2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar
bebeklerınızın gaz sancısı gectımı
benım daha 15 gunluk bebek
ama her gun 4-5 saat aglama nobetlerı var
uyanık oldugu her an aglıyor dıyebılırım bu normalmı sızce bı dra goturmelımıyım ya
annem kucagına alınca susuyor bende susmuyor kerata nedense

yase hayırlı olsun cnm bende normal dogum ıstıyordum ama gıttıgım hastane vve ekıbı ıyı degıldı
3-4 saat sunı sancı cektım acıklık olmayınca sen dayanamazsın sezeryan yapalım daha 6 saat daha surer falan dıye moralımı bozdular bende onların dedıgını yapmak zorunda kaldım cunku suyumuda patlatmıslardı
senın hastanen ıyımıs
keske bende normal yapsaydım dıyorum ıyımısın dıkıs acıların gectımı yase
ben 2. yı yaparsam norlal dogum dusunuyorum bı aksılık olmassa

sezeryan oldukdan sonra ben daha normal doğum yapılamıyor diye biliyorum.sezeryandan sonra hep sezeryan olmuyormu.

ağlama sorunu bende de var canım..artık ağlamaktan sesi kısılmıştı dayanamadım gittim dr.a kolik dedi.3 ila 9 ay arası sürüyormuş..ağladıgında fön yada süpürge sesi işe yarıyo..anne karnındada benzer sesler duyarmış çünki.rezene ve anason çayı demleyip veriyorum.işe yaradı biraz.
malesef sezaryandan sonra normal doğum yapılamıyor.bende bu doğumu normal istedim önceki sezaryandı.5 yıl geçti normal yaparım diyodum ama.dr.lar izin vermedi.rahim duvarı inceliyormuş.ıkınma anında yırtılabiliyormuş.riskli dediler.bunu en az 4 dr.söledi..

yok canım yaaaa artık buraya yerleştik babamın burda mağazaları var birinin idaresini eşime ve bana bıraktı. hafta başından beri çalışıyorum (

Hadii yaaa Ankarada görüşme Ankamallda buluşma hayalimiz hayal oldu o zaman.
Şaka şaka:))
Hayırlı uğurlu olsun cnaım.
Semek çalışmaya başladın ne güzel zayıflarsın hemencik.
Bulut Kaancığa kim bakıyor annen herhalde.
Allah yolunuzu açık etsin canım.

Bizim de hıçkırık problemimiz var,
Bebişko çok hışkırıyo kızlar.
Aranızda bebeği çok hıçkıran var mı normal mi?

benim kızımda hıçkırıyor günde 1-2 kez bana da midesi büyüyor ondan diyorlar aman herkes birşey söylüyor hamileyken söyledikleri yetmedi bitmedi şimdi bebekle ilgili her kafadan bir ses boshayallersmile

benim çevremdekiler de çocuk hıçkırdıkça midesini büyütüyo diyolar..ne alakası var diyorum.. şimdikiler herşeyi çok biliyo bize ne deseler inanıyoduk diyolar..deli etcekler beniisempatiksalakcinni

Bizim de hıçkırık problemimiz var,
Bebişko çok hışkırıyo kızlar.
Aranızda bebeği çok hıçkıran var mı normal mi?

merhaba bende temmuz annesıyım.hıckırması hava yuttugu ıcın oluyor bırde gazı ıyıce cıkarılmadıgında oluyor.benım kızımda da aynı durum var emzırırsen gecıyor hıckırık

Cnm bebeklerin etrafa dokunması 5 duyu organının cabuk gelismesi ve zeka gelisimi icin cok onemlıymıs ben de takıyordum ama bunu duyunca vazgectım benım bebısde cızıyor yuzunu ancak cok elını kolunu yuzune goturdugunde takıyorum oda cok nadir. .

Cnm benım bebekte hemen hemen uyanık oldugu her an aglıyor bugun ilk defa zinco ıcırdım . bakalim bi faydası olucak mı .

sezeryan oldukdan sonra ben daha normal doğum yapılamıyor diye biliyorum.sezeryandan sonra hep sezeryan olmuyormu.

Aslında yurtdısında oldukca yaygın VBAC ( vaginal birth after ceserean ) sezeryan sonrası normal dogum diye ismini bile koymuslar yani ama orda bile her doktor kabul etmıyor Turkiye de 7 sene gectıkten sonra yapılabiliyor diye biliyorum ama bizde doktorlar onu bile kabul etmez herhalde

Off kızlar sız de sıkıldınız mı yaa 34 gundur evınde ıcınde dura dura acaıp cnm sıkıldı.. Eşimle bile tartıstık bugun oda oruc tuttugu ıcın sınırli .

Off kızlar sız de sıkıldınız mı yaa 34 gundur evınde ıcınde dura dura acaıp cnm sıkıldı.. Eşimle bile tartıstık bugun oda oruc tuttugu ıcın sınırli .

canım ben çok evcimenimdir hiç sıkılmam valla
eşini hoş gör canım çok zor o kadar oruç tutmak

Ben de evcimenimdir ama bu kadar uzun süre olunca sıkıldım yaaa bide yazsın sıcagında evde tıkılıp kalmak ıyıcı sinirimi bozdu sanırım

Ben de evcimenimdir ama bu kadar uzun süre olunca sıkıldım yaaa bide yazsın sıcagında evde tıkılıp kalmak ıyıcı sinirimi bozdu sanırım

arada dışarı çıksanız hem sizin hemde bebek için iyi olur aslında
güneş ışığı çok faydalı (öğle saatleri hariç)

oo biz iki günde bir kavga ediyorduk.iki gündür çok iyiyiz bakalım ne kadar sürcek.ben herşeye sinirlneiyorum sen bana ne demek istedin işde benim dikişlerim var cart curt adamın kafayı yiyorum sonrada ağlıyorum.sonra geliyor özür diliyor.bide haklı gibi küsüyorum.diyo zaten hamileyken ben hamileyim diyordun şimdi lohusayım diyorsun sonra ne diceksin diyor

Cnm ıyıgeceler sana da bu haftasonu gezıcez artık 40 ı cıkmadan gunduzlerı tek basıma cesaret edemıyorum cnm

bende dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum arada bi akşam çıkıyoruz serin oluyor hava ama gündüz ne olur bilemiyorum hem sıcak hemde ağlarsa meme almadan susmuyor ki illa emecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…