efim 2-3 satte bir uyandıkça 5 dk en fazla 10 dk emiyoraz öncede denedim işte 30 cc içti biberondan.
benimde çenem sivilce içinde kaldı resmen sivilceler bastı.
bizde antalyadayız artık çooookkkkkk sıcak oğlumu isilik etmemek için hergün yıkıyoruz boynunun altında gıdıları varya orası katlanıyor en kolay orası isilik olur diye oraya koltuk altlarına pudra sürüyoruz. odada balkon kapısı açık vantilatör çalışıyor 24 saat bakalım şimdilik koruduk inşallah isilik olmadan bu ayı çıkartırız. bu arada sütyenin içinde terli kaldıkları için sanırım benim göğüslerimde isilik başladı((((
ayy çok güzel ama bizde gecelikle yatma gibi bir adet yoktur
nasipse ben mevlüdü bayramdan sonra yapıcam zaten o zamana lohusa olmamış oluyorum :))
herkese merhabalar.
bu sabah kahvaltıdan sonra ateşim çıktı. daha yeni düştü.
sirkeli su yaptı sağolsun eşimin kızkardeşi.
çok korktum bir anda böyle olursa oğluma nasıl bakacağım diye. görümcem küçük daha. bebeğe bakamıyor çünkü sadece bana yardımcı oluyor getir götür işlerinde.
sanırım benim sütümde yaramıyor gören herkes bebek çok küçük diyor sinirim bozuldu yine. süt olması için bol bol sıvı tüketin diyorlar bende zaten bütün gün su içiyorum birde kayısı suyu. sütüm su gibi kızım emer emmez cırtt diye alttan çıkarıyor. her altını değiştirdiğimde kakasını yapmış oluyor. günde kaç defa altını değiştiriyorsam hep kakasını yapmış. şuan sinirim çok bozuk.
kızlar yarın evlilik yıldonumumuzz....
sanırım eşim unutcak uykusuzluktan ama bir unutsun varyaa neler ederim onaa
iyi geceler kızlar
Allaha şükürler olsun oğluma kavuştum 9 ağustos pazartesi 13:50 de normal doğum yaptım
dünya tatlısı bir bebeğim var bir görseniz minik balığımı...
10 gün hastanede kaldım 8 gün doğum öncesi 2 gün de sonrası olmak üzere
oğlumun rahatı yerindeydi sanırım gelmeye niyeti yoktu biz onu zorla aldık aramıza
6 ağustostos günü sunni sancı verdiler 6-7 saat kadar fakat hiç sancım olmadı
9'unda tekrar denediler bu defa başarılı olduk sancılarım başladı.
bi ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım
şimdilik hoşçakalın...
bizde antalyadayız artık çooookkkkkk sıcak oğlumu isilik etmemek için hergün yıkıyoruz boynunun altında gıdıları varya orası katlanıyor en kolay orası isilik olur diye oraya koltuk altlarına pudra sürüyoruz. odada balkon kapısı açık vantilatör çalışıyor 24 saat bakalım şimdilik koruduk inşallah isilik olmadan bu ayı çıkartırız. bu arada sütyenin içinde terli kaldıkları için sanırım benim göğüslerimde isilik başladı((((
efim 2-3 satte bir uyandıkça 5 dk en fazla 10 dk emiyoraz öncede denedim işte 30 cc içti biberondan.
benimde çenem sivilce içinde kaldı resmen sivilceler bastı.
Hayırıdr Güllcüm,
Antalyada ne işiniz var tatilemi çıktınız yoksa.
Biz de çok istiyoruz tatili ama bebişten korkuyoruz.
canım her akşa m biz de yıkıyoruz yine de oldu anlamadım
ben sütyen takmıyorum evdeyim diye
ama boynum çok feci
bir de benim bebiş çok terliyor özellikle emerken kafası sırılsıklam oluyor
kızlar bende işe gidicem süt biriktirmek istiyorum ama oğlum sürekli emdiği için biriktiremiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz.
teyzeleri işte oğluşum dün çektim bu fotoları :))
alıntı yapmayın lütfen silicem birazdan.
canım ben önceden biriktirmedim. ilk iş günümde bebeğim mama yedi o gün ben sütümü sağdım. ertesi gün onu içti. şimdi hergün sağıyorum sonraki güne onu içiyor.
canım ben önceden biriktirmedim. ilk iş günümde bebeğim mama yedi o gün ben sütümü sağdım. ertesi gün onu içti. şimdi hergün sağıyorum sonraki güne onu içiyor.
kuzucuğum yaa
çok tatlı
canım niye eldiven takıyorsunuz hala
ben sadece ilk 1-2 gün taktım artık bıraktık
anneyle temas çok önemliymiş eldiveni önermiyorlar
şimdi denedim 50 cc süt sağdm kızım sadece 30 cc içti acaba bu yüzdenmi klo almıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?