slm kızlar
bebeklerınızın gaz sancısı gectımı
benım daha 15 gunluk bebek
ama her gun 4-5 saat aglama nobetlerı var
uyanık oldugu her an aglıyor dıyebılırım bu normalmı sızce bı dra goturmelımıyım ya
annem kucagına alınca susuyor bende susmuyor kerata nedense
yase hayırlı olsun cnm bende normal dogum ıstıyordum ama gıttıgım hastane vve ekıbı ıyı degıldı
3-4 saat sunı sancı cektım acıklık olmayınca sen dayanamazsın sezeryan yapalım daha 6 saat daha surer falan dıye moralımı bozdular bende onların dedıgını yapmak zorunda kaldım cunku suyumuda patlatmıslardı
senın hastanen ıyımıs
keske bende normal yapsaydım dıyorum ıyımısın dıkıs acıların gectımı yase
ben 2. yı yaparsam norlal dogum dusunuyorum bı aksılık olmassa
slm kızlar
uyanık oldugu her an aglıyor dıyebılırım bu normalmı sızce bı dra goturmelımıyım ya
yase hayırlı olsun cnm bende normal dogum ıstıyordum ama gıttıgım hastane vve ekıbı ıyı degıldı
3-4 saat sunı sancı cektım acıklık olmayınca sen dayanamazsın sezeryan yapalım daha 6 saat daha surer falan dıye moralımı bozdular bende onların dedıgını yapmak zorunda kaldım cunku suyumuda patlatmıslardı
senın hastanen ıyımıs
yok canım yaaaa artık buraya yerleştik babamın burda mağazaları var birinin idaresini eşime ve bana bıraktı. hafta başından beri çalışıyorum(
Bizim de hıçkırık problemimiz var,
Bebişko çok hışkırıyo kızlar.
Aranızda bebeği çok hıçkıran var mı normal mi?
Bizim de hıçkırık problemimiz var,
Bebişko çok hışkırıyo kızlar.
Aranızda bebeği çok hıçkıran var mı normal mi?
canımm kaç kere denedim eldiveni çıkartmayı yüzünü yoluyor hep((( birinde hele gözüne batırdı halen o gözü çapaklanıyor ((( tırnakları kesiyorum ama ne yapıp ediyor çiziyor (( yoksa bu sıcakta içim çok yanıyor onu öyle yatırmaya ((
slm kızlar
senın hastanen ıyımıs
sezeryan oldukdan sonra ben daha normal doğum yapılamıyor diye biliyorum.sezeryandan sonra hep sezeryan olmuyormu.
Off kızlar sız de sıkıldınız mı yaa 34 gundur evınde ıcınde dura dura acaıp cnm sıkıldı.. Eşimle bile tartıstık bugun oda oruc tuttugu ıcın sınırli .
Ben de evcimenimdir ama bu kadar uzun süre olunca sıkıldım yaaa bide yazsın sıcagında evde tıkılıp kalmak ıyıcı sinirimi bozdu sanırım
Off kızlar sız de sıkıldınız mı yaa 34 gundur evınde ıcınde dura dura acaıp cnm sıkıldı.. Eşimle bile tartıstık bugun oda oruc tuttugu ıcın sınırli .
oo biz iki günde bir kavga ediyorduk.iki gündür çok iyiyiz bakalım ne kadar sürcek.ben herşeye sinirlneiyorum sen bana ne demek istedin işde benim dikişlerim var cart curt adamın kafayı yiyorum sonrada ağlıyorum.sonra geliyor özür diliyor.bide haklı gibi küsüyorum.diyo zaten hamileyken ben hamileyim diyordun şimdi lohusayım diyorsun sonra ne diceksin diyor[/QUO
Yaa gercekten acıyor benım esım de sankı ben hıc amelıyat olmamısım gıbı davranıyor bıgın bile bi yerın agrıyor mu demedı logusa gıbı davranmadı tamam herseyi getirip goturuyor da ama ınsan hamılelikteki gibi yakın ilgi bekliyorsanırım logusalıkta boyle herseye sınır oluyor ınsan valla burası da olmasa kafa dagıtıcak bı yer yok
Cnm ıyıgeceler sana da bu haftasonu gezıcez artık 40 ı cıkmadan gunduzlerı tek basıma cesaret edemıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?