merhaba bende temmuz annesıyım.hıckırması hava yuttugu ıcın oluyor bırde gazı ıyıce cıkarılmadıgında oluyor.benım kızımda da aynı durum var emzırırsen gecıyor hıckırık
Selam kızlar bugun 2 gunlugune mama ya basladık maalesef((( Bebişimin uzayan sarılıgı yuzunden ...Dun gece sabaha kadar emzırdım ara ara aklıma hep canım bebegımn yarın ememıcek dıye dusundum sabah olunca aglamaya basladı nası aranıyor eller agızda bı o yana bakıyor bı bu yana ..Hemen mamayı hazırlamaya basladım allahım o da ne zormus .. Bıberona koydum sankı bıraz sıcaktı ama okadar cok agladıkı hemen verdım ..ara ara buzluga koydum sogusun dıye yıne verdım .. Sımdı uyanıyor yıne meme ıstıycek ve ben veremıycem (((( Allahım ne zormus ve anne sutu gıbısı yokmus emzırememek ınsanı okadar uzuyor kı mama ıcerken agladı arada dayanamayıp sutte verdım ama suandan ıtıbaren vermıycem ..
selam kızlar. 1.ay kontrolümüze gittik bugün. hepatit aşısı ve kalça ultrasonu yapıldı.
2.ayda 3 aşı olacak. rota visürü aşısı yaptıran var mı? bu sanırım biraz tercihe bağlı, istemeyen yaptırmıyor galiba. ama yaptırmayan bir tanıdığın bebeği ateşli ishal oldu bu virüsten. ben yaptırmayı düşünüyorum. yaptıran var mı?
Selam kızlar bugun 2 gunlugune mama ya basladık maalesef((( Bebişimin uzayan sarılıgı yuzunden ...Dun gece sabaha kadar emzırdım ara ara aklıma hep canım bebegımn yarın ememıcek dıye dusundum sabah olunca aglamaya basladı nası aranıyor eller agızda bı o yana bakıyor bı bu yana ..Hemen mamayı hazırlamaya basladım allahım o da ne zormus .. Bıberona koydum sankı bıraz sıcaktı ama okadar cok agladıkı hemen verdım ..ara ara buzluga koydum sogusun dıye yıne verdım .. Sımdı uyanıyor yıne meme ıstıycek ve ben veremıycem (((( Allahım ne zormus ve anne sutu gıbısı yokmus emzırememek ınsanı okadar uzuyor kı mama ıcerken agladı arada dayanamayıp sutte verdım ama suandan ıtıbaren vermıycem ..
herkese selamlar...
bugün gayet iyiyim. ateşim galiba yüzüstü yatıp sırtıma masaj yaptırmıştım. oda göğüslerime baskı yaptı galiba. masajdan hemen sonra ateşim çıktı ve üç saat sonra düştü.
bugünde temizliğe giriştim dün yarım kalmıştı. daha sadece üst kat bitti. bilgisayar yanındayken size gözatayım dedim.
ben de düşünüyorum çünkü bu hastalığı olan bir tanıdığımın oğlu var
sürekli hasta oluyor
geçmiş olsun arkadaşım.emzirememek ne kadar zor çok iyi bilirim.ama fazla üzme kendini de olan sütün de gitmesin.düşün iyileştiğinde devam edeceksin yeter ki yavrun iyi olsun.ve mamanın zorluğunu duydum o yüzden emzirmek konusunda daha yoğun çabalarım var.iyi ol.
canım kendini üzme sakın sütün gitmesin sadece iki gün böyle düşün
ama bir daha inek sütü verme canım 1 yaşından önce çok zararlı
Allah yardımcınız olsun inşallah sarılık geçerr
ayy çok güzel ama bizde gecelikle yatma gibi bir adet yoktur
nasipse ben mevlüdü bayramdan sonra yapıcam zaten o zamana lohusa olmamış oluyorum :))
maşallahhh
güll ve papatya maşallah kuzucuklarınıza çok tatlı ikisi dee
Off kızlar sız de sıkıldınız mı yaa 34 gundur evınde ıcınde dura dura acaıp cnm sıkıldı.. Eşimle bile tartıstık bugun oda oruc tuttugu ıcın sınırli .
Slm kızlar,
Paşacığımı uyuttum bi uğradım.
Nasılsınız?
Biraz geçmişi okuyayım.
ne var ne yok kızlar yaaa ben burda işleri toparlayıp öğrenmeye çalışıyorum. bi yandanda oğluşumu özlüyorum bugün anneannesi banyo yaptırıp tam çıkartırken küvete filesine kaka yapmış)))) sıpa oğlum benim ))
Selam canım hoşgeldin...Ben iyiyim.Bugün kızımı anneannesine bıraktım öyle işe geldim..Aklım hep onda:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?