kızım kabız oldu aptamil mama yüzünden nerden verdimki...
zinco damla damlattık, su içirdim zeytinyağı verdim bi kaşık poposuna masaj yaptık hiçbirşey fayda etmiyor çözüm önerisi olan varsa lütfen söylesin çocuk çatlayacak diye korkuyorum
canım biz 45.güne giriyoruz benim hala az az kanama devam ediyokızlar kanaması biten varmı aranızda bizim kırkımız dün çıktı çok sükür yavrumu yıkadım güzelce nasıl usluydu dün maşşalhh sanki büyüdü gibi:lepi:
şu mama işini hiç sevmıorum helekı gecenlerde haberlerde gdo içerdiğini öğrenince daha çok nefret ettımmm...........
ne yapcaz ne yedirecez çocuklara bilemıoruz artık ............
meyve sebze yedirsen hormonlu mamalar gdo lu 1 yaşına kadar inek sütü vermeyın annelerimiz neyle büyüttü bizi pirinç unu cicibebe valla kızlar zmann nasıl değişiorr
kızlar sütünüz az da olsa emzirin emzirmek sütü çoook artırıorrr .. rezene çayıda milupanın rezene çayını içiorummm inanın çok artırıorr sütünz her halukarda yeter bebeğinizee emin olunn yetmior die düşünmeyin düşündüğünüz an doktora danışınn o zman mamaya başlarsınızz
insanın yavrusunun canı yandıkça kendi canı yanıyor bunu o kadar iyi anladımki
kızlar kanaması biten varmı aranızda bizim kırkımız dün çıktı çok sükür yavrumu yıkadım güzelce nasıl usluydu dün maşşalhh sanki büyüdü gibi:lepi:
kızlar kanaması biten varmı aranızda bizim kırkımız dün çıktı çok sükür yavrumu yıkadım güzelce nasıl usluydu dün maşşalhh sanki büyüdü gibi:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?