Ben de 30 yaşındayım ve bende diyorum ki galiba erken davranmışım bebiş için. Allahın gücüne gitmesin ama gerçekten çok zor ama tabi dünyanın en tatlı şeyi. Deminden beri çılgınlar gibi ağlıyor (25 günlük) ve sütüm normalde olduğu halde ve 1 saat emdiği halde bu gece yetmedi ve daha önce sağıp dondurduğum sütlerden çözüp vermek zorunda kaldım. Şimdi göğsümde uyuya kaldı ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Çok az uyku uyuyor ve ben perişanım.Tüm sosyal hayatım bitti.Eşimle bir yemeğe gitmeye bile hasretim. Makyaj yapmak, giyinmek, gezmek istiyorum eskisi gibi...
Devamlı gergin ve uykusuzum. 1 saat dayanamadım bugün kanguruya koyup AVM ye götürdüm tedirginlikten ondan da bişey anlamadım ha ağladı ha ağlıycak
Bir tek ben böyle hissetmiyorum di mi..???
Haklısın shelan bu da bir gelişme aslında... Allah gerçekten yardımcımız olsun gerçekten annelik dünyanın en güzel ve en zor işi. Ölürüm ben bu kuzuya yaa inanılmaz bir duygu.
Artık asla annemle kavga etmiyorum :)
Ben de eşimi kaldırmıyorum ama kaldırmak lazım galiba...
bebek arabasıyla mı götürüyosun yoksa ana kucağıyla mı? bi de ağlamıyo mu dışarda? ağlarsa ne yapıyosun?
24 yaşındayım benim pskilojimde vücdudumda bebek yapmaya hazır değilmiş bunu anladım ama geç oldu şimdi melek gibi kızım var ama annesinin psikolojisi iyi olmadıktan sonra bebiş nasıl mutlu olacakki ... lohusalık dönemim geçsin belki toparlarım 40 ı çıkınca kızımda biraz uslanır belki sabır diliyorum kendime. dün gece çocuk susmadıkça sağı solu tekmelemeye başlamıştım. çocuğun kendisini yırtarak ağlamasına uyanmayan canım kocam benim tekmelediğim eşyaların sesine uyandı hemen başladı bebeği pışpışlamaya. eşimde çok gözüme batar oldu bu aralar.
Ayy harika bi hediyeymiş.
Çok güzel aferin yaa eşine.
Benimki de sağolsun doğumdan sonra çok güzel bir nazar boncuğu kolyesi almıştı.
Dünyanın en güzel annesini nazar etmesinler deyip taktı boynuma.
İnsan çok seviniyo ama dimi.
günaydın herkese.. yarın kırkımız çıkıyor. nereye gitsek acaba diye düşünüyorum:)
slm kızlar ben müzikli dönencelerden aldım kızımın beşiğine acayip sevdi koyuyorum yatagına acıyorum muzıgı kahkahalar atıyor dönen hayvanlırı ızlıyor onlara ellemeye calısıyor sızede tavsıye ederım birde kanzın titreşimli ana kucagndan aldım acıyorum tıtreşimi kendı kendıne cıkarıyor gazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?