40 çıktıktan sonra ilaçla korunmayı düşünen varmı acaba? Daha önce ilaçla korunan varmıydı yada ?
eşler korunacak artık
birde eskiler doğum yapan kadını adet görene kadar sütü korur derler
yok canım yaa öyle birşey ben kaç tane duydum emziren kadın ama hamile kalmış bebeği küçücük
ben ona inanmıyorum kaldı ki doktorlar da yok öyle birşey diyor
bence en iyisi ya spiral ya da eşin korunması
kızlar dün geceden beri yaptık zeytinyağını damlalıkla poposuna damlattık bacaklarını ittirdik çektik uzattık pedal çevirir gibi hareket ettirdik poposuna masaj yaptık karnına sıcak su ile masaj yaptık ne yaptıysak yok yok yok bugünde yapmazsa doktora götürcem
ben korunuyordum ama doktrum emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmaz dedi iğne de olmaz o da kimyasal ilaç sonuçta
bugün 3. gün olacak yapamıyor dün gece bende o ağladıkça oturdum ağladım bir yandan meme vermeye çalışıyorum göğüs uçlarım nasıl yara bir görseniz yırtıldı hep acırsınız halime. fitili hemen eşimi arayıp söylicem gelirken getirsin. yavsibin söylediği elmayıda denicem ama 4 gündemiş 4 gün çok uzun süre . zinco vere vere çocuğum kafayı bulacak akşamdan beri 3 kez verdim. her bezini açtığımda kakasını yapmış olurdu. göğüs ucum yara azıcık iyileşsin diye dünden önceki gün mama veriyim dedim vermez olaydım mahvettim çocuğumu şimdi vicdan azabı yaşıyorum resmen aman ne zormu şeymiş kabızlık birde geceden beri ağlaya ağlaya seside kısıldı şimdi sessiz ağlıyo sesi çıkmıyorki
bugün 3. gün olacak yapamıyor dün gece bende o ağladıkça oturdum ağladım bir yandan meme vermeye çalışıyorum göğüs uçlarım nasıl yara bir görseniz yırtıldı hep acırsınız halime. fitili hemen eşimi arayıp söylicem gelirken getirsin. yavsibin söylediği elmayıda denicem ama 4 gündemiş 4 gün çok uzun süre . zinco vere vere çocuğum kafayı bulacak akşamdan beri 3 kez verdim. her bezini açtığımda kakasını yapmış olurdu. göğüs ucum yara azıcık iyileşsin diye dünden önceki gün mama veriyim dedim vermez olaydım mahvettim çocuğumu şimdi vicdan azabı yaşıyorum resmen aman ne zormu şeymiş kabızlık birde geceden beri ağlaya ağlaya seside kısıldı şimdi sessiz ağlıyo sesi çıkmıyorki
gözünüz aydın :)))
kızlar çok sıcak bir sepet ütülenicek kıyafet var siz ne yapıyorsunuz ütü işini ev iş yemek yapıyormusunuz
kızlar çok sıcak bir sepet ütülenicek kıyafet var siz ne yapıyorsunuz ütü işini ev iş yemek yapıyormusunuz
benim belki 2 haftadır ütüyü elime aldığım yok. yemek desen iftara 1 saat kala bebeğe babası bakıyor hemen pratik birşeyler hazırlıyorum eşime. sıcakta yapılmıyorki birşey . ağır yemek hiç yenmiyor.
teşekkür ederim medaacım.hayatımda birisi kakasını yaptı diye bu kadar sevineceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi... evlat bambaşka yaa...
kızlar içim rahat etmiyor ama havada sıcak evi en son eşim pazar günü süpürmüştü yine süpürmek lazım of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?