2010 Temmuz Anneleri : )

korkmaa ...
kimyon kaynat iç
gazını alır hemenn ama süt çok ii süt yapıorr gazlı yiyecekler yediğin zman 1 kaşık kımyon at ağzına yada kaynat içç cnm

arkadaşlar anneligin zor oldugundan bahsetmişsiniz kesinlikle katılıyorum ve ben daha öncede bahsetmiştim bu konudan.ben de 30 yaşına dayandım nerdeyse çok zor karar vererek yaptım bebgi çünkü yaş geçecek mecbur bebekde lazım biliyosunuz evlilikte tam bir aile olmayı saglıyor.ama ben kırkı çıkınca alıştım çok şükür yeni yeni.su 2 gündür görmedigim rahatlıgı gördüm size tavsiyem bebginize emzik verin allahım 2 gündür kızıma emzik verdim inanın bu kadr rahat olacagımı bilsem dogdugu gün verirdim aldı iki gündür emiyor dün ve bugün.dün yapmadıgım temizlik kalmadı o emidi anakucagında yattı etrafı izledi ben herseyimi rahatlıkla yaptım.bugünde aynı sekilde kahvaltımı yaptım su anda yanımda etrafı izleyerek oturuyordün eşimle aksam dısarı çıktık yavrum emzik agzında uslu uslu yanımızda oturdu ilk kez çıktık böyle rahat dışarı kim çıkardıysa bu emzigi allah razı olsun.yaaa hayat o kadar zor olmuştuki emzikten önce ya uyuyacak susacak yoksa hep aglar vaziyetteydi oturma bilmiyor durma bilmiyor valla susturucu silah gibi agzına ver emzigi tüm işini yap .eşimle masada yemek bile yiyemiyorduk uyumadıgı zaman simdi masanın yanına koyuyorum emiyor yanımızda öyle rahat yiyoruzki uyusun diye çabaladıgım o stres kalmdı en azından İNANNIN ANNE YARISIIIIIIIII ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.......

SONBAHAR SÜT İÇ HİÇ BİŞEY OLMAZ anne sütünü artırır daha iyi.vede sana tavsiyem öyle herseyi stres yapma.ben inan artık cola bile içiyorum çatır çatır herseyi ona göre ayarlar hassaslaştırırsan vücudunu bebegin ona alışır bazı seyleri boşver ve kendini rahatlat sen kendini çok kasmışsın rahat ol rahat... bebekte alışsın bazı seylere.kendine güven onun dilinden anlarsan ne istedigini bilirsen hayatın daha kolay olucak.vay onu yemeyim vay bunu yemegim dersen senin hayatında zehir olur birazda sen kendini düşün.ben istedigimi yiyorum bebgimin vücududa buna alışsıngaz olursada olsun bebk bu ben onu rahatlatır çözerim sorunu.önlemini alırım.sen bu arad çok küçük yaşta anne olmuşsun ben senin yerinde olsaydım ahhh ahh bekardım daha senin yaşındayken geziyordum.neyse artık harsey için çok geç allah annelik vasfını layık gördü çok sükür bizlere buda güzel duygu bundan sonraya bakıp hayatımızı onla bütünleştirmek herseyimize onu dahil etmeyi ögrenmek lazım

merhaba anneciklerr.ben ağustos annesi olmayı beklerken temmuz annesi oldum.28 temmuzda oğlum doğdu.şimdi 23 günlüğüz.ben ticker yapamıyorum yapıyorumda site kabul etmiyor.bana yardımcı olurmusunuz?????

Gunaydın kızlar benım bebıste 12 de uyandı o saatten beri aglıyordu en sonunda anakucagını mutfaga koydum asplatoru actım uyuyor sımdı .. Aslında üzülüyorum boyle sefil sefil uyumasına ama napayım aglamasından kahvaltı bıle edemıyorum birazdan alıcam : ))

selam arkadaşlar..birşey soracağım,sütünü sağıp dışarı çıkan arkadaşlar sütü nerde muhafaza ediyorlar acaba ?!!!!

slm kızlar nasılsınız?forumda gazlı bebekleri okuyup çok şükür bizim kızda o sorun yok diyordum ama bizimkini de artık gaz krizleri tutmaya başladı.dün doktora götürdüm.gaz için damla verdi.göbeğini de gösterdim doktora ağlarken dışarı çıkıyordu meğer bizim prenseste göbek fıtığı olmuş.çocuk cerrahına da gösterdim para bağlamamızı söyledi.%80 1 yaşına kadar geçer dedi.

geçmiş olsun canım aslında göbeği düşer düşmez yapmak lazımdır parayı ama olsun madeni 1 milyonu gazlı beze güzelce sar bebişin göbeğine bastır korkma acımayacak sonra bebiş için plaster bant var yumuşk oluyor sökerkende acıtmıyor o bantlarla güzelce bantla. kızımın göbeği düştüünde halası bunu yaptı ağlarken göbeği dışarı çıkmasın göbeği güzel olsun diye ben o zaman ona çok kızmıştım ama sesimi çıkaramamıştım şimdi iyiki yapmış diyorum sende bir an önce yap arkadaşım

dün gece yaptım bende canım.1 lirayı önce ocağa ateşe tuttum sonra derin dondurucuda beklettim en sonra da alkolle sildim.malum para en pis şey.gazlı bezle sardım.doktor anti alerjik bir bant yazmıştı onla bantladım.bekliycez bakalım inşallah düzelir.

selam arkadaşlar..birşey soracağım,sütünü sağıp dışarı çıkan arkadaşlar sütü nerde muhafaza ediyorlar acaba ?!!!!

steril süt saklama poşetleri var canım..milkway marka aldım ben..biberondan ona aktar,üzerine tarih yaz,derin dondurucuda 3 ay buzdolabının arka kısmında (raf değil) 3 gün dayanıyor..

bende emzik vermeye çalışıyorum ..almadığım emzik kalmadı en son chicco nun kauçuğunu tutmaya çalışıyor..ama şöyle iyice tutup cok cok uykuya dalarken yapıyor diğer türlü ağzından hep düşüyor ..
dediğiniz gibi ağlamaları azaldı,ama sanki daha çok gazı olmaya başladı..sanırım o da tam ağzında tutmayı bilmiyor ondan hava yutuyor..bende yanındayken bandanasını emziğin üzerine çekiyorum o zaman atamıyor :))))

steril süt saklama poşetleri var canım..milkway marka aldım ben..biberondan ona aktar,üzerine tarih yaz,derin dondurucuda 3 ay buzdolabının arka kısmında (raf değil) 3 gün dayanıyor..

maddie canım çok sağol ama ben tam olarak onu demek istemedim..yani alış veriş merkezine falan giderken sağıp gidenler olmuştu orada emziremem diye..o şekilde yanımızda götürürken neye koymamız lazım acaba..hava çok sıcak bozulur yoksa
keşke buzdolabına koyacak kadar sütüm çoğalsa :lepi::lepi:ancak öğünü savıyoruz(

kızlar en iyi gaz damlası hangisi? bende zinco var ama fayda göremiyoruz nurse harveryi okumuştum burda o en iyisimi ona göre aldırcam bende.

ha tamam o zaman..ona da şöyle bi çözüm bulmuştum..biberonun girebileceği büyüklükte bi kahve termosu buldum.sadece biberonun kauçuk uç kısmı azcık uzun geliyordu,ucu şişenin içine ters çevirip kapattım sonra koydum termosa ,4-5 saat hiç kaybetmedi ısısını..hoş, biberona alışabilir diye vazgeçtim,gittiğim yerde açıp emzircem mecbur :) süt için ben bi şerbet formülü bulup uyguladıktan sonra sütüm bayağı çoğaldı şükür,yazmıştım buraya,geçmişte olacak bi bak istersen..

Ben de aventin emzigini veriyorum ama oyle aman aman bi rahatlama olmadi bizde. Bizim sorunumuz derin uykuya dalamamak. Kucagimda uyuyor. Yerine koyunca he
en uyaniyor. Bu sefer yataginda uyutuyorum sallayarak. Sallamayi biraktigim an uyaniyor.

Hadi bisekilde uyudu diyelim. En fazla 45 dak uyuyor. Ya gazi geliyor yada elleri ile kendini uyandiriyor. Ellerini kundak yapip bagliyorum. Bu sefer ellerini hareket ettiremiyor diye kizip uyaniyor.

Derin uykuya dalamiyor yani bi turlu. Bunun bi cozumu var midir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…