canmm nerden ve ne kadar aldın kanzın ürünlerini beğeniorum ben ama titreşimli anakucağını görmedim hiç ..
dönenceyi 17 ye anakucagını 150 ye aldım hataydan uzun carsının karsısından
slm kızlar nasılsınız?forumda gazlı bebekleri okuyup çok şükür bizim kızda o sorun yok diyordum ama bizimkini de artık gaz krizleri tutmaya başladı.dün doktora götürdüm.gaz için damla verdi.göbeğini de gösterdim doktora ağlarken dışarı çıkıyordu meğer bizim prenseste göbek fıtığı olmuş.çocuk cerrahına da gösterdim para bağlamamızı söyledi.%80 1 yaşına kadar geçer dedi.
selam arkadaşlar..birşey soracağım,sütünü sağıp dışarı çıkan arkadaşlar sütü nerde muhafaza ediyorlar acaba ?!!!!
steril süt saklama poşetleri var canım..milkway marka aldım ben..biberondan ona aktar,üzerine tarih yaz,derin dondurucuda 3 ay buzdolabının arka kısmında (raf değil) 3 gün dayanıyor..
kızlar en iyi gaz damlası hangisi? bende zinco var ama fayda göremiyoruz nurse harveryi okumuştum burda o en iyisimi ona göre aldırcam bende.
maddie canım çok sağol ama ben tam olarak onu demek istemedim..yani alış veriş merkezine falan giderken sağıp gidenler olmuştu orada emziremem diye..o şekilde yanımızda götürürken neye koymamız lazım acaba..hava çok sıcak bozulur yoksa
keşke buzdolabına koyacak kadar sütüm çoğalsa :lepi::lepi:ancak öğünü savıyoruz(
bende emzik vermeye çalışıyorum ..almadığım emzik kalmadı en son chicco nun kauçuğunu tutmaya çalışıyor..ama şöyle iyice tutup cok cok uykuya dalarken yapıyor diğer türlü ağzından hep düşüyor ..
dediğiniz gibi ağlamaları azaldı,ama sanki daha çok gazı olmaya başladı..sanırım o da tam ağzında tutmayı bilmiyor ondan hava yutuyor..bende yanındayken bandanasını emziğin üzerine çekiyorum o zaman atamıyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?