2010 Temmuz Anneleri : )

hosgeldın canım.kızının adı ne oldu?ay cok seker anneyı bılıyor aglıyor bu yaramaz.

peki sütün koyulaşması için ne yapmamız lazım ??
mama veriyim diyorum ama daha hiç yemedi mamayı her mama hazırlayışımda döküyorum. tadımı çirkin oluyorda öğürüyor çocuk anlamıyorum 60 cc ye 2 kaşık aptamil koyuyorum ılık suyla çalkalıyorum mama böyle yapılmıyormu üstünde yazmıyorki nasıl yapıldığı sadece 0 yaş 60 cc 2 kaşık yazıyor. iki değişik mama var biri ülker hero baby diğeri aptamil ama veremiyorum eğer süt gerçekten yaramıyorsa bari mamadan kilo alsın diye. içimi korku sardı gelişmez küçük kalacak diye. halbuki 3500 doğdu şimdi düştümü acaba 40 ı çıkınca getirin dedi doktor 40 ını bekliyorum.

papatya maşallahhhh yaaa kızınaa ben ilk defa görüyorum..

sonbahar mamayı doğru şekilde yapıyorsun 2 kaşık+60 cc..ama tadını neden beğenmiyor senin bebiş anlamadım.

sonbaharcım senın kız resımlerınde cok ıyıydı ya benım ılk dogum resımlerını görsen.yavrum dogdu elını ayagını karnına cekıyordu hala anne karnında sanıyordu.

benim kızım ağlamıyor aç olsa doymasa ortalığı yıkar di mi bebekler ?

benim bebişte ayaklarını toplayıp top gibi yapıyor kendini o zaman

hepten küçücük oluyor belkide 40 ını beklemeden götürürüm doktora çok

kafama takıldı

off ben de hep işi düşünüyorum napıam diye

canım 1 ay dolunca doktora götürmek gerekiyor benim bildiğim
çünkü aşı yapılıyor kalça usg si çekiliyor
ben tam bir aylıkken götürdüm
ağlamıyorsa aç değildir canım yaa mamayı vermeni kim söyledi ben hiç vermedim
normal kilo almış
bence doktora götürdüğünde gerek var mı yok mu o söylesin

işe başlayanlara Allah kolaylık versin..oğlum da ben de 36 günlüken işe başlamıştım erçekten zor oluyor ama bu sefer herşeyimi ona göre ayarladım..1 sene belki 1,5-2 sene çalışmıycam sonrası Allah kerim...

Çokzormuş gerçekten...Ağlıya ağlıyor geliyorum işe....

Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın ben de çalışmak zorunda olmasam hayatta bırakmazdım bebişimi
annem benden daha iyi bakar biliyorum ama yine de oğluma ben bakmak daha çok isterim ben onun annesiyim çünkü ne bileyim offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…