2010 Temmuz Anneleri : )

biz çıkıyoruz sabah veya akşam üzeri
insan evde otura otura daha çok bunalıma giriyor
gerçi bizde uzaklara gitmiyoz evin yakınlarında dolaşıyoruz veya alışveriş merkezlerine gidiyoz ki emzirmek sorun olmasın :))

kızlar bu 40 gun evde bekleme isini kim cikarmis anlamadim.. zaten 9 ay boyunca hamilelik yasamissin.. hayattaki cogu seyden kendini izole etmissin.. hormonal degisimler gecirmissin.. belki cogumuz ilk defa anne olduk, onunda acemilikleri var.. yani butun bunlardan sonra hamilelik sonrasi kadini eve hapsetmek de neymis yahu.. butun bu dusunce kadinlarin kafasina o kadar yerlestirilmis ki daire kapisindan disari cikamaz olmusuz.. psikolojik olarak etkileniyoruz haliyle.. ama bir taraftan annem bir taraftan kaynanam aman 40 i cikmadan cikma kizim deyip deyip durdular.. ben cinnet gecirecektim.. baktim ruh sagligim agir hasar gorecek aldik cantamizi ciktik.. cikin kizlar karninizi doyurun, bebegin mizmizlanma saati gelmeden yani bal kabagina donusmeden geri gelin.. zaten bebekler acik havada sizip kaliyor.. hadi disari cikamadiniz diyelim.. apartmanda komsunuz varsa yarim saat ona gidin mesela hem bebeginizi test etmis olursunuz nasil duracak diye..

eslerimize gelince.. biz onlardan ilgi alaka bekliyoruz ama unutmayalim ki adamlar issiz adada Robinson'u oynuyorlar aylardir.. aslinda eslerimiz bizleri cok ozledi.. onlari da hosgormek lazim.. aylarin hasreti + ramazan cilesi + is + eger yapiyorsak bizim dirdirlar gercekten cekilmez..

herkese selamlar...

bugün gayet iyiyim. ateşim galiba yüzüstü yatıp sırtıma masaj yaptırmıştım. oda göğüslerime baskı yaptı galiba. masajdan hemen sonra ateşim çıktı ve üç saat sonra düştü.

bugünde temizliğe giriştim dün yarım kalmıştı. daha sadece üst kat bitti. bilgisayar yanındayken size gözatayım dedim.

Selam kızlar bugun 2 gunlugune mama ya basladık maalesef((( Bebişimin uzayan sarılıgı yuzunden ...Dun gece sabaha kadar emzırdım ara ara aklıma hep canım bebegımn yarın ememıcek dıye dusundum sabah olunca aglamaya basladı nası aranıyor eller agızda bı o yana bakıyor bı bu yana ..Hemen mamayı hazırlamaya basladım allahım o da ne zormus .. Bıberona koydum sankı bıraz sıcaktı ama okadar cok agladıkı hemen verdım ..ara ara buzluga koydum sogusun dıye yıne verdım .. Sımdı uyanıyor yıne meme ıstıycek ve ben veremıycem (((( Allahım ne zormus ve anne sutu gıbısı yokmus emzırememek ınsanı okadar uzuyor kı mama ıcerken agladı arada dayanamayıp sutte verdım ama suandan ıtıbaren vermıycem ..

geçmiş olsun arkadaşım.emzirememek ne kadar zor çok iyi bilirim.ama fazla üzme kendini de olan sütün de gitmesin.düşün iyileştiğinde devam edeceksin yeter ki yavrun iyi olsun.ve mamanın zorluğunu duydum o yüzden emzirmek konusunda daha yoğun çabalarım var.iyi ol.

selam kızlar. 1.ay kontrolümüze gittik bugün. hepatit aşısı ve kalça ultrasonu yapıldı.
2.ayda 3 aşı olacak. rota visürü aşısı yaptıran var mı? bu sanırım biraz tercihe bağlı, istemeyen yaptırmıyor galiba. ama yaptırmayan bir tanıdığın bebeği ateşli ishal oldu bu virüsten. ben yaptırmayı düşünüyorum. yaptıran var mı?

ben de düşünüyorum çünkü bu hastalığı olan bir tanıdığımın oğlu var
sürekli hasta oluyor

canım kendini üzme sakın sütün gitmesin sadece iki gün böyle düşün
ama bir daha inek sütü verme canım 1 yaşından önce çok zararlı
Allah yardımcınız olsun inşallah sarılık geçerr

gözünaydın canım geçmiş olsun

ne var ne yok kızlar yaaa ben burda işleri toparlayıp öğrenmeye çalışıyorum. bi yandanda oğluşumu özlüyorum bugün anneannesi banyo yaptırıp tam çıkartırken küvete filesine kaka yapmış )))) sıpa oğlum benim ))

Saol cnm artık ıkı gun sabredıcez onun iyiliği icin simdi goguslerimi de sagdım bırıkmesın diye allah hepimizin iki kere verdım mamayı sabahtan beri pek begenmesede hepsını yedi: )

Saol Katremcim artık ıkı gun sabredıcez ama emzırmek gıbısı yokmus bunu cok ıyı anladım kızlar memenız acısada bol bol emzırın valla .. Ben bebise inek sutu vermıyorum cnm normal emzırıyordum ama sarılık gecsın dıye ıkı gunlugune Aptemil vericem ..

Slm kızlar,
Paşacığımı uyuttum bi uğradım.
Nasılsınız?
Biraz geçmişi okuyayım.

ayy çok güzel ama bizde gecelikle yatma gibi bir adet yoktur
nasipse ben mevlüdü bayramdan sonra yapıcam zaten o zamana lohusa olmamış oluyorum :))

Teşekkürler Katrem...Hımm heryerin ayrı adeti bizde böyle olur.Çok güzel oldu benimkide lohusa şerbeti de dağıtıldı..Şİmdiden allah kabul etsin sizinkinide inş..

güll ve papatya maşallah kuzucuklarınıza çok tatlı ikisi dee
Çok teşekkürler kızlar...opuyorumnanaktan​

Off kızlar sız de sıkıldınız mı yaa 34 gundur evınde ıcınde dura dura acaıp cnm sıkıldı.. Eşimle bile tartıstık bugun oda oruc tuttugu ıcın sınırli .

Sorma canım başlarda evet benimde sıkılmıştı ama saolsun benim eşimde evde durmayı sevmediği için biz hep çıktık geçen haftasonu dağa bile gittik.Biraz birazda olsa çıkıp hava alın çok iyi geliyor insana...

Slm kızlar,
Paşacığımı uyuttum bi uğradım.
Nasılsınız?
Biraz geçmişi okuyayım.

Selam canım hoşgeldin...Ben iyiyim.Bugün kızımı anneannesine bıraktım öyle işe geldim..Aklım hep onda:çok üzgünüm:

Aynı şeyi bizim sıpacık da yaptı.
Hem de babasıyla yalnız kalıp ilk yıkayışımızda.
Komik bir hatıra olarak kalıyor işte bunlar.
ama artık akıllandık yutturamıyor:))Kereta.

Selam canım hoşgeldin...Ben iyiyim.Bugün kızımı anneannesine bıraktım öyle işe geldim..Aklım hep onda:çok üzgünüm:[/QUOTE]

Ahh canım benim ilk ayrılış mı bugün?
Ben de o günü düşünmek bile istemiyorum.
Daha bizim var Allaha şükür.
Kasımda başlayacağım işe.[/B][/COLOR]

Selam canım hoşgeldin...Ben iyiyim.Bugün kızımı anneannesine bıraktım öyle işe geldim..Aklım hep onda:çok üzgünüm:

Ahh canım benim ilk ayrılış mı bugün?
Ben de o günü düşünmek bile istemiyorum.
Daha bizim var Allaha şükür.
Kasımda başlayacağım işe.[/B][/COLOR][/QUOTE]

Yok canım ya ilk ayrılışımız değil 35 günlüktü ilk bıraktığımda çok zordu o gün ağlıya ağlıya işe gelmiştim...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Senin daha çok varmış..Bende hergün gelmiyorum arada ve bir kaç saatliğine geliyorum..

arkadaşlar merhaba
bugün doktora gittik. muayene ve kalça ultrasonu vardı. çok şükür her şeyi iyi çıktı kızımın.
hepatit aşısının 2. dozunu da yaptılar. yalnız doktora sormayı unuttum, aşıdan dolayı banyo yaptırmamalı mıyım? en azından bugün yaptırmayayım diyorum. sizin bilginiz var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…