2010 Temmuz Anneleri : )

bu gece çok huysuz 5 dakka uyuyup kalkıyor
sanırım uzun bi gece bizi bekliyo

emzirmek bile sorun olmaya başladı
son bir iki gündür memeyi ağzına zorla veriyorum
resmen ittiriyor emmek istemiyor

bu gece kızım uyudu ama beni uyku tutmadı uyuyamadım gitti uykusuz 2 geceden sonra bünye uykuyu tanımadı herhalde yabancı geldi sempatiksalakcinni

Selam kızlar..

Bebekten fırsat buldukça girip geçmişi okumaya çalışıyorum ama ne zaman bişiler yazcak olsam bebek mızmızlık yapıyor..Bizimde gaz sıkıntımız var birde yerimizi beğenmiyoıruz beşiğinde uyumayı sevmiyor..Sefil sefil koltuklarda yatıyor..Sivrisineklerden korkuyorum bende .

Sezeryan olan annelere bir sorum olcaktı..Leğen kemiklerinizde ağrı oluyor mu?Yani sanki kalçalarınız,leğen kemikleriniz sancıyor ya da acıyor mu??Ben biraz yorulunca ağrımaya başlıyor...

Bu arada biberon olarak dr.Brown'un biberonunu öneririm,gaz yapmayan..

Sonra tekrar girerimm..Sevgiler herkese..

bizim sıpada dun hiç uyumadıı mahf etti beniii ...................... uykusuz zombi gibiyimm

önemli degıl canım birbirimize yardım için burdayız

kızlar az önce kargo geldi eşim bana hediye almış. ohaoldumsmile

paketi açtım içinden oscar ödülü çıktı.2010 yılı en iyi annesi seçmiş beni üzerinde öğle yazıyor. .:kedi::kedi:

çok sevindim çok.:Şeniz

ay ne güzelll..........
ne düşenceliymişş çok sevinfim senin adınaa...
bizimki böyle bişe düşünse şok olurdum herhalde accık odunda kendileri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne güzel bir süpriz...hem fikirde çok güzel..ayrıca eşinin inceliğinede diyecek yok.
allah mutlulugunuzu daim etsin

benim oğluşum da aynı sabah 7 11 arası uyanık
akşamda 8 11 hiç bi şekilde uyumuo mıyıklayıp kıvranıo sıpam:gitme:

benim kızım da aynı arkadaşlar.ama sıcakla alakası var kesin.bu gün biraz serin 7,30 da uyandı 10 da uyudu maşallah.erkenden banyosunu yaptırıyorum artık rahatlıyor.bu sıcaklar onları da bizi mahvetti.

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr... :lepi::lepi::lepi:

valla süpermiş.helal olsun eşine.bu zamanlarında güzel moral olur sana.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Slm kızlar...Bugün dr'a gittik oğluşumun gözün çapaklanıyordu 2 gün sıkıntı çekti çok ağladı. Dr damla verdi bide diğer kontrolleri yaptı kilosu 4400 olmuş, sadece anne sütü verdim hiç mama ağzına sürmedi dr kilo alımı iyi dedi. Allaha şükür gözden başka sıkıntımız yok şimdilik..
Cuma günüde aşımız var. Onu da sıkıntısız atlatırız inşallah..

Cnm benım oluyorsu 30 gun boyunca devam ettı yurudukce kalcamın oldugu yer agrıyordu yuruyusum bıle degısmıstı . Bebısın 1 aylık kontrolunde doktoruma ugradım sordum normal dedı amelıyat gecırdınız okadar olucak dedı. Sonra şak diye kesildi bı kac gun sonra . Umarım senınde gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…