ay ne güzelll..........
ne düşenceliymişş çok sevinfim senin adınaa...
bizimki böyle bişe düşünse şok olurdum herhalde accık odunda kendileri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Selammm ben geldim....
Slm kızlar...Bugün dr'a gittik oğluşumun gözün çapaklanıyordu 2 gün sıkıntı çekti çok ağladı. Dr damla verdi bide diğer kontrolleri yaptı kilosu 4400 olmuş, sadece anne sütü verdim hiç mama ağzına sürmedi dr kilo alımı iyi dedi. Allaha şükür gözden başka sıkıntımız yok şimdilik..
Cuma günüde aşımız var. Onu da sıkıntısız atlatırız inşallah..
herkese merhaba,
arkadaşlar ben 1 temmuzda doğum yaptım hala ade:uhm:t oluyorum,
siz ne durumdasınız acaba
bu kadar uzun sürmesi normalmidir?
kızımla 2 saattir bibirimize yapıştık resmen. yeni ayrıldık:)
bırakınca ağlıyo ne yapayım bırakamadım bende...
kızlar gaz için sab simplex kullanan var mı aranızda?
ben ki kışı, karı sevmeyen, yaz seven bir insan olarak, bu yaz, kışı özlediysem:) başkaları ne alemdedir acaba?
kızı uyuttum dolma yaptım ütüler beni bekliyor: beklesinler bakalım :)))
sizler nasılsınız kızlarr???
benım oglumunda bı ara gozu capaklandı hatta sol gozunun capakları yapıstı gozunu acamadı yavrucak
annem basını üşütünce olur dedı basına sapka falan koyduk yıkadık sıldık vs gectı gıttı cok sukur
arkadaslar benım oglum gazdan dolayo cok aglıyor aglayınca ne ben ne babası susturamıyoruz ama annemın kucagına gıdınce sankı dugmesıne basılmıs gıbı susuyor nedenını anlayamadım
annemde susması guzelde bızde neden susmuyor cocuk bızısevmıyormu acaba
annemın kucagındayken ben alınca baslıyor aglamaya cok uzluyorum bu duruma bebegım annesını nıye sevmıyor acaba:çok üzgünüm:
Kırk çıkartırken neler yapıyorsunuz, tanıdığımız biri bebek tuzlanır falan dedi ilk defa duydum bu konu da bilgisi olan var mı acababilmiyorumkismile biz sadece kırk kaşık su sayıp okup yıkıyoruz başka ne yapılır ki..
Kırk çıkartırken neler yapıyorsunuz, tanıdığımız biri bebek tuzlanır falan dedi ilk defa duydum bu konu da bilgisi olan var mı acababilmiyorumkismile biz sadece kırk kaşık su sayıp okup yıkıyoruz başka ne yapılır ki..
göğüs uçlarım çook acıyordu dün gece lipton demlik poşet çay demledim kk da okumuştum poşetler soğuyunca göğsüme koydum göğüs pedini kapattım üzerine 5 dk beklettim sonra lansinoh sürdüm. bugünde zeytinyağı sürdüm .. tesadüf geçeceğimi tuttu yoksa bunlarmı işe yaradı bilmiyorum ama çektiğim acıda azalma oldu.memişi acıyan annelere tavsiye ederim. kaç gündür emziremiyordum hep sağıp biberonla veriyordum. hatta mama verip çocuğu kabız etmiştim hatırlarsanız bundan sonra göğüs uçlarımın iyileşmesi için her türlü şeyi denicem şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?