2010 Temmuz Anneleri : )

40 çıktıktan sonra ilaçla korunmayı düşünen varmı acaba? Daha önce ilaçla korunan varmıydı yada ?

ben doğumdan önce hapla da korundum ama doktrum emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmaz dedi iğne de olmaz o da kimyasal ilaç sonuçta

Son düzenleme:
eşler korunacak artık
birde eskiler doğum yapan kadını adet görene kadar sütü korur derler

eşler korunacak artık
birde eskiler doğum yapan kadını adet görene kadar sütü korur derler

yok canım yaa öyle birşey ben kaç tane duydum emziren kadın ama hamile kalmış bebeği küçücük
ben ona inanmıyorum kaldı ki doktorlar da yok öyle birşey diyor
bence en iyisi ya spiral ya da eşin korunması

esasen bende inanmıyorum ama koruyanıda koruyo (kendi annemi korumuş adet görünceye kadar )
ama spriralede güvenmiyorum onunla korunurkende çok kişinin hamile kaldığını biliyorum
yok kayıyor yok tam yerleşmemiş oluyo vs. vs..
bence en iyisi eşin korunması

Benim bir arkadasimin oglununun da kabizlik sorunu vardi. Gunde 3 kere banyo kuvetini ilik su ile doldurup 10 dak falan oturturdu oglunu. Cidden ise yariyor sanirim cunku benim oglum da kuvette banyo yaptiktan sonra havlusuna yapiyor hemen

canım fitili verirken poposunu ve fitili zeyinyagıyla yagla yoksa cok canı yanar bır de fitilin yarısını koyuyoruz

Üç aylık iğneler

Yalnızca progesteron içerdiklerinden sütün bileşimini bozmazlar. Bu nedenle lohusalık biriminde emziren anneler de bu yöntemden faydalanabilirler.

Alıntı.

canım ya kıyamam.fitil söktürür inş ya

saat2 buçukta fitilin 3 de 1 ini kesip bebeğe verdim. 2saat sonra çok şükür yaptı öyle bir dolduki bez yetiştiremedim. kızlar hepinize çok teşekkür ederim. biz büyük bir sıkıntıdan kurtulduk. gürsoy326 canım Allah senden razı olsun iyiki tavsiye ettin o gliserin fitili. sen yazar yazmaz hemen eşimi aradım söyledim oda hemen almış gelmiş. çok teşekkür ederim. şuan nasıl sevinçliyim bilemezsiniz :1hug:

kızlar çok sıcak bir sepet ütülenicek kıyafet var siz ne yapıyorsunuz ütü işini ev iş yemek yapıyormusunuz

kızlar çok sıcak bir sepet ütülenicek kıyafet var siz ne yapıyorsunuz ütü işini ev iş yemek yapıyormusunuz

benim belki 2 haftadır ütüyü elime aldığım yok. yemek desen iftara 1 saat kala bebeğe babası bakıyor hemen pratik birşeyler hazırlıyorum eşime. sıcakta yapılmıyorki birşey . ağır yemek hiç yenmiyor.

biz ütü falan yapmıyoruz
yemek işinide eşim gelince çocuğa bakıyor ben hazırlıyorum
ev işlerini bile genelde eşim yapıyor

sonbahar geçmiş olsun

teşekkür ederim medaacım.hayatımda birisi kakasını yaptı diye bu kadar sevineceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi... evlat bambaşka yaa...

bilmez miyim geçen hafta bizimki tam 4 gün yapmadı kakasını
kakasını yapsın diye günde kaç bardak rezene içtim allah bilir

kızlar içim rahat etmiyor ama havada sıcak evi en son eşim pazar günü süpürmüştü yine süpürmek lazım of of

kızlar içim rahat etmiyor ama havada sıcak evi en son eşim pazar günü süpürmüştü yine süpürmek lazım of of

erkeklerin yapacağı iş ne kadar iyi olur ki zaten
ama idare ediyoz işte napalım
bebişler elimizi kolumuzu bağlıyo
bizimki çok gazlı yarımşar saat ancak uyuyo kalkıyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…