2010 Temmuz Anneleri : )

sonbahar geçmiş olsun canım
kendini suçlu hissetme ama bebekler böyle böyle büyüycek napalım
ağlıycaklar da zorlancaklar da hasta da olcaklar
ben aptamil veriyodum mama önce şimdi hero baby aldım.aptamil verdiğimde gaz çıkarmaya zorlanıyodu ama şimdi iyi şükür.
sütünü medelayla sağınca da mı çok acıyo göğüslerin.benim çok acırsa emzirmiyorum,sağıp veriyorum.ozaman daha az acıyo..
inşallah bebeğin kakasını yapar canım:teselli:

sonbahar 4 gün boyunca yapmayacaksın bir kez yap içir bu karışımı.benim yegenim 4 gün boyunca kaksını yapmadı demek istedim.sonra bu elmelı suyu yaptık verdik akşam nasıl yaptı kakasını bezden taştı inan rahatladı

Cnm benim bebegim de Aptamilden sonra dun hıc kakasını yapmadı bugun bı baktım sabah kıvranıyor karnı nasıl şiş kucagımda tutmaya korktum . Ben de niveanın pişik kremi var emzırdıkten sonra işaret parmagıma ondan surdum poposuna masaj yaparak surdum .. Bezini bagladım uyudu uykusunda yapmıs doldurmus . BEzini acınca bıdaha yaptı ıkı gunlugu cıkardı yani bez yetistiremedım okadar yaptı .. Sende dene ıstersen .. Ama mutlaka doktora git fitil filan verir sakın bekleme zararlı olabilir . Senınkı baya uzun bı sure ..

kızlar kanaması biten varmı aranızda bizim kırkımız dün çıktı çok sükür yavrumu yıkadım güzelce nasıl usluydu dün maşşalhh sanki büyüdü gibi:lepi:

şu mama işini hiç sevmıorum helekı gecenlerde haberlerde gdo içerdiğini öğrenince daha çok nefret ettımmm...........
ne yapcaz ne yedirecez çocuklara bilemıoruz artık ............
meyve sebze yedirsen hormonlu mamalar gdo lu 1 yaşına kadar inek sütü vermeyın annelerimiz neyle büyüttü bizi pirinç unu cicibebe valla kızlar zmann nasıl değişiorr

kızlar kanaması biten varmı aranızda bizim kırkımız dün çıktı çok sükür yavrumu yıkadım güzelce nasıl usluydu dün maşşalhh sanki büyüdü gibi:lepi:
canım biz 45.güne giriyoruz benim hala az az kanama devam ediyo
biz de kırkımızı çıkardıktan sonra değişiverdik ya sarılığımız düştü güzelleşiverdik sankiiopuyorumnanaktan

Zaten kutularının uzerinde yazıyor Onemli Not diye ; Anne sutunun olmadıgı yada yetmedigi durumlarda kullanın diye .. Ilk 6 ay sadece anne sütü diye not dusmusler . . Benım işime yaradı aslında zorunlu durumlarda cok ıse yarıyor ama süt oldugu surece de gereksiz yani ..

kızlar sütünüz az da olsa emzirin emzirmek sütü çoook artırıorrr .. rezene çayıda milupanın rezene çayını içiorummm inanın çok artırıorr sütünz her halukarda yeter bebeğinizee emin olunn yetmior die düşünmeyin düşündüğünüz an doktora danışınn o zman mamaya başlarsınızz

ben de katılıyorum sana canım
ben de humananın çayını içiyorum o da arttırıyor
bir de doktora sorup almak en önemlisi
bu aylarda bebeklerin emme refleksleri çok güçlü olurmuş ve bu nedene sürekli emmek isterlermiş yani her zaman aç olduğu anlamına gelmiyor
kilo alımı iyiyse mamaya gerek yok bence de

insanın yavrusunun canı yandıkça kendi canı yanıyor bunu o kadar iyi anladımki

gerçekten de öyle canım
bebeğimdenkan alınırken ben de öyle hissetmiştim
ama bence de kendini suçlama olacağı varmış
yavsibin dediğini dene bakalım bir de belki bir faydası dokunur

benm bebeğimde çok gazlı bir bebek sürekli ağlıordu herkez sütün yetmior doymuor gibi şeyler soyledi bende tınlamdımm hiçç millete bakıcak olsamm göğüslerimm hala yara bebeğim 1.5 aylık olmasına rağmennn iileşmediler acı çekerek emzirmeye devam ettim
doktor doyduğunu ve gaz yüzünden ağladığını söylediii anı bebekler sadece açken ağlamıorlar kızlarr emin olunnn ..................
bebek emdikçe yerine sutunuz gelir inanın işyerinde sağıorm ama bebek emince daha çabuk süt oluyor sağmadan acı çeksenizdee emzirinnn süt olmasada emzirin ....

sonbaharcım sanada geçmiş olsun çok zor durumunn senınde tek başınasın birde rabbim yardımcın olsun .... ben beyaz tenlıyım cildim çok hassas o yüzden 1.aydır iileşmedii yaralar ona rağmen emziriorumm bebek yanındaysa sağma canımm acı çeksende emzir rabbim yardımcımız olsun

40 çıktıktan sonra ilaçla korunmayı düşünen varmı acaba? Daha önce ilaçla korunan varmıydı yada ?

Son düzenleme:
40 çıktıktan sonra iğne ile korunmayı düşünen varmı acaba? Daha önce iğne korunan varmıydı yada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…