kızlar istanbul anadolu yakasında bana çocuk doktoru tavsiye edebilecek olanınız var mı?
selam kızlar,
yasmincim az önce biyerde okudum çörek otu yağı iyi geşiyomuş. bi araştır istersen. ağustos 2010 annelerinde ya da mayıs 2010 annelerinde okudum sanırım. denedim iyi geldi diyodu.
evet normal dedi
dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyormuş günde 12 defaya kadar da normalmiş
bi ara çok süt içiyordum o hafta günde 6-7 defa yapmıştı az az
doktor onun içinde normal demişti sütü kesince gene 2günde bir yapıyor
ve bizim çok gaz sorunumuz var yüzü koyun yatınca bayağı bi rahat ediyor
sizede tavsiye ederim
Benimkide sabah dısındakıler ufak ucak oluyor zaten gaz sancıları bizde de var gerci 1 aylık olunca biraz daha azaldı sanki sırt ustu yatmayı hic sevmiyır benım bebıs aglıyor oyle bırakınca ancak dızlerımın ustundeyken sırtını ovabiliyorum
sabahtan beri uynaık ağrıdan büyük ihtimal.çok zor onun içli içli ağlamalarına bakıp bişey yapamamak.
arkadaşlar glerisinli fitille bebekleri kaka yapabilen var mı yani onsuz yapamayan.bizim ilk haftaları normaldi ama sanırım sütümden fitilsiz yapamıyor.fitille yapmaya alışacak diye de korkuyorum.bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın.3. gün hala yapmadı vermeye de korkuyorum fitili.
benimkinin kabızlığına iyi geldi 2 gün yapamadı 3. gün burdan gürsoy önerdi gliserinli fitili. hemen aldırdım biraz küçülttüm fitili. 2 saat içinde yaptı çocuk rahatladı. ama şimdide gaz sorunu başladı ya kabızlık bitti rahatladık dedim şimdi gaz sorunumuz başladı bize artık ömür boyu rahatlık yok ben ümidi kestim.
yok yok en fazla 3 ay daha çekersin
bizim 2 ayımız kaldı
birde bebek kendi hareket etmeye başlayınca gazını daha kolay çıkarıyormuş
ay inşallah ya bizimde 2 gün sonra 1. ayımız doluyor sonra 2 ay kalıyor demekkibunu duymak bile sevindirdi beni
kızlar en iyi gaz damlası hangisi? bende zinco var ama fayda göremiyoruz nurse harveryi okumuştum burda o en iyisimi ona göre aldırcam bende.
günaydın..dünden beri kızım kakasını yapamıyor..hiç yemek istemiyor,emme pozisyonuna gelince ıkınıyor sadece ve ağlıyor 2 çekiyor tamam..yediklerini çıkaramadığından olabilir mi..
dün dr gittik o zaman böyle birşey yoktu ..15 günde 200 gr ancak almış,önceden 10 günde 500 gr almıştı..dr ne yerse artık dedi..ne güzel seviniyordum iştahlı bir bebeğim var diye ben mi nazar ettim ..sizce normal mi zaten küçük doğdu
eşime deyince de pimpirik,evham oluyorum..sadece uyusa bile o kiloyu alır diyor..açlıktan ölen çocuk yoktur heralde kendime stres yapmayım ne yerse DİYEMİYORUM( yAw bu annelik ne zor işmiş :mymeka::mymeka::mymeka:
günaydın..dünden beri kızım kakasını yapamıyor..hiç yemek istemiyor,emme pozisyonuna gelince ıkınıyor sadece ve ağlıyor 2 çekiyor tamam..yediklerini çıkaramadığından olabilir mi..
dün dr gittik o zaman böyle birşey yoktu ..15 günde 200 gr ancak almış,önceden 10 günde 500 gr almıştı..dr ne yerse artık dedi..ne güzel seviniyordum iştahlı bir bebeğim var diye ben mi nazar ettim ..sizce normal mi zaten küçük doğdu
eşime deyince de pimpirik,evham oluyorum..sadece uyusa bile o kiloyu alır diyor..açlıktan ölen çocuk yoktur heralde kendime stres yapmayım ne yerse DİYEMİYORUM( yAw bu annelik ne zor işmiş :mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?