2010 Temmuz Anneleri : )

OYY ARKADAŞLAR EMZİK KONUSUNDA ÇOK DERTLİYİM
ceren kauçuk kiraz uçlu bi emziği almıştı çok sevinmiştm
ama delinmiş mi bişey olmuş attık
babası hergün bi emzik getiriyo ama hiçbirini almadı
emzik çokk rahat şimdi okdar zor uykuya dalıyo ki

kızlar bilmiyorum sizde de oldumu ama bi problemimiz var
hastanede kırkı çıkana kadar başını yan tarafa yatıracaksınız kusar tehlikeli dediler
kızım öyle alıştı
ama kafasının şekli bozuldu resmenn:1no2::1no2:
sipsivri oldu ve artık düz yatamıyo,başı ya sağda ya solda napıcam benn
nası düzelirsenağlama

Cnm kafa şekli birazda ırsi . Ne kadar yan yatırırsan yatır yuvarlak olucaksa yuvarlak oluyor yada düz olucaksa düz oluyor . 1. ay gibi bebekler kafadan büyüdükleri icin kafa sekilleri de degismeye baslıyor nerak etme duzelir simdilik sivri olması normal . Benim bebisin kafasının arkası da düz değil hep yan yatıyor iyiki de oyle cunku cok kusuyor ..

Benim ki de emiyor ben verirken hep yıkadıgım ıcın uzerınde kalan suyu da ıçmis oluyor normalde su fılan vermıyorum tek icebildigi emzıkte kalan : ))

kızlar en iyi gaz damlası hangisi? bende zinco var ama fayda göremiyoruz nurse harveryi okumuştum burda o en iyisimi ona göre aldırcam bende.

Bebeklerin gazı için kullanılan etkili damla Sub SIMPLEX bide bebekler onun tadına bayılıyor . Zinco bende var ama bı faydasını goremedim bide kakası ondan mıdır bilmem yeşil renk cıkıyor bazen ..

bir bakıyım canım teşekkürler..
uykuya dalamamasının sebebi tam doymuyor olması olabilir,bizim de öyleydi,tam doyunca top atsan uyanmıyor :))
elleri konusuna gelince benimkide aynı valla 2 dakka elleri ayakları durmuyor,uykuda bile..henüz ona bir çare bulmuş değilim..sn bularsan bana da söyle canım..birde gaz gelince uyanıyor bir daha uyut uyutabilirsen artık (

bende yan yatırma yastığı kullandım öyle oldu canım..şuan çok dikkat ediyorum sırtüzeri yatırıyorum biraz düzeldi..

Kızlar bebekler temız hava alınca da cok guzel uyuyor az once balkona cıktım 5 - 10 dak oturdum bebısle sımdı mısıl mısıl uyuyor . Ama balkondan eve gırerken basım dondu perdeye ayagım takıldı ordan bebekle beraber kalorıfere dogru duser gibi oldum dizlerime coktum son anda dırsegımle tutundum bebıse bısey olmadı şükür kii .. tabi siz dilkkat edin cıkarsanız ; balkona da fazla yaklasmayın dıkkatli cıkın girin

uykuya dalamamasının sebebi tam doymuyor olması olabilir,bizim de öyleydi,tam doyunca top atsan uyanmıyor :))
elleri konusuna gelince benimkide aynı valla 2 dakka elleri ayakları durmuyor,uykuda bile..henüz ona bir çare bulmuş değilim..sn bularsan bana da söyle canım..birde gaz gelince uyanıyor bir daha uyut uyutabilirsen artık (

tam doymama olabilir. Ama memede 20 dak duruyo emiyor. Hatta cogu zaman kusuyir bile. Daha fazla emzirsem mi acaba? Ya daha fazla gaz olursa?

Selam kızlar, oğlum uyuyor ama uyanacak gibi..Bizimkide bir sağ bir sol yatıyor mecburen çünkü kusmaları oluyor kusmaları kesilince sırt üstü yatırırım artık..Şimdi sırt üstü yatarsa tehlikeli olur onun için yatırmayın, birkaç ay sonra sırt üstü yatınca düzelir.

Bugün 1 aylık olduk. Allah hepimize sağlıcakla yaşgünlerini görmeyi nasip etsin inşallah..Yarın aşımızda var. Aşı olanlar sıkıntı yaptı mı bebişte..

onu dert etme.benim kızımında öyle ama zamanla düzeliyomuş.daha yumuşacık onun kafatası.üzülme arkadaşım.

arkadaşlar glerisinli fitille bebekleri kaka yapabilen var mı yani onsuz yapamayan.bizim ilk haftaları normaldi ama sanırım sütümden fitilsiz yapamıyor.fitille yapmaya alışacak diye de korkuyorum.bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın.3. gün hala yapmadı vermeye de korkuyorum fitili.

bende aynen öyleyım ama benım ekstra sorunumda var
bebek bende aglıyor annemde susuyor
yanı bebek agladıgı zaman kı gazdan dolayı genelde uyanıkken hep aglıyor ben susturamıyorum
bebek sankı benı ıstemıyor gıbı bu benım psikolojımı bozuyor
onun dısında memeuslarım ve sezeryan dıkısı agrılarımı okadar onemsemıyordum
lohusaların neden depresyona gırdıgını sımdı anlıyorum
annemede yazık kadın sabah aksam bebek kucagında pıspışlıyor ben alınca aglıyor neden acaba yaaa

benm kuzumda sabahları uyumayanşardannn... şu gaz ne kötü bişe yaa atlatsak hayırlısıyla
darısı bıze gasdan kurtulsak gezmelere tozmalara gıdecez bakalım 3-4 ay sabredecegız napalımmmm:1no2:
ana kucagı gazını gercekten cıkarıyormu cıkarıyorsa bende alayım benım bebe cok gazlı coook:lepi:

doktoruna danışmadan bişey yapma bence geçenlerde bizimki de 4. gün akşamı yaptı
eğer 5 gün yapmazsa ilaç veriyorlarmış
ama tabii bebeğin ne kadar rahatsız olduğuda önemli bizimki ilk 2-3 gün pek etkilenmemişti mesela ve normaldede 2 günde bir yapıyo kakasını

sabahtan beri uynaık ağrıdan büyük ihtimal.çok zor onun içli içli ağlamalarına bakıp bişey yapamamak.

Cnm 2 gunde bir mi yapıyor bilmiyorumkismile benımkı gunde 2 - 3 sefer yapıyor sabahları dolu dolu yapıyor aksama kadar da bı kac kez daha yapıyor .. Acaba hangısı normal doktora sormus muydun ?

Cnm 2 gunde bir mi yapıyor bilmiyorumkismile benımkı gunde 2 - 3 sefer yapıyor sabahları dolu dolu yapıyor aksama kadar da bı kac kez daha yapıyor .. Acaba hangısı normal doktora sormus muydun ?

evet normal dedi
dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyormuş günde 12 defaya kadar da normalmiş
bi ara çok süt içiyordum o hafta günde 6-7 defa yapmıştı az az
doktor onun içinde normal demişti sütü kesince gene 2günde bir yapıyor
ve bizim çok gaz sorunumuz var yüzü koyun yatınca bayağı bi rahat ediyor
sizede tavsiye ederim

selam kızlar,
yasmincim az önce biyerde okudum çörek otu yağı iyi geşiyomuş. bi araştır istersen. ağustos 2010 annelerinde ya da mayıs 2010 annelerinde okudum sanırım. denedim iyi geldi diyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…