2010 Temmuz Anneleri : )

Evet bunu doktorum da soylemisti. Bir gogsun tam bitmeden oburune gecme dedi. Ama gogsumdeki sutun tam olarak bittigini gormedim henuz. Basta hafif sulu sut var evet. Gogsum yumusayinca beyazlasiyor. Ama oglum 30 dak da emse baktigimda o beyaz sut hala geliyor. O sut hic bitmiyor yani.

Sutun bitmesi gibi bisey var mi? Nasil anlarim o yagli kismi ictigini?

[COLOR="[B][/B]Blue"]safkan canım aman tahtaya vur.maşallah de..
ben ne zaman ağzımı açsam nazar oluyoruz(

kızlar kolik müziği olmayan varsa m snden yollayabilirim.özelime yazabilirsiniz
[/COLOR]
bebeği rahatlatıyor..

benim de çok fenaydı göğüs uçlarım hiç geçmeyecek sanmıştım.bir ara sağdım dinlendirdim göğüslerimiz yine verdim arada dinlenen zamanda bepanthen krem kullandım dinlendirmek ve bu kremin iyi geldiğini düşünüyorum.şimdilerde de sadece emdikten sonra kendi sütümü sürüp memeyi iyice hava yoluyla kurutuyorum.acı kalmadı allaha şükür.çok fena bir acı allah yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda tamamen geçer.

slm kızlarr nasılsınız
sabah 6 da yatmış ve saat başı bebeğini susturmaya çalışan biri olarak ben çok bitkinim
yatabilsem sanki 24 saat uyuycakmışım gibi

Cnm sütümün bittigini bebıs emdıkten son yumusamasından anlıyorum doldugunu ise gogsum sertlesıyor hatta sut gelmeye baslıyor ucları sızlıyor gogus pedi sut doluyor ordan anlıyorum ..

Cnm bende gogsumu sagarken farketmıstım bırınden 200 ml gelmıstı digerinden ise sadece 30 ml . Sebebi ise hangisinden cok gelıyorsa onda daha cok emzırdıgımızden dolayı . Ben sımdı az gelenden sutun cogalması ıcın daha cok emzırmeye calısıyorum .

medaa emzik ver bende öyleydim..hem bebeğin ağlayıp enerji sarfetmez canım

çoğu zaman emzik almıyo malesef
dün gecede almayacağı tuttu
doğru düzgün emmedi bile ayakta ne dik tutarak ne kadar emzirebildiysem artık bağrış çağrış

Slm kızlar,
Gaz için bir formül buldum,
Bebeği emzirdikten sonra 3-4 dk.a geçince
Yüz üstü yatırın,bacaklarını karnına doğru yavaşça itin ve sırtını o pozisyonda sıvazlayın.
Bu benim oğlanda çok işe yaradı.
Bir de ben bol bol maden suyu tüketiyorum sanırım sütten ona da geçiyor işe yarıyor.

Kış gelsin kaloriferleri kapatııp oturucam.
Bünyemiz yeterince sıcak depoladı.

Kızlar 48 kiloyla hamile kalmıştım.
Hamişlikte 17 kilo aldım ,
Şimdi 56yım ama ömrümde hayatımda bu kiloda olmamıştım,
Çok şişko gibi hisssediyorum,
Ve iştahım da açık maşallah,
Ne yapmalı ne etmeli de şu kiloları vermeli,
Ekmek yemeyi bıraktım bakalım faydası olacak mı?

Sonbahar cnm benım dedıgım de gunde 3 kere hıc meme vermeden sagılmıs halı yoksa sımdı sagsam cok az bisey cıkar eminim : )) bebıs bıtırıyordur senınkılerı de merak etme

merhaba kızlar,
modemin adaptörü bozuktu kaç gündür girmeedim.
umarım herkes iyidir tbi önce bebekler:)
bizim kızın da diğer bebeklerden farkı yok bir gün iyi bir gün kötü.
bazen hiç sorunsuz uyuyo uyanıyo emiyo gazı yok
bazen de uykusuz gaz sancısı kabızlık hepsi üstüste geliyo.
süt için değil ama gaz için ben milupanın rezene çayını aldım ama bu çayın sütü de artırdığını farkettim.
sütü az olanlar denesinler bence.
bir de tabi humana içiyorum günde 2 kez.
bir de boza çok artırıyomuş ama yaz günü olmaz heralde...
zinco damla bizde işe yaradı en azından bitkisel...
istanbuldaki anneler ne giydiriyosunuz bebeklere.
ben sadece çıtçıtlı badiyle tutuyorum, ayağında çorapla..
acaba üşütüyo muyum bebeğimi diye de endişeleniyorum...

selam kızlar epeydir qiremedim ama uykusuzluk sürekli aqlama artık çıldırma derecesine qelmiştim..
bu qün aşıya aşımızı olduk çok aqladık we bide muayne ettirdim dr sürekli aqlıyor dedim dr altını açtı we bana sakın ıslak mendil kullanma dedi anüs deliqinde çatlakalar oluşmuş oqlumun kaka yapacaqa zaman acıyomuş yapamıyomuş aqlaması ondanmış krem werdi altını her deqiştirişte yıka dedi yada pamulu suyla sil dedi
şimdi deliksiz uyuyo şükür....sizinlede paylaşmak istedim sizlerde dikkat edin

memeyı dınlendırmeyıde denedınmı oda onemlı bı ayrıntı
bıde kremın ustunde yazıyor
meme uclarındakı yara memeyı ve bebegı dogru pozısyonda emzırememekten oluyormus
memenın sıyah bolumunu komple agzına sokması lazım bebegın
bunlarıda yapıyormusun cnm

maden suyu daha cok gaz yapmazmı

nbenımde acayıp iştahım açık sadece gaz yapan seylerı yememeye çalısıyorum
bu arada gaz yapan yıyecekler
baklagıller
gazlı içecekler
süt
sütlü mamüller
karpuz
lahana
karnıbahar
kabak
netten arastırdım bunlar yazıyordu bilginize:ecrin_bebek:

acaba bızımkıde bundanmı aglıyor yaaakannehir

merhaba arkadaşlar
nasılsınız bugün?
oğlum uyurken bi bakiyim dedim
merhaba cnm:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…