2010 Temmuz Anneleri : )

kızımla 2 saattir bibirimize yapıştık resmen. yeni ayrıldık:)
bırakınca ağlıyo ne yapayım bırakamadım bende...

kızlar gaz için sab simplex kullanan var mı aranızda?

kızımla 2 saattir bibirimize yapıştık resmen. yeni ayrıldık:)
bırakınca ağlıyo ne yapayım bırakamadım bende...

kızlar gaz için sab simplex kullanan var mı aranızda?

var biz :))
günde 4 defa 8 er damla
bi hafta 10 gün sonra faydasını gördük diyebilirim ama hala çok gazımız var
enazından artık gaz yüzünden sadece ağlıyo kızarmıyo

ben de tv de izledim yenidoğan bebeklerin mümkün olduğunca kucakta tutulması gerekiyormuş beyin gelişimi ve kendini güvende hissetmesi için. bugün yine tv de psikolog avrupada cocuğu besle yerine yatır tekniğini artır önermiyormus.

insanın yavrusunun canı yandıkça kendi canı yanıyor bunu o kadar iyi anladımki

canım gözün aydın... annelilk işte başka hiçbirşeye benzemiyor.

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar benim göbeğim hala girmedi ya sanki 4 aylık hamile gibiyim siz de durum nasıl

benimde göbeğim var üstelik üstü çatlak dolu iğrenç gözüküyor ne yapacağım bilmiyorum 3,5 kilo fazlam kaldı acaba 40 ım çıkınca rahim kendini iyice toparlayınca kilolar gider mi? birde korse kullanan var mı ben kullanamadım çünkü ameliyat yerim hala acıyor...

selam yase siz ne yapıyorsusunuz gaz olayını ilk başlarda ben çıkaramıyordum masajla şimdi biraz uzmanlaştım sırt ovalama konusunda

çok fazla gazı yok ama altını yaptığı dakka almamı istiyo paşam yoksa kıyameti koparıyo

selam yasecim. sen ve bebiş nasılsınız?

ikimiz de iyiyiz çok şükür. uykusu birazcık düzensiz ama alışıcaz artık :)

göbek konusu açılmış ben de durumdan muzdaribim
normal doğum yaptım kendimi tanıyamadım 5 aylık hamileyken bile bu kadar göbekli değildim
benim karnım 6. ayda büyümüştü
bugüne bugün 8 günlük lohusayım karnım da günden güne toparlanıyo ilk günkü gibi bıngır bıngır değil
ama eski haline tam anlamıyla ne zaman döner bilmiyorum
bi de ben 8 günde 6 kilo vermişim
doğumda da 5 kilo gitti
4 kilo daha vermem lazım ama umrumda bile değil süt olsun diye herşeyi yediriyorlar
ben de itiraz etmiyorum
buna ramen nasıl kilo veriyorum anlamadım
sanırım şişlikler indikçe kilolar da gidiyo

ne güzel işte bak benim doğumda 7 kilo gitti 23 kilo almıştım.16 sı yadigar kaldı.herkez dalga geçiyor:))

siz bana göre şanslısınız bende tam 23 kg kaldı. ben artık kendimi alıştırmaya çalışıyorum bu tombik ve koca göbekli halime. bide geçen gün kıyafet almaya gittim. altıma hiçbişey bulamadım. koca göbek olduğu için ne etek ne de pantolon içine giremedim. üstüme bir tane tunik aldım 44 beden akannehir bide kız sormazmı kaç aylık hamilesiniz diye 6 dedim ne yapıyım ya boshayallersmile

takma canım ya şu 6 ayı atlatalım olmadı spor falan yaparız hem genelde veriliyor kilo hele bir bebek seni koşturmaya başlasın farkında bile olmassın nasıl verdiğinin ben hiç takmıyorum ama tartılmayıda ihmal etmiyorum bende 2 kilo verdim.kaldı 14 gerçi o verdiğim 2 kiloyu bugün 7 topkek yiyerek geri almıştırım.

ya ben biberon alcam da tavsiyeleriniz nelerdir

Son düzenleme:
kızlar selam...bebeğim bugün tüm gün sadece 1 saat uyudu!onun dışında ağladı...napsam susmadı.gazı var tamam ama asıl derdi uykusu var uyuyamıyor.dalıyor,sonra memeden alınca açıyor gözünü.doktorun dediği 3 saatte 1 emzirme olayımız yalan oldu bugün.hoş 3 saat pek olmuyor ama 2 saat uykuydu,alt açmaydı geçiyor.sadece meme istedi bugün.memeden alıyorum ağlıyor.memede uyuyor1napacağımı şaşırıdım((40 günlük oldu hala sürekli emme derdinde bizimkisi

fizzy ince penye battaniyeyi bacağına ser çocuğu sıkı sıkı sar ama öyle bir sarki ellerini hareket ettiremesin kundak gibi yani sonra eğer emzik veriyorsan emziğinide ver ağzına eğer vermiyorsanda penye battaniyenin uç kısmıylada yüzünü ört ayağında salla eğer ağlarsa onun sesini bastırcak gibi ee ee ee diye salla. korkma sakın ayakta sallanmaya alışmaz ama sıkı sıkı sarıp sallamak çocuğun sancısını keser aklında olsun uyuyunca açarsın yine terlemesin ama iyice dalmasını bekle bu sallama işini 5-10 dk byunca yap 5 . dk dan sonra etkisini gösterir bebiş uyur mışıl mışıl bir denesene.

şu göbek meselesi benim de canımı sıkıyo.ama spor filan yapılmaz anladım ben. geçen akşam bebeği uyutup kayınvalideme bıraktık eşimle biraz yürüyelim dedik.çok hızlı yürümedik aslında ama abartmışız biraz sanırım.sonra 2 gün dikişlerim acıdı..spor yapmak için bekliycem daha epeyce sanırım

biberon soranlar olmuş kızlar ben aventin biberonunu kullanıyorum.benim oğlum başlarda memeyi hiç tutmuyodu.az akışlı olanından aldık memeyi de tutsun diye.gaz önleyici hem de..ben memnunum..ama keşke oğlum memeden emse güzelce de hiç biberon gerekmese.oğlumu yeterli bir şekilde emzirememek bana kendimi çok kötü ve yetersiz hissettiriyo:çok üzgünüm:

Attu alemsin canim yaa 6 aylik cok guldummmyerimsenibencokacimcoooksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…