saat2 buçukta fitilin 3 de 1 ini kesip bebeğe verdim. 2saat sonra çok şükür yaptı öyle bir dolduki bez yetiştiremedim. kızlar hepinize çok teşekkür ederim. biz büyük bir sıkıntıdan kurtulduk. gürsoy326 canım Allah senden razı olsun iyiki tavsiye ettin o gliserin fitili. sen yazar yazmaz hemen eşimi aradım söyledim oda hemen almış gelmiş. çok teşekkür ederim. şuan nasıl sevinçliyim bilemezsiniz :1hug:
kızlar az önce kargo geldi eşim bana hediye almış. ohaoldumsmile
paketi açtım içinden oscar ödülü çıktı.2010 yılı en iyi annesi seçmiş beni üzerinde öğle yazıyor. .:kedi::kedi:
çok sevindim çok.:Şeniz
paketi açtım içinden oscar ödülü çıktı.2010 yılı en iyi annesi seçmiş beni üzerinde öğle yazıyor. .:kedi::kedi:
benim oğluşum da aynı sabah 7 11 arası uyanık
akşamda 8 11 hiç bi şekilde uyumuo mıyıklayıp kıvranıo sıpam:gitme:
Selam kızlar..
Bebekten fırsat buldukça girip geçmişi okumaya çalışıyorum ama ne zaman bişiler yazcak olsam bebek mızmızlık yapıyor..Bizimde gaz sıkıntımız var birde yerimizi beğenmiyoıruz beşiğinde uyumayı sevmiyor..Sefil sefil koltuklarda yatıyor..Sivrisineklerden korkuyorum bende .
Sezeryan olan annelere bir sorum olcaktı..Leğen kemiklerinizde ağrı oluyor mu?Yani sanki kalçalarınız,leğen kemikleriniz sancıyor ya da acıyor mu??Ben biraz yorulunca ağrımaya başlıyor...
Bu arada biberon olarak dr.Brown'un biberonunu öneririm,gaz yapmayan..
Sonra tekrar girerimm..Sevgiler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?