biz daha değişik yaptık canım..40 tane taş topladık.iyice yıkadık.birde çiçek yaprakları çiçekler falan.bunları yıkanacağımız suyun içine attık.birde alyansımızı yada çocuğun altınlarını attık suya.ilk önce ben yıkandım.abdest aldım daha sonra aynı suyla bebek yıkandı .bir yandan dualar filan okuduk yıkarken.bebeğede abdest aldırdım.sonra bebeğin yıkandığı suyu ayak değmeyecek bir yere döktük.apartmanın çiçekliğine.akşamda kırk uçurmaya gidilirmiş.yani bebeği evden çıkaracaksın.bir ev gezmesine.gittiğin yerde pamuk ve yumurta verıyorlar bebeğe.birde küçük bir hediye.mesela havlu sabun bezi filan.annenin saçınada un sürüyorlar.saçlar bembeyaz olsun ömrü uzun olsun diye.pamukla yumurtanuında bir anlamı var ama unuttum.hıım birde bebek ve annenin bütün kirli çamaşırları yıkanıyomuş.eşim bize güldü ama biz yaptık işte:)))
neden uyumuyo acaba
selam kızlar, umarım iyisinizdir.
bizim kız günlük 10 saat filan ya uyuyo ya uyumuyo. gazı falan yok. doyuyor da. ama nedense uyumuyo. bu konuda bilgisi olan var mı?
geceleri nasıl peki.uyanık olduğu zaman huzursuzmu yoksa kendi kendine yatağında duruyormu??
gece 12-1 gibi uyuyo. sabah 6.30- 7 gibi kalkıyo. sonrada akşama kadar uyumuyogece yanımda yatırıyorum. gündüz yatağına.
ben doğuma erken gittim çünkü vücudum kaşınıyordu kaşıntıdan kudurcaktım nerdeyse heryerim harita gibi parça parça kıpkırmızıydı. dr gebelik döküntüsü dedi görenler kurdeşen döküyosun dedi. hergün sabah 8 tane kaşıntı hapı vermişti dr. 2 haftaya yakın kullandım geçti sandım. geçmişti çünkü.. şimdi kızım ağladıkça ben başlıyorum kaşınmaya bunu farkettim. dün gece hiç durmadı ve ben bütün gece kaşımışım kendimi. bacaklarım ayaklarım yara oldu. herşeyi geçtim en iyisi psikiyatriste gitmek olcak galiba. bi çocuk dünyaya getirdim hayatım değişti vücut desen evrim geçirdi sanki.
merhaba canım..karbonatı denedinmi???karbonatlı suyla memeni ve bebeğin ağzını siliyorlar.her emzirmede.hem sterilleşiyor hemde bebeğin gazına iyi geliyor karbonat
ben doğuma erken gittim çünkü vücudum kaşınıyordu kaşıntıdan kudurcaktım nerdeyse heryerim harita gibi parça parça kıpkırmızıydı. dr gebelik döküntüsü dedi görenler kurdeşen döküyosun dedi. hergün sabah 8 tane kaşıntı hapı vermişti dr. 2 haftaya yakın kullandım geçti sandım. geçmişti çünkü.. şimdi kızım ağladıkça ben başlıyorum kaşınmaya bunu farkettim. dün gece hiç durmadı ve ben bütün gece kaşımışım kendimi. bacaklarım ayaklarım yara oldu. herşeyi geçtim en iyisi psikiyatriste gitmek olcak galiba. bi çocuk dünyaya getirdim hayatım değişti vücut desen evrim geçirdi sanki.
ayy yoksa senin kokunamı alıştı..kucağında uyuyo yatırınca kalkıyorsa seninle yatmaya alışmıştır belki.
aynı şey bnmde başımda..sırtım omuzlarım ağrıyor artık..
a canım çok geçmiş olsun.
kendini rahatlatacak şeyler yap biraz kendine vakit ayırmaya çalış.
dışarı falan çıkın.
ben akşam saati eğer oğlum gazını çıkarmışsa uyuyacağı zaman atıyorum arabasına sahile gidiyoruz.
sende dene belki ruh haline iyi gelir.
canım Allah yardımcın olsun. hakkaten destek alman iyi olacak gibi. sütün çoğalması psikolojik, bebeğin mutluluğu psikolojik... e biz ne ara dinlenip bu psikolojiyi düzeltcezki?
24 yaşındayım benim pskilojimde vücdudumda bebek yapmaya hazır değilmiş bunu anladım ama geç oldu şimdi melek gibi kızım var ama annesinin psikolojisi iyi olmadıktan sonra bebiş nasıl mutlu olacakki ... lohusalık dönemim geçsin belki toparlarım 40 ı çıkınca kızımda biraz uslanır belki sabır diliyorum kendime. dün gece çocuk susmadıkça sağı solu tekmelemeye başlamıştım. çocuğun kendisini yırtarak ağlamasına uyanmayan canım kocam benim tekmelediğim eşyaların sesine uyandı hemen başladı bebeği pışpışlamaya. eşimde çok gözüme batar oldu bu aralar.
24 yaşındayım benim pskilojimde vücdudumda bebek yapmaya hazır değilmiş bunu anladım ama geç oldu şimdi melek gibi kızım var ama annesinin psikolojisi iyi olmadıktan sonra bebiş nasıl mutlu olacakki ... lohusalık dönemim geçsin belki toparlarım 40 ı çıkınca kızımda biraz uslanır belki sabır diliyorum kendime. dün gece çocuk susmadıkça sağı solu tekmelemeye başlamıştım. çocuğun kendisini yırtarak ağlamasına uyanmayan canım kocam benim tekmelediğim eşyaların sesine uyandı hemen başladı bebeği pışpışlamaya. eşimde çok gözüme batar oldu bu aralar.
kızlar az önce kargo geldi eşim bana hediye almış. ohaoldumsmile
paketi açtım içinden oscar ödülü çıktı.2010 yılı en iyi annesi seçmiş beni üzerinde öğle yazıyor. .:kedi::kedi:
çok sevindim çok.:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?