Site mi yavaş , yoksa net mi anlamadım, sizde de sayfalar yavaş mı açılıyor, sinir oldum.
Kızlar az önce 2. doz hepatit aşımızı olduk geldik.
Maşallah oğluşum çok uslu azıcık ınga dedi sustu.
Rüzgar Alp ya alperenliğini gösteriyo işte:)))
Bir de kilomuz 5150 gr. boy 56 cm. kafa 39 cm. olmuş.Maşallah doktorumuz tosun bu ya dedi.:)))
Emzirmeye devam.
Bu arada ben de 55e düştüm yaşasın.
3 kilom kaldı.
canım bende eczaneden kaç çeşit meme aldım damaklı damaksız hiçbirini emmedi sonra bakkal memesi aldık hemen şakır şakır emdi bazı bebekler bakkal memesi emiyor malesef hiç istemedim ama mecbur aldım benim eltimin bebeği iki aylıktı meme emiyordu gittim onada bakkal memesi aldım oda emmeye başladı bi süre emdi sonra diğer memeleride emdi damaksız tabi yani istersen sende dene bi süre emsin sonra eczaneden alırsın bende öyle yapıcam çok karşıyım ama ağlıyor mecbur aldım a.s.slm temmuz anneleri NASILSINIZ SİZ VE BEBİŞLER UMARIM HERKEZ İYİYİDİR.GÜRSOY BEBGİNE VE SANA GEÇMİŞ OLSUN ALLAH KORUR ONU MERAK ETME AMA içinin rahat etmesi için doktora göster bencede.bizi sorarsanız iyiyiz çok sükür kızımla biraz temizlik yapıyorum bayram temizligi oturma odamın ve salonumun koltuk ve halılarını sildim sandalyelerimi başka bişey yapmadım hergün bir yeri az az temizliyorum.dün ifatrdan beri sular ksik bizim semtin öldüm susuzluktan bulaşık yıgılı banyo yapamadık leş gibi heryer susuzluk çokkkkkkkkk zor.neyse benim ondan başka sıkıntım su ben geçen gün bebgime 2 gün emzik tutturdum nukun damaklı kauçugunu ama bu sıralar yine emmiyor.geçen emen çocuk almıyor çıldıracagım yaww çok rahat ettim o günler arkadaslar nasıl alıştıracagım bu emzige siz neler yapıyorsunuz bu emzigi dogar dogmazmı vermek lazımdı simdi alışmazmı bana cevap yazın ben bunu taktım kafaya ya emecek ya emecek yoksa halim harapppp.dün dısarı çıktık chicchonun ortadontik kauçugunu aldık bide wee nin damaklısını aldım su an dört emzik var elimde ve nukun dışında onuda 2 gün dışında hiç almadı.siz ne yaptınız nasıl EMZİGE ALIŞTIRDINIZ VEDE SU SAATTEN SONRA BENİM KIZ ALIRMI EMZİGİ 40 CIKTI BİZİMKİNİN BU ARADA ACİLLLL CEVAPPP BEKLİYORUM
ipekböceği bebegin çok tatlı maşşallah allah esirgesin yavrunu.çok şirin bir poz yakalamışsınz yawww çokk tatlılar tatlarından yenilmiyor ama bakılmalarıda zor
iprkböcüğü maşallaaaaaaaaaaaaaaahhh
ya kızlar eşleriniz ne durumda size yardımları dokunuyor mu ? benim bebiş genelde ağladığında susturucu olarak meme veriyoruz o nedenle hep bende hep bende..yani babası ne zaman eve gelse zaten akşamüstleri gaz sancısı başlamış oluyor o nedenle susturamıyor 10 -1 5 dakika onu bunu yapıyor susmayınca ben dayanamıyorum gene alıyorum...aslında baba cocuk bagının guclenmesi icin babası ilgilensin istiyorum ama olmuyor bir turlu..az once de sen bebekle biraz ilgilen islerim var dedim bizimki yorgunmus uyumaya gitti..valla bebek bakımı tamamen annede sanırım hayır bende olsun seve seve yaparım kuşum için ama dedigim gibi baba cocuk bagı ne zaman gelisecek oyleyse...basta cok ilgiliydi esim sonra ona vermeye vermeye boyle oldu...biraz da benim pinpirikli olmamdan kaynaklanıyor baktım aglatıyo hemen alıyorum kıyamayıp....sizinkiler ne alemde ?
evde süpürülüp silinmesi lazım biri gelip yapsa çok minnettar olurdum ya hiç yapasım yok dün bir ton ütü yaptım onlar katlanıcak balkon yıkanıcak siz ne yapıyosunuz ev işlerini
ayşeçınarlı annende misin hala yoksa kendi evinizde misiniz?
senin işin daha zor canım ne misafiri boşver, tabii bebek görmeye glenler oluyor bize de hala..kısa süreli misafirlik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?