2010 Temmuz Anneleri : )

efim 2-3 satte bir uyandıkça 5 dk en fazla 10 dk emiyoraz öncede denedim işte 30 cc içti biberondan.

benimde çenem sivilce içinde kaldı resmen sivilceler bastı.

Ayy sağolun kızlar iyiki açmışız o zaman nerdeyse babacıkla ben de isilik olcaktık yani.
Yavrum yaa doğduğundan beri sadece atlet badi giyiyo ama kırmızılıktan kurtulamadı.

Hayırıdr Güllcüm,
Antalyada ne işiniz var tatilemi çıktınız yoksa.
Biz de çok istiyoruz tatili ama bebişten korkuyoruz.

ayy çok güzel ama bizde gecelikle yatma gibi bir adet yoktur
nasipse ben mevlüdü bayramdan sonra yapıcam zaten o zamana lohusa olmamış oluyorum :))

Bizde daha yapmadık mevlüdümüzü.Oğlumun sarılığı 40 gün sürdü tam,ha o geçsin dedik,birde biliyorsunuz çok küçük doğdu biraz ele gelsin dedik.Bizimde bayramdan sonraya kaldı mevlüdümüz.

Çok geçmiş olsun baharcım .Lohusalıkta ateş önemliymiş.Bana hastaneden bilgilendirme vermişlerdi.Ateş olursa bize danışın demişlerdi.

Canım benim baktım oğlun daha 3 haftalık.çok normal her altını aldığında kakasını yapmış olması.Hatta bana dr.özelliklle soruyordu o haftalardayken her altını aldığında kakasını yapmış oluyormu diye.Üzülme normal canım.

kızlar yarın evlilik yıldonumumuzz....
sanırım eşim unutcak uykusuzluktan ama bir unutsun varyaa neler ederim onaa

Ah ah bizim evlilik yıldönümüz 11 temmuzdu.Ne eşim nede ben hatırlamadık.Oğlumun sarılığıyla ilgilenmekten.Annem hep derdide doğruymuş meğerse.Bir bebek olsun ne doğum günü nede diğer günler, hatırlarsınız diye

Gözün aydın canım.Rabbim sağlıla büyütmek nasip etsin oğlunu inşallah.

canım her akşa m biz de yıkıyoruz yine de oldu anlamadım
ben sütyen takmıyorum evdeyim diye
ama boynum çok feci
bir de benim bebiş çok terliyor özellikle emerken kafası sırılsıklam oluyor

efim 2-3 satte bir uyandıkça 5 dk en fazla 10 dk emiyoraz öncede denedim işte 30 cc içti biberondan.

benimde çenem sivilce içinde kaldı resmen sivilceler bastı.

sonbahar sen birde sadece biberondan ver 1 öğün.. mesela 2-3 saat uyusun..
sütünü sağ ve sadece biberondan ver bakalım ne kadar alacak?
eğer 60-70 ml ise idare eder ama gene de az sanırım.. birde bunun bir ayarı yok..
ayar sadece çocuklarımız.. benimki 3 saatte 90 ml içer seninki 2 saatte 60 ml içer..
yani gene aynı hesaba çıkıyor aslında..

aslında çocuğu en iyi bilen sensin.. sana göre bir sorun yoksa, kızın sana göre derli topluysa başkalarını dinleme.. dedim ya, ya 1 hafta daha sabret ya da sağlık ocağı yakınsa git çocuğunu tarttır, ölçtür.. için rahat eder en azından..

geçenlerde eşimin bir arkadaşı da, resmini görünce bizim bebek için fazla süt içirmeyin, tombik olmasın demiş.. yani milletin ağzı torba değil büzesin.. kimseyi takma.. içini kemiren bir şey varsa da sağlık ocağına götür kurtul.. zaten bebeğin aç olsa kıyameti koparır..

Hayırıdr Güllcüm,
Antalyada ne işiniz var tatilemi çıktınız yoksa.
Biz de çok istiyoruz tatili ama bebişten korkuyoruz.

yok canım yaaaa artık buraya yerleştik babamın burda mağazaları var birinin idaresini eşime ve bana bıraktı. hafta başından beri çalışıyorum (

canım her akşa m biz de yıkıyoruz yine de oldu anlamadım
ben sütyen takmıyorum evdeyim diye
ama boynum çok feci
bir de benim bebiş çok terliyor özellikle emerken kafası sırılsıklam oluyor

evet canım bizimkide sıılsıklam oluyor elimde hep havlu sürekli kuruluyorum. kucağımıza alacağımız zaman annem yastık yüzü boyutlarında bezler dikti onunla alıyoruz direkt bize tenimize temas etmesin diye.emzirirkende öyle emziriyorum.

kızlar bende işe gidicem süt biriktirmek istiyorum ama oğlum sürekli emdiği için biriktiremiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz.

canım ben önceden biriktirmedim. ilk iş günümde bebeğim mama yedi o gün ben sütümü sağdım. ertesi gün onu içti. şimdi hergün sağıyorum sonraki güne onu içiyor.

teyzeleri işte oğluşum dün çektim bu fotoları :))
alıntı yapmayın lütfen silicem birazdan.

kuzucuğum yaa
çok tatlı
canım niye eldiven takıyorsunuz hala
ben sadece ilk 1-2 gün taktım artık bıraktık
anneyle temas çok önemliymiş eldiveni önermiyorlar

kuzucuğum yaa
çok tatlı
canım niye eldiven takıyorsunuz hala
ben sadece ilk 1-2 gün taktım artık bıraktık
anneyle temas çok önemliymiş eldiveni önermiyorlar

canımm kaç kere denedim eldiveni çıkartmayı yüzünü yoluyor hep ((( birinde hele gözüne batırdı halen o gözü çapaklanıyor ((( tırnakları kesiyorum ama ne yapıp ediyor çiziyor (( yoksa bu sıcakta içim çok yanıyor onu öyle yatırmaya ((

şimdi denedim 50 cc süt sağdm kızım sadece 30 cc içti acaba bu yüzdenmi klo almıyor ?

canım biz suan 50 günlüğüz.fakat bebeğimi 1 aylık aşı ve kontrol için sağlık ocağına götürdüğümde bir baktık 1 ayda sadece 150 gr almış.hemen özel hastaneye götürdük.kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı.zaten kızım altını açtığım zaman idrarını yaparken hep ağlıyordu.meyerse bundan dolayı kilo alamıyormuş.karın ultrasonuna soktular kuzumu.allaha şükür böbreklerinde bir sorun çıkmadı.7 tane düşük dozlu antibiyotik iğne verdi.10 gün sonra gelin dedi.her gün aynı saatte vurdurduk.iğne olurken kızıma çok üzülüyordum.benim canım acıyordu sanki.10 gün sonra tekrar gittik.kuzum tam tamına on günde 450 gr almış.şimdi çok şükür düzeldi.bende sanıyordum ki sütüm yetmiyor.meyerse sorun başkaymış.herkes mama vermemi söylemişti fakat doktorumuz kesinlikle verme demişti.bebeğin eğer az emiyorsa burunuyla yada çenesiyle oyna.uyuyorsa uynadır mutlaka.emmiyor diye uyuyor diye hemen bırakma.çünkü bebeğin emdikçe sütün artacak.yoksa azalır.birde bebeklerin mideleri küçük olur.herzaman aynı oranda emmezler.ilk zamanlar benimde kızım hemen bırakıyordu memeyi uyuyordu.ama şimdi şapur şupur emiyor.1 saat kesintisiz emdiğini biliyorum.fakat doymadığından değil,beni yalancı emzik olarak kullandığı içinmiş.allah bebişine sağlık versin.ama mutlaka bir doktora götür yavrunu.en azından sorunu öğrenmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…