıor anlamadım
bilmiyorum canım yaa
şimdi uyuyor dün o kadar uykusuz kaldı ki anlatamam
şimdi emmek için bile zor uyandırdım emdi yine uyudu
dün emerken uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyor hep bu şekilde
uyanınca da emmeden susmuyor
dün benmkidee yrine koyunca ağlıordu gündüz uymadı gece uyur die düşündüm grammm uyumadıı sabahtaa hiç uyumadııı korkuyorumm ... ama sürekli ıkınıyorr gaz çıkarmaya çalışıorrr ... ama eskşden gazda olsa yatardı huyumu değişior saatlerimi ayarlıor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?