2010 Temmuz Anneleri : )

benim kızım da aynısını yapıyor.uyanma ve acıkma moduna geçtiğinde topluyor ayakları karnına top gibi alıyorum kucağıma ağlamıyor sadece yüzünü buruşturuyor o esnada.

bende 1 ay sonra kpss ye gircem o kadar kursa gittim hamileyken 7. aydan sonra kursuda bıraktım şimdi bildiklerimide unuttum bu aralar uykusuz ve yorgunum 1 ayda hazırlanmam çok güç. belkide girmem bilmiyorum. hayatlarımız ne kadarda değişti şimdi herşey bebişlere endeksli

bizim bugün 37.gün..

37.gün mutlaka dışarı gezmeye çıkılır biz de..
biz de iftarı dışarda yapıcaz bugün inş..

gerçi oruç tutan sadece eşim.

hayırlısı olsun canım ama sına vs.bebişle zor olur..

hayatlarınız artık bebekten önce ve bebekten sonra..diye 2 ye ayrılmış durumdasempatiksalakcinni

herkese merhabalar.

bu sabah kahvaltıdan sonra ateşim çıktı. daha yeni düştü.

sirkeli su yaptı sağolsun eşimin kızkardeşi.

çok korktum bir anda böyle olursa oğluma nasıl bakacağım diye. görümcem küçük daha. bebeğe bakamıyor çünkü sadece bana yardımcı oluyor getir götür işlerinde.

geçmiş olsun hayırdır ne oldu?

canım doktorunu ara ya da git
lohusalıkta ateş çok önemli ben 10 günlükken 1 gece hastanede kaldım ateş yüzünden
ateşim 40 a kadar çıktı lohusalıkta enfeksiyon olabilirmiş
hatta doktor iki gece bırakacaktı da bebeğe kıyamadı
antibiyotik veridler serumlar ilaçlar
ihymal etme canım doktora git

Slm kızlar naber?
Yaa havalar çok sıcak oğluşum iselek oldu.
Biz de dün gece cam açık uyuduk ama başka hiç bir yer açık değildi ceyran yapmadı yani.
Ama üşümüşmüdür diye düşünüyorum.
Hoş oda en az 29 dereceye düştü.
Bebek ansiklopedimizde bebek için ideal sıcaklık24-26 derecedir yazıyodu.
Sizce yaptığımız saçma bişey mi.
Bebişim üşütmez dimi.
Bugün iyiydi bi değişiklik görmedim ama bi sorayım dedim sizlere.

Cnm süt tam boşalmayınca da ates yapıyor ona da dıkkat et ıstersen cok gecmiş olsun

miss üşümemiştir merak etme biz eve geldiğimiz günden beri ne kadar cam kapı var hepsi açık yatıyoruz eğer sıcak olursa kızım ağlaya ağlaya yırtıyor kendini oda serin istiyor dün akşam baktım serilmiş yatmış serin serin aynı babası kılıklı benim kızım

şimdi denedim 50 cc süt sağdm kızım sadece 30 cc içti acaba bu yüzdenmi klo almıyor ?

Son düzenleme:

canım cereyanda bırakmadıktan sonra bişey olmaz..
7/24 kapalı camım yok, her taraf açık.. sıcaklık 30-31 gösteriyor.. nem 69-70..
önemli olsn cereyanda kalmaması birşey olmaz merak etme..

şimdi denedim 50 cc süt sağdm kızım sadece 30 cc içti acaba bu yüzdenmi klo almıyor ?

sonbahar herkesin söylediğini kafana takma canım..
benim kızım 2,5 - 3 saatte bir 90-100 ml süt içiyor.. zaten fazlasını da versem almıyor, azını da versem gene istiyor.. önemli olan kaç saat içinde ne kadar içtiği..
3 saat içinde ne kadar içiyor kızın mesela?

birde 30 günlükken hepatit aşısının 2. iğnesini yapıyorlar.. yani haftaya gittiğinde boyunu kilosunu ölçtürürsün.. hatta çok işkillendiysen ve sağlık ocağı yakınsa git kızını götür.. boyunu posunu ölçtür ve kilosuna baktır.. böylece için rahat eder en azından..

sıcak daha zarar canım bebeğimin heryeri isilik oldu
benim evim hava almıyor camları açsam da çok sıcak odada vantilatör açıyorum düşün yani sadece bebeğe gelmeyecek şekilde tabii

efime katılıyorum canım bence de git sağlıkocağına
hamileyken çok şişkosun diyolardı
şimdi de bebek zayıf diyolar
insanlar ne cins yaa

bizde antalyadayız artık çooookkkkkk sıcak oğlumu isilik etmemek için hergün yıkıyoruz boynunun altında gıdıları varya orası katlanıyor en kolay orası isilik olur diye oraya koltuk altlarına pudra sürüyoruz. odada balkon kapısı açık vantilatör çalışıyor 24 saat bakalım şimdilik koruduk inşallah isilik olmadan bu ayı çıkartırız. bu arada sütyenin içinde terli kaldıkları için sanırım benim göğüslerimde isilik başladı ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…