- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
merhaba kızlar,
modemin adaptörü bozuktu kaç gündür girmeedim.
umarım herkes iyidir tbi önce bebekler:)
bizim kızın da diğer bebeklerden farkı yok bir gün iyi bir gün kötü.
bazen hiç sorunsuz uyuyo uyanıyo emiyo gazı yok
bazen de uykusuz gaz sancısı kabızlık hepsi üstüste geliyo.
süt için değil ama gaz için ben milupanın rezene çayını aldım ama bu çayın sütü de artırdığını farkettim.
sütü az olanlar denesinler bence.
bir de tabi humana içiyorum günde 2 kez.
bir de boza çok artırıyomuş ama yaz günü olmaz heralde...
zinco damla bizde işe yaradı en azından bitkisel...
istanbuldaki anneler ne giydiriyosunuz bebeklere.
ben sadece çıtçıtlı badiyle tutuyorum, ayağında çorapla..
acaba üşütüyo muyum bebeğimi diye de endişeleniyorum...
Kızlar baston puset bakıyoruz,
Biz almamıştık da
Kullananlar var mı aranızda,
HAngi marka modeli tavsiye edersiniz bir de aldığınız fiyatları da yazarmısınız.
nursey i de denedim,iyi ama en etkilisi anason çayı oldu..hem gazını alıyor hem de çok güzel uyutuyor..10 cc kadar içiyorum arada..
ayşe bebeklerin nasıl kaçar kilo aldılar sen kilo verbildinmi
32+4 de 2 haziranda doğduklarında kızım 1780 gr,oğlum 1650 gr dı.küvezde ödem attılar 1.500 gr a indiler..şimdi kızım 4.750 gr,oğlum 4.670 gr..hem emziriyorum,hem sağıp veriyorum hem de mama veriyorum..sütümle doymuyorlar genelde..mama ağırlıklı besleniyorlar yani..
valla 6 kilom var daha ama doğum öncesi kilom da tüp bebek tedavisi sonrası aldığım kiloydu..benneyaptımki
evde yemek yapmaya fırsatım yok..yemeye de...1 haftadır ev işlerini için yardımcı teyzemiz geliyor..sabahtan 1-2 saat bebeklere bakıyor önce ben de uyuyorum...oruç tutmuyorum ama oruçludan beter oldum..sabahları sadece su ve petibör bisküvi..biliyorum çok yanlış ama izin vermiyorlar ki adam akıllı kahvaltı etmeme sıpalarım..annemle görüşmüyorum..........
maaşallah 41 kere bebişlerine canım
6 kilo fazla değil bebeklerle uğraşırken verirsin
bende öğle iştahım falan yok hiç
aptamil prematilmi veriyorsun ben ondan veriyorum arada doktor yazdı
ilk zamanlar dr umuz prematil verdi..3 kilo olana dek kullandık..sonra preaptamile geçtik..sma gold denedik o da çok iyi doyuruyor..
hastaneden sonra aranızmı açıldı annenle
bende kızkardeşime birkaçkez sinirlendim doğuma geldiğinde
40 yıllık tecrubeli anneymişim gibi herşeyi bana yükledi..yardım etmedi yeterince...annemdir yardımcı olur diye düşündüm ,yapmadı...yorgunluktan,uykusuzluktan psikolojim mahfoldu...2 haftadır görüşmüyoruz..aramıyor,aramıyorum...birikimler ve kırgınlıklarım çok malesef işte.......şimdi eşim hem annem hem babam hem kardeşim....
prematil çok iyi kilo aldırıyorpreaptamili sevmedi bizimki sma bende deneyeyim gaz yapmamasıda önemli senin bebekler maaşallah yakaladı diğer bebekleri sanırım bizimkide 1 aylık oldu 3 kilo 200 gr umarım bizimkide yakalar
kimse kendini yormak istemiyor hastaneden geldik göğsümü sağıyorum ama bayılıcam yorgunluktan kızkardeşime bebeğe 1 saat sen bak ben dinleniym dedim bu gece kesintisiz dinlenmem lazım dedi ters bir şey söyleyincede başlıyo ağlamaya oniki gün kaldı yemekleri ben yaptım ütü yaptı yalnız bana yardımcı olmadı işin aslı ben dosta düşmana karşı çağırmıştım zaten gelen giden kimsesi yokmu demesin diye
prematil çok iyi kilo aldırıyor
kimsesiz............öyle hissediyorum kendimi....eşim allahın lütfu bana...
Tüm sevgimi ve enerjimi kendi kurdum aileme harcayacağım..anne olunca anlarsın derler ya...ben de anne oldum işte..ama asla annem gibi olmayacağım...
öyle düşünme yalnız değilsin benim babam 4 cüyü aldı annem rahmetli kayınvalide kayınpederde rahmetli sadece eşim var birde bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?