2010 Temmuz Anneleri : )

oy oy oy sizde ne çok şey varmış öyle :)
bizde tuzlanırmış bebek bir de senin söylediğinin tam tersi bebeğin suyundan 40 kaşık mı ne alınıp anne aynı suyla yıkanırmış. anne ve bebek yıkandıktan sonra da gezmeye gidilirmiş. bizim pazar 40. günümüz.

selam kızlar, umarım iyisinizdir.
bizim kız günlük 10 saat filan ya uyuyo ya uyumuyo. gazı falan yok. doyuyor da. ama nedense uyumuyo. bu konuda bilgisi olan var mı?

selam kızlar, umarım iyisinizdir.
bizim kız günlük 10 saat filan ya uyuyo ya uyumuyo. gazı falan yok. doyuyor da. ama nedense uyumuyo. bu konuda bilgisi olan var mı?

geceleri nasıl peki.uyanık olduğu zaman huzursuzmu yoksa kendi kendine yatağında duruyormu??

shelan bence bebişin mutlaka bir sıkıntısı var. benim kızımda çok huysuz ve bu yüzden uyumuyor ama ben nedenini biliyorum sanki.. ben buzdolabından çıkarıp yiyorum herşeyi buzgibi şeyler içiyorum ama artık huysuzluğu canım atak etti bugünden itibaren çatlasamda soğuk birşey yemicem. içmicem. bide bebiş nazara gelm,ş olabilir. oku bebişi. babasıda okusun. kimi bulursan okut 3 ihlas 1 fatiha 3 felak 3 nas inşallah uyur bebişin.

ben doğuma erken gittim çünkü vücudum kaşınıyordu kaşıntıdan kudurcaktım nerdeyse heryerim harita gibi parça parça kıpkırmızıydı. dr gebelik döküntüsü dedi görenler kurdeşen döküyosun dedi. hergün sabah 8 tane kaşıntı hapı vermişti dr. 2 haftaya yakın kullandım geçti sandım. geçmişti çünkü.. şimdi kızım ağladıkça ben başlıyorum kaşınmaya bunu farkettim. dün gece hiç durmadı ve ben bütün gece kaşımışım kendimi. bacaklarım ayaklarım yara oldu. herşeyi geçtim en iyisi psikiyatriste gitmek olcak galiba. bi çocuk dünyaya getirdim hayatım değişti vücut desen evrim geçirdi sanki.

gece 12-1 gibi uyuyo. sabah 6.30- 7 gibi kalkıyo. sonrada akşama kadar uyumuyo gece yanımda yatırıyorum. gündüz yatağına.

ayy yoksa senin kokunamı alıştı..kucağında uyuyo yatırınca kalkıyorsa seninle yatmaya alışmıştır belki.
aynı şey bnmde başımda..sırtım omuzlarım ağrıyor artık..

canım Allah yardımcın olsun. hakkaten destek alman iyi olacak gibi. sütün çoğalması psikolojik, bebeğin mutluluğu psikolojik... e biz ne ara dinlenip bu psikolojiyi düzeltcezki?

merhaba canım..karbonatı denedinmi???karbonatlı suyla memeni ve bebeğin ağzını siliyorlar.her emzirmede.hem sterilleşiyor hemde bebeğin gazına iyi geliyor karbonat

ağzında pamukçuk olduğu zaman karbonat sürmüştüm uçlarıma ama sızım sızım sızlatmıştı gerdi deriyi herhalde. ama pamukçuklar yok olmuştu bebişteki. karbonatın bu faydasını görmüştüm

a canım çok geçmiş olsun.

kendini rahatlatacak şeyler yap biraz kendine vakit ayırmaya çalış.

dışarı falan çıkın.

ben akşam saati eğer oğlum gazını çıkarmışsa uyuyacağı zaman atıyorum arabasına sahile gidiyoruz.

sende dene belki ruh haline iyi gelir.

ayy yoksa senin kokunamı alıştı..kucağında uyuyo yatırınca kalkıyorsa seninle yatmaya alışmıştır belki.
aynı şey bnmde başımda..sırtım omuzlarım ağrıyor artık..

ya onun çok etkisi var. ağladığı zaman illa benim kucağıma almam gerekiyo. ne dayısında ne babasında susmuyo. sabahtan gece yatana kadar ya emziriyorum ya omzumda dolanıyorum. işin garibi kucak da değil sadece omzuma yasladığımda duruyo. sırtını göğsüme yaslayıp tutsam yine ağlıyo...

bebek arabasıyla mı götürüyosun yoksa ana kucağıyla mı? bi de ağlamıyo mu dışarda? ağlarsa ne yapıyosun?

canım Allah yardımcın olsun. hakkaten destek alman iyi olacak gibi. sütün çoğalması psikolojik, bebeğin mutluluğu psikolojik... e biz ne ara dinlenip bu psikolojiyi düzeltcezki?

24 yaşındayım benim pskilojimde vücdudumda bebek yapmaya hazır değilmiş bunu anladım ama geç oldu şimdi melek gibi kızım var ama annesinin psikolojisi iyi olmadıktan sonra bebiş nasıl mutlu olacakki ... lohusalık dönemim geçsin belki toparlarım 40 ı çıkınca kızımda biraz uslanır belki sabır diliyorum kendime. dün gece çocuk susmadıkça sağı solu tekmelemeye başlamıştım. çocuğun kendisini yırtarak ağlamasına uyanmayan canım kocam benim tekmelediğim eşyaların sesine uyandı hemen başladı bebeği pışpışlamaya. eşimde çok gözüme batar oldu bu aralar.

valla canım yaşla hiç alakası yok. ben 30 yaşındayım hazır değilmişim gibi geliyo. galiba buna hiç hazır olunmuyo. bişey öğreniyosun ha tamam bunu hallettim artık herşey yolunda diyosun bi yenisi çıkıyo. biz içgüdüsel olarak duyuyoruz çocuğu ama onların duyması ya da anlaması imkansız gibi geliyo bana. işin kötüsü şöyle yarım saat bi dinleneyim desem içim rahay etmiyo bi sokağa çıkamıyorum. hep ya uyanırsa ya susmazsa... aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık (

Kızlar selam bugun bizim 40. gunumuz 40 ucurmaya bugun mu gidilir yoksa yarın mı yazdıgınız butun bu adetleri yani banyo fılan yarın mı yapmamız gerekiyor ?

Cnm bebısın ragatsızlandı yaa kabız fılan oldu butun bunlar psikolojını bozmustur ben nıye gecıremıyorum cocuma bakamadım mı fılan gibi ben oyle olmustum sarılık oldugunda kocamla bırbırımıze gırmıstık caresizlikten ..

Ben de 30 yaşındayım ve bende diyorum ki galiba erken davranmışım bebiş için. Allahın gücüne gitmesin ama gerçekten çok zor ama tabi dünyanın en tatlı şeyi. Deminden beri çılgınlar gibi ağlıyor (25 günlük) ve sütüm normalde olduğu halde ve 1 saat emdiği halde bu gece yetmedi ve daha önce sağıp dondurduğum sütlerden çözüp vermek zorunda kaldım. Şimdi göğsümde uyuya kaldı ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Çok az uyku uyuyor ve ben perişanım.Tüm sosyal hayatım bitti.Eşimle bir yemeğe gitmeye bile hasretim. Makyaj yapmak, giyinmek, gezmek istiyorum eskisi gibi...

Devamlı gergin ve uykusuzum. 1 saat dayanamadım bugün kanguruya koyup AVM ye götürdüm tedirginlikten ondan da bişey anlamadım ha ağladı ha ağlıycak

Bir tek ben böyle hissetmiyorum di mi..???

Ayy harika bi hediyeymiş.
Çok güzel aferin yaa eşine.

Benimki de sağolsun doğumdan sonra çok güzel bir nazar boncuğu kolyesi almıştı.
Dünyanın en güzel annesini nazar etmesinler deyip taktı boynuma.
İnsan çok seviniyo ama dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…