2010 Temmuz Anneleri : )

evet ya bende anadolu yakasında oturuyorum.oturdum yer sancaktepe yenidoğan 6 ay oldu taşınalı berbat bir yer.ne hastane var doğru düzgün nede başka bişi.heryere çok uzak burdan pendik bile otobusle 2 saatten fazla sürüyor.bu yenidoğan ümraniye taraflarında bildiğiniz bir çoçuk doktoru varmı.sarıgazi bölge hastanesini beğenmiyorum götürmek istmeiyorum oraya.bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

selam kızlar,
yasmincim az önce biyerde okudum çörek otu yağı iyi geşiyomuş. bi araştır istersen. ağustos 2010 annelerinde ya da mayıs 2010 annelerinde okudum sanırım. denedim iyi geldi diyodu.

valla şaşırdım o uyuyamayınca ben hep sütüm yetmiyor diye sters oluyorum.psikolojik olarak ona odaklanmışım heralde.ama emiyor yani geliyor sütüm.valla çok zormuş allah herkesin yardımcısı olsun.yarın 1. ayımız doluyor doktora gidicez bakalım neler diyecek.

Benimkide sabah dısındakıler ufak ucak oluyor zaten gaz sancıları bizde de var gerci 1 aylık olunca biraz daha azaldı sanki sırt ustu yatmayı hic sevmiyır benım bebıs aglıyor oyle bırakınca ancak dızlerımın ustundeyken sırtını ovabiliyorum

biz 2 aylık olduk ama hala çok gazımız var
çoğu zaman gazdan karnını doyuramıyo ve uykusundan uyanıyo

sabahtan beri uynaık ağrıdan büyük ihtimal.çok zor onun içli içli ağlamalarına bakıp bişey yapamamak.

benimkide aynı öyle bütün gün uyanık hep ağlıyor zaten sesi kısık böyle dudaklarını büze büze ağlıyor bende az önce eşime sub simplex almasını söyledim gelirken bulursa nöbetçi eczaneden alcak gazına iyi gelir belki yarın denicem tabi bulup alabilirse

benimkinin kabızlığına iyi geldi 2 gün yapamadı 3. gün burdan gürsoy önerdi gliserinli fitili. hemen aldırdım biraz küçülttüm fitili. 2 saat içinde yaptı çocuk rahatladı. ama şimdide gaz sorunu başladı ya kabızlık bitti rahatladık dedim şimdi gaz sorunumuz başladı bize artık ömür boyu rahatlık yok ben ümidi kestim.

yok yok en fazla 3 ay daha çekersin
bizim 2 ayımız kaldı
birde bebek kendi hareket etmeye başlayınca gazını daha kolay çıkarıyormuş

ay inşallah ya bizimde 2 gün sonra 1. ayımız doluyor sonra 2 ay kalıyor demekkibunu duymak bile sevindirdi beni

sonbaharcık sen çok bunalmışsın kıyamam sana
bebekle vakit bulamıyosundur ama normalde seni rahatlatan ne varsa kendine yarım saat olsun ayırmaya çalış...
eşin yarım saat oyalayabilir belki.
ya da birlikte yürüyüşe falan çıkın bebekler dışarda uslu oluyolar sakinleşiyolar..
böyle olursan bebek de senin stresini yaşar.
sen iyi olmalısın ki bebeğin de huzurlu olsun...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yıkadık karnını doyurduk ama hala uyumuyor
allahtan beşiğinde bakınıyo
inşallah ağlamazda öyle yatarken uyur :))

nekaaa şanslıyım gecenin bu saatinde hala bana şirinlikler yapıp oyun oynamaya çalışan bi bebeğim var

günaydınlar

biz yine ayakyayız. gazımızı çıkardık kakaımızı yaptık sütümüzü içtik ama hala uyumuyoruz.((

günaydın..dünden beri kızım kakasını yapamıyor..hiç yemek istemiyor,emme pozisyonuna gelince ıkınıyor sadece ve ağlıyor 2 çekiyor tamam..yediklerini çıkaramadığından olabilir mi..
dün dr gittik o zaman böyle birşey yoktu ..15 günde 200 gr ancak almış,önceden 10 günde 500 gr almıştı..dr ne yerse artık dedi..ne güzel seviniyordum iştahlı bir bebeğim var diye ben mi nazar ettim ..sizce normal mi zaten küçük doğdu

eşime deyince de pimpirik,evham oluyorum..sadece uyusa bile o kiloyu alır diyor..açlıktan ölen çocuk yoktur heralde kendime stres yapmayım ne yerse DİYEMİYORUM ( yAw bu annelik ne zor işmiş :mymeka::mymeka::mymeka:

canım aynı sorunlar bizdede oldu çörek otu yağı al mutlaka günde 3 damla suya karırtır ver her defasında 1 damla

çörek otu hem gaza hem kabızlığa iyiymiş çok araştırdık
gliserin fitilde alyarım yada 3 de bir önce poposuna biraz zeytinyağı sür ve fitili koy bizimki 10 dakika içinde bütün biriken kakasını çıkardı çok sevindik eşimde bende

kendi nazarın değmiş olabilir gaz ve kabızlığında etkisi var tabi haftada 200 yada 250 alması gerek

sen eşinin lafına bakma gaz ve kabızlık problemini çözmeye bak eşlerimizin bir şeyden anladığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…