2010 Temmuz Anneleri : )

yok yok yalnız değilsin. ama anladığım kadarıyla seninki sürekli emmiyor. bak avm ye bile gitmişsin. şanslısın yani. ben evden çıkaramıyorum korkudan. ağladığı zaman sadece emzirince susuyo çünki. bu akşam kızım uyurken sitenin içinde 10 dk. yürüyüş yaptım. o bile lüks yani. Allah yardımcımız olsun da şu kuzucukları sağlıklı sıhhatli bi büyütelim...:Saruboceq:

kızlar ben mutlu hissediyorum kendimi eşimide kaldırmıyorum hiç gece

ben bebek doğmadan savaşa girecek gibi hazırlanmıştım buradan öğrendiklerimi aldım eczaneden ateş için kabızlık için ayrı fitil rezene nurse harvey zeytinyağı duphalac vitamin mama vs... ihtiyaç durumunda panik olmamaya çalışıyorum

Haklısın shelan bu da bir gelişme aslında... Allah gerçekten yardımcımız olsun gerçekten annelik dünyanın en güzel ve en zor işi. Ölürüm ben bu kuzuya yaa inanılmaz bir duygu.

Artık asla annemle kavga etmiyorum :)

Ben de eşimi kaldırmıyorum ama kaldırmak lazım galiba...

canım ben çalışsam kaldırırdım ama çalışmıyorum eşim sabah 7 den akşam 8 e kadar çalışıyo bir dediğimi iki etmez onuda düşünmeliyim diyorum gece uyumazsa işe nasıl konsantire olucakki

zaten ben 33 yaşındayım eşim 48 yaşında allah bu bebeğe sağlık versin cümlesinede ama ben başka bebek düşünmüyorum bu yaştan sonra

eşime geçen pazar dedimki gezmeye gideli bebişide arabasına koyalım tamam dedi bende bu arada 72 yle doğuma gitmiştim şu an 62 yim uykusuzluk ve iştahsızlıktan
sonra gittim giyindim asker yeşili keten şort kısa üstüne siyah tişört gümüş büyük küpeler taktım topuklu terlik giydim parfüm falan eşim beni görünce şaşırdı oooo falan dedi bebeğimizide aldık akşam 7 de çıktık 11 de geldik yemek yedik restorantta orda taha uyandı sağmıştım sütümü biberonda onu verdim tekrar uyudu oradan çıktık dondurma yedik yürüyüş yaptık3 müzede iyi geldi aslında eşim tedirgindi bebek ağlarsa diye ama ben rahat davranarak onuda rahatlattım oda gevşedi güzel bir gün oldu eve geldik klimayı açtık üçümüzde duş alıp yattık....

bebek arabasıyla mı götürüyosun yoksa ana kucağıyla mı? bi de ağlamıyo mu dışarda? ağlarsa ne yapıyosun?

canım her ikisinide alıyorum yanıma. tam uyku saatine getiriyorum dışarı çıkma vaktini.

birgün dışarıda yakalandık ağlaasına emzik almazdı oğlum o gün tesadüf alıverdi. ağlarsa emzik veriyorum bide arabayı hareket ettiriyorum susuyor.

ama tabi ben kakasını yaptıysa çıkıyorum dışarı. yoksa huzursuz oluyor.

canım bu kadar üzme kendini.

şöyle düşün herşeyin sırası var düzene girmek için. şunun şurasında zor günleri atlatmamıza iki ay kaldı. bizim için güzel günler o zaman başlayacak.

ben doğumdan sonra sütüm olmadı o gelsin dedim geldi.

göğüslerim yara oldu geçsin dedim geçti.

gaz çıkarma sıkıntımız azalsın dedim azalır gibi oldu.

bak herşey sırayla düzeliyor.

bebeklerimize zaman tanımalıyız hayata alışabilmesi için.

ayyy sorma moral oluyor bu günlerde insana.

bu arada oğlumun şu anda gazı var sabah 6 dan 10 a kadar huysuz oluyor. şimdi omuzamda yatıyotr.

omuzumdayken sakinleşiyor kuzucuğum.

benm kuzumda sabahları uyumayanşardannn... şu gaz ne kötü bişe yaa atlatsak hayırlısıyla

gaz gerçekten çok kötü
yavrum doğru düzgün ne karnını duyorabiliyo ne uyuyabiliyo
hepsi bölük pörçük

slm kızlar ben müzikli dönencelerden aldım kızımın beşiğine acayip sevdi koyuyorum yatagına acıyorum muzıgı kahkahalar atıyor dönen hayvanlırı ızlıyor onlara ellemeye calısıyor sızede tavsıye ederım birde kanzın titreşimli ana kucagndan aldım acıyorum tıtreşimi kendı kendıne cıkarıyor gazını

canmm nerden ve ne kadar aldın kanzın ürünlerini beğeniorum ben ama titreşimli anakucağını görmedim hiç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…