kızımla 2 saattir bibirimize yapıştık resmen. yeni ayrıldık:)
bırakınca ağlıyo ne yapayım bırakamadım bende...
kızlar gaz için sab simplex kullanan var mı aranızda?
kızımla 2 saattir bibirimize yapıştık resmen. yeni ayrıldık:)
bırakınca ağlıyo ne yapayım bırakamadım bende...
kızlar gaz için sab simplex kullanan var mı aranızda?
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar benim göbeğim hala girmedi ya sanki 4 aylık hamile gibiyim siz de durum nasıl
aynı durumdayız canım sankı böyle kalacak gıbı bir an önce spora baslamak lazım
http://www.forumdas.net/anne-ve-cocuk/bebekler-neden-aglar-20425/
canım benim bu kararlı olmalar bebek ağlasa da bakmamalar 6 aydan sonra başlıyo
ilk 6 ay ağladığında bebeği ya emzirmek ya kucağa almak gerekiyo yoksa ilerde güven eksikliği yaşıyolarmış
gelişim psikolojisine bakabilirsin yada netten araştırabilirsin
sen belki bebek kucağa alışmasın diye yapıyosun ama bebekler ilk 3 ay kucağa alışma gibi bi durumları yokmuş..hadi bide alışsın yani sonsuza kadar öyle gitmeyecek ya
insanın yavrusunun canı yandıkça kendi canı yanıyor bunu o kadar iyi anladımki
saat2 buçukta fitilin 3 de 1 ini kesip bebeğe verdim. 2saat sonra çok şükür yaptı öyle bir dolduki bez yetiştiremedim. kızlar hepinize çok teşekkür ederim. biz büyük bir sıkıntıdan kurtulduk. gürsoy326 canım Allah senden razı olsun iyiki tavsiye ettin o gliserin fitili. sen yazar yazmaz hemen eşimi aradım söyledim oda hemen almış gelmiş. çok teşekkür ederim. şuan nasıl sevinçliyim bilemezsiniz :1hug:
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar benim göbeğim hala girmedi ya sanki 4 aylık hamile gibiyim siz de durum nasıl
selam yase siz ne yapıyorsusunuz gaz olayını ilk başlarda ben çıkaramıyordum masajla şimdi biraz uzmanlaştım sırt ovalama konusunda
selam yasecim. sen ve bebiş nasılsınız?
göbek konusu açılmış ben de durumdan muzdaribim
normal doğum yaptım kendimi tanıyamadım 5 aylık hamileyken bile bu kadar göbekli değildim
benim karnım 6. ayda büyümüştü
bugüne bugün 8 günlük lohusayım karnım da günden güne toparlanıyo ilk günkü gibi bıngır bıngır değil
ama eski haline tam anlamıyla ne zaman döner bilmiyorum
bi de ben 8 günde 6 kilo vermişim
doğumda da 5 kilo gitti
4 kilo daha vermem lazım ama umrumda bile değil süt olsun diye herşeyi yediriyorlar
ben de itiraz etmiyorum
buna ramen nasıl kilo veriyorum anlamadım
sanırım şişlikler indikçe kilolar da gidiyo
iyi gecelerrrrrrrrr
siz bana göre şanslısınız bende tam 23 kg kaldı. ben artık kendimi alıştırmaya çalışıyorum bu tombik ve koca göbekli halime. bide geçen gün kıyafet almaya gittim. altıma hiçbişey bulamadım. koca göbek olduğu için ne etek ne de pantolon içine giremedim. üstüme bir tane tunik aldım 44 beden akannehir bide kız sormazmı kaç aylık hamilesiniz diye 6 dedim ne yapıyım ya boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?