2010 Temmuz Anneleri : )

Canım ben de sadece çıtçıtlı kolsuz badilerden giydiriyorum
Çorapları da sadece gece yatarken giydiriyorum,
Gündüzleri uyurken sele serpe yatıyor hiç bir şey örtmüyorum
Gece de ince bir çarşafı var onu örtüyorum.
Erkek çocuğu sıcağı sevmez diyolar ben de üşütük bi tip ywtiştirmek istemiyorum zaten.
Benim mantığım şu biz neyden üşürsek onlar da ondan üşürler
Biz ne zaman terliyorsak onlara da o zaman sıcak.
KEndime göre ayarlıyorum
Bu sıcakta üşümezler canım merak etme
Bizim doktorumuz da bunu söyledi bize
KEndiniz ne hissediyorsanız çocuk da onu hisseder dedi.

Kızlar baston puset bakıyoruz,
Biz almamıştık da
Kullananlar var mı aranızda,
HAngi marka modeli tavsiye edersiniz bir de aldığınız fiyatları da yazarmısınız.

kızlar slm bende arada girebiliyorum artık foruma,malum şu gaz sancısından bizde muzdaribiz,3 damla değiştirdik önce biogaia nurse harveys ve şuan geçen haftadan bu yana bifiform drops kullanıyoruz umarım bu daha etkili olur doktorum deneyerek bulucaz diyo,ama sanırım deneye deneye 3 ayı doldurucaz bide bugün sıcak su torbası koydum hafif ılık çok sıcak değil tavsiye ederim iyi geldi bayağı sanki

Kızlar baston puset bakıyoruz,
Biz almamıştık da
Kullananlar var mı aranızda,
HAngi marka modeli tavsiye edersiniz bir de aldığınız fiyatları da yazarmısınız.

chicco lite way top puset almıştım 199 a. nette kampanya vardı şimdide 200 küsür canım sanırım. baktım 289 tl fiyatı.. ama çok kullanışlı

kızlar yarın antalyaya bi günlüğüne kaçamak yapcaz heyecan sardı umarım bebişi hasta etmeden geliriz yanıma ne alcağımı şaşırdım walla offffbilmiyorumkismile
hem de yarın doğum günüm inşallah rezil olmadan geliriz sıkıldım die gidioruz güya daha fene stres oldum

nursey i de denedim,iyi ama en etkilisi anason çayı oldu..hem gazını alıyor hem de çok güzel uyutuyor..10 cc kadar içiyorum arada..

ayşe bebeklerin nasıl kaçar kilo aldılar sen kilo verbildinmi

32+4 de 2 haziranda doğduklarında kızım 1780 gr,oğlum 1650 gr dı.küvezde ödem attılar 1.500 gr a indiler..şimdi kızım 4.750 gr,oğlum 4.670 gr..hem emziriyorum,hem sağıp veriyorum hem de mama veriyorum..sütümle doymuyorlar genelde..mama ağırlıklı besleniyorlar yani..
valla 6 kilom var daha ama doğum öncesi kilom da tüp bebek tedavisi sonrası aldığım kiloydu..benneyaptımki

evde yemek yapmaya fırsatım yok..yemeye de...1 haftadır ev işlerini için yardımcı teyzemiz geliyor..sabahtan 1-2 saat bebeklere bakıyor önce ben de uyuyorum...oruç tutmuyorum ama oruçludan beter oldum..sabahları sadece su ve petibör bisküvi..biliyorum çok yanlış ama izin vermiyorlar ki adam akıllı kahvaltı etmeme sıpalarım..annemle görüşmüyorum..........

maaşallah 41 kere bebişlerine canım

6 kilo fazla değil bebeklerle uğraşırken verirsin
bende öğle iştahım falan yok hiç
aptamil prematilmi veriyorsun ben ondan veriyorum arada doktor yazdı

hastaneden sonra aranızmı açıldı annenle
bende kızkardeşime birkaçkez sinirlendim doğuma geldiğinde

6 kilo fazla değil bebeklerle uğraşırken verirsin
bende öğle iştahım falan yok hiç
aptamil prematilmi veriyorsun ben ondan veriyorum arada doktor yazdı

ilk zamanlar dr umuz prematil verdi..3 kilo olana dek kullandık..sonra preaptamile geçtik..sma gold denedik o da çok iyi doyuruyor..

ilk zamanlar dr umuz prematil verdi..3 kilo olana dek kullandık..sonra preaptamile geçtik..sma gold denedik o da çok iyi doyuruyor..

preaptamili sevmedi bizimki sma bende deneyeyim gaz yapmamasıda önemli senin bebekler maaşallah yakaladı diğer bebekleri sanırım bizimkide 1 aylık oldu 3 kilo 200 gr umarım bizimkide yakalar

hastaneden sonra aranızmı açıldı annenle
bende kızkardeşime birkaçkez sinirlendim doğuma geldiğinde

40 yıllık tecrubeli anneymişim gibi herşeyi bana yükledi..yardım etmedi yeterince...annemdir yardımcı olur diye düşündüm ,yapmadı...yorgunluktan,uykusuzluktan psikolojim mahfoldu...2 haftadır görüşmüyoruz..aramıyor,aramıyorum...birikimler ve kırgınlıklarım çok malesef işte.......şimdi eşim hem annem hem babam hem kardeşim....

kimse kendini yormak istemiyor hastaneden geldik göğsümü sağıyorum ama bayılıcam yorgunluktan kızkardeşime bebeğe 1 saat sen bak ben dinleniym dedim bu gece kesintisiz dinlenmem lazım dedi ters bir şey söyleyincede başlıyo ağlamaya oniki gün kaldı yemekleri ben yaptım ütü yaptı yalnız bana yardımcı olmadı işin aslı ben dosta düşmana karşı çağırmıştım zaten gelen giden kimsesi yokmu demesin diye

preaptamili sevmedi bizimki sma bende deneyeyim gaz yapmamasıda önemli senin bebekler maaşallah yakaladı diğer bebekleri sanırım bizimkide 1 aylık oldu 3 kilo 200 gr umarım bizimkide yakalar
prematil çok iyi kilo aldırıyor

kimsesiz............öyle hissediyorum kendimi....eşim Allahın lütfu bana...

Tüm sevgimi ve enerjimi kendi kurdum aileme harcayacağım..anne olunca anlarsın derler ya...ben de anne oldum işte..ama asla annem gibi olmayacağım...

öyle düşünme yalnız değilsin benim babam 4 cüyü aldı annem rahmetli kayınvalide kayınpederde rahmetli sadece eşim var birde bebiş

millette meraklı 12 gün kaldı kızkardeşim yeğenim çok yaramaz gönderdim sonra komşular niye az kaldı diyo ne meraklılar ya

öyle düşünme yalnız değilsin benim babam 4 cüyü aldı annem rahmetli kayınvalide kayınpederde rahmetli sadece eşim var birde bebiş

benim de eşim ve 2 sıpamız...:asigim:

karşı komşumuz arada yemek getiriyor...sadece komşu..fazla samimiyetimiz yok..annem kızım 2 küçük bebekle tek başına bilmediğin bir şehirde napıyorsun demiyor bile.....kadın rahat...

kayınvaldem rahmetli...

"arkadaşlarımı ben seçerim ama akrabalık mecburen..." diye boşuna dememiş söyleyenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…