işe başlayanlara Allah kolaylık versin..oğlum da ben de 36 günlüken işe başlamıştım erçekten zor oluyor ama bu sefer herşeyimi ona göre ayarladım..1 sene belki 1,5-2 sene çalışmıycam sonrası Allah kerim...
benim kızım ağlamıyor aç olsa doymasa ortalığı yıkar di mi bebekler ?
benim bebişte ayaklarını toplayıp top gibi yapıyor kendini o zaman
hepten küçücük oluyor belkide 40 ını beklemeden götürürüm doktora çok
kafama takıldı
bende 1 ay sonra kpss ye gircem o kadar kursa gittim hamileyken 7. aydan sonra kursuda bıraktım şimdi bildiklerimide unuttum bu aralar uykusuz ve yorgunum 1 ayda hazırlanmam çok güç. belkide girmem bilmiyorum. hayatlarımız ne kadarda değişti şimdi herşey bebişlere endeksli
geçmiş olsun hayırdır ne oldu?herkese merhabalar.
bu sabah kahvaltıdan sonra ateşim çıktı. daha yeni düştü.
sirkeli su yaptı sağolsun eşimin kızkardeşi.
çok korktum bir anda böyle olursa oğluma nasıl bakacağım diye. görümcem küçük daha. bebeğe bakamıyor çünkü sadece bana yardımcı oluyor getir götür işlerinde.
herkese merhabalar.
çok korktum bir anda böyle olursa oğluma nasıl bakacağım diye. görümcem küçük daha. bebeğe bakamıyor çünkü sadece bana yardımcı oluyor getir götür işlerinde.
herkese merhabalar.
Slm kızlar naber?
Yaa havalar çok sıcak oğluşum iselek oldu.
Biz de dün gece cam açık uyuduk ama başka hiç bir yer açık değildi ceyran yapmadı yani.
Ama üşümüşmüdür diye düşünüyorum.
Hoş oda en az 29 dereceye düştü.
Bebek ansiklopedimizde bebek için ideal sıcaklık24-26 derecedir yazıyodu.
Sizce yaptığımız saçma bişey mi.
Bebişim üşütmez dimi.
Bugün iyiydi bi değişiklik görmedim ama bi sorayım dedim sizlere.
şimdi denedim 50 cc süt sağdm kızım sadece 30 cc içti acaba bu yüzdenmi klo almıyor ?
Slm kızlar naber?
Yaa havalar çok sıcak oğluşum iselek oldu.
Biz de dün gece cam açık uyuduk ama başka hiç bir yer açık değildi ceyran yapmadı yani.
Ama üşümüşmüdür diye düşünüyorum.
Hoş oda en az 29 dereceye düştü.
Bebek ansiklopedimizde bebek için ideal sıcaklık24-26 derecedir yazıyodu.
Sizce yaptığımız saçma bişey mi.
Bebişim üşütmez dimi.
Bugün iyiydi bi değişiklik görmedim ama bi sorayım dedim sizlere.
sonbahar herkesin söylediğini kafana takma canım..
benim kızım 2,5 - 3 saatte bir 90-100 ml süt içiyor.. zaten fazlasını da versem almıyor, azını da versem gene istiyor.. önemli olan kaç saat içinde ne kadar içtiği..
3 saat içinde ne kadar içiyor kızın mesela?
birde 30 günlükken hepatit aşısının 2. iğnesini yapıyorlar.. yani haftaya gittiğinde boyunu kilosunu ölçtürürsün.. hatta çok işkillendiysen ve sağlık ocağı yakınsa git kızını götür.. boyunu posunu ölçtür ve kilosuna baktır.. böylece için rahat eder en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?