kızlar en iyi gaz damlası hangisi? bende zinco var ama fayda göremiyoruz nurse harveryi okumuştum burda o en iyisimi ona göre aldırcam bende.
bir bakıyım canım teşekkürler..ha tamam o zaman..ona da şöyle bi çözüm bulmuştum..biberonun girebileceği büyüklükte bi kahve termosu buldum.sadece biberonun kauçuk uç kısmı azcık uzun geliyordu,ucu şişenin içine ters çevirip kapattım sonra koydum termosa ,4-5 saat hiç kaybetmedi ısısını..hoş, biberona alışabilir diye vazgeçtim,gittiğim yerde açıp emzircem mecbur :) süt için ben bi şerbet formülü bulup uyguladıktan sonra sütüm bayağı çoğaldı şükür,yazmıştım buraya,geçmişte olacak bi bak istersen..
uykuya dalamamasının sebebi tam doymuyor olması olabilir,bizim de öyleydi,tam doyunca top atsan uyanmıyor :))Ben de aventin emzigini veriyorum ama oyle aman aman bi rahatlama olmadi bizde. Bizim sorunumuz derin uykuya dalamamak. Kucagimda uyuyor. Yerine koyunca he
en uyaniyor. Bu sefer yataginda uyutuyorum sallayarak. Sallamayi biraktigim an uyaniyor.
Hadi bisekilde uyudu diyelim. En fazla 45 dak uyuyor. Ya gazi geliyor yada elleri ile kendini uyandiriyor. Ellerini kundak yapip bagliyorum. Bu sefer ellerini hareket ettiremiyor diye kizip uyaniyor.
Derin uykuya dalamiyor yani bi turlu. Bunun bi cozumu var midir ya?
kızlar bilmiyorum sizde de oldumu ama bi problemimiz var
hastanede kırkı çıkana kadar başını yan tarafa yatıracaksınız kusar tehlikeli dediler
kızım öyle alıştı
ama kafasının şekli bozuldu resmenn:1no2::1no2:
sipsivri oldu ve artık düz yatamıyo,başı ya sağda ya solda napıcam benn
nası düzelirsenağlama
kızlar bilmiyorum sizde de oldumu ama bi problemimiz var
hastanede kırkı çıkana kadar başını yan tarafa yatıracaksınız kusar tehlikeli dediler
kızım öyle alıştı
ama kafasının şekli bozuldu resmenn:1no2::1no2:
sipsivri oldu ve artık düz yatamıyo,başı ya sağda ya solda napıcam benn
nası düzelirsenağlama
Ben de 30 yaşındayım ve bende diyorum ki galiba erken davranmışım bebiş için. Allahın gücüne gitmesin ama gerçekten çok zor ama tabi dünyanın en tatlı şeyi. Deminden beri çılgınlar gibi ağlıyor (25 günlük) ve sütüm normalde olduğu halde ve 1 saat emdiği halde bu gece yetmedi ve daha önce sağıp dondurduğum sütlerden çözüp vermek zorunda kaldım. Şimdi göğsümde uyuya kaldı ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Çok az uyku uyuyor ve ben perişanım.Tüm sosyal hayatım bitti.Eşimle bir yemeğe gitmeye bile hasretim. Makyaj yapmak, giyinmek, gezmek istiyorum eskisi gibi...
Devamlı gergin ve uykusuzum. 1 saat dayanamadım bugün kanguruya koyup AVM ye götürdüm tedirginlikten ondan da bişey anlamadım ha ağladı ha ağlıycak
Bir tek ben böyle hissetmiyorum di mi..???
darısı bıze gasdan kurtulsak gezmelere tozmalara gıdecez bakalım 3-4 ay sabredecegız napalımmmm:1no2:benm kuzumda sabahları uyumayanşardannn... şu gaz ne kötü bişe yaa atlatsak hayırlısıyla
ana kucagı gazını gercekten cıkarıyormu cıkarıyorsa bende alayım benım bebe cok gazlı coook:lepi:slm kızlar ben müzikli dönencelerden aldım kızımın beşiğine acayip sevdi koyuyorum yatagına acıyorum muzıgı kahkahalar atıyor dönen hayvanlırı ızlıyor onlara ellemeye calısıyor sızede tavsıye ederım birde kanzın titreşimli ana kucagndan aldım acıyorum tıtreşimi kendı kendıne cıkarıyor gazını
Bugün 1 aylık olduk. Allah hepimize sağlıcakla yaşgünlerini görmeyi nasip etsin inşallah..Yarın aşımızda var. Aşı olanlar sıkıntı yaptı mı bebişte..
arkadaşlar glerisinli fitille bebekleri kaka yapabilen var mı yani onsuz yapamayan.bizim ilk haftaları normaldi ama sanırım sütümden fitilsiz yapamıyor.fitille yapmaya alışacak diye de korkuyorum.bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın.3. gün hala yapmadı vermeye de korkuyorum fitili.
doktoruna danışmadan bişey yapma bence geçenlerde bizimki de 4. gün akşamı yaptı
eğer 5 gün yapmazsa ilaç veriyorlarmış
ama tabii bebeğin ne kadar rahatsız olduğuda önemli bizimki ilk 2-3 gün pek etkilenmemişti mesela ve normaldede 2 günde bir yapıyo kakasını
doktoruna danışmadan bişey yapma bence geçenlerde bizimki de 4. gün akşamı yaptı
eğer 5 gün yapmazsa ilaç veriyorlarmış
ama tabii bebeğin ne kadar rahatsız olduğuda önemli bizimki ilk 2-3 gün pek etkilenmemişti mesela ve normaldede 2 günde bir yapıyo kakasını
Cnm 2 gunde bir mi yapıyor bilmiyorumkismile benımkı gunde 2 - 3 sefer yapıyor sabahları dolu dolu yapıyor aksama kadar da bı kac kez daha yapıyor .. Acaba hangısı normal doktora sormus muydun ?
arkadaşlar glerisinli fitille bebekleri kaka yapabilen var mı yani onsuz yapamayan.bizim ilk haftaları normaldi ama sanırım sütümden fitilsiz yapamıyor.fitille yapmaya alışacak diye de korkuyorum.bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın.3. gün hala yapmadı vermeye de korkuyorum fitili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?