2010 Temmuz Anneleri : )

yavsib bazı bebekler emzik sevmez almaz..senle ya da emzikle alakası yok..
ben doğduktan 3-5 gün sonra emzik vermeye başladım..

haklısın kim ne derse desin emzik kurtarıcı ama benim kız da pek sevmiyor sadece uykusu geldiği zaman alıyor benim görüşüm..

onun haricinde çoğu zaman diliyle itiyor mesela şu anda yanımda anakucağında duruyor, mıkırdamaya başladı emzik verdim itti almadı, belki birazdan alır..

ben de 2 emzik var chicco ve nuk kauçuk..alırsa ikisini de alıyor almazsa almıyor..

sanırım yapacağın birşey yok o isterse zatenn alır..arada vermeye çalış almazsa yapacak birşey yok..

dediğim gibi zorlansa da hiç emmeye bebekler biliyorum

Son düzenleme:
gürsoy geçmiş olsun..
dikkat etmek lazım..
benimki 1 aylıkken doktor tartarken teraziden düşüyordu az daha..

doktor şok oldu, az daha düşürecekti..

ben böyle bebek görmedim dedi..balık gbii bir kıvırdı terazide kendini hopppp aşağı iniyordu az daha eşim ve doktor zor tuttu..

dikkat edin koltuğa koyuyorsanız da iyice köşeye koyun,,ben anakucağında yerde tutuyorum.

Yavsib maşallah nasıl bilmiş bilmiş de bakarmış.
Çok tatlı kuzucuk yaa.

Gürsoy
bebeğin iyi mi canım?

Kızlar az önce 2. doz hepatit aşımızı olduk geldik.
Maşallah oğluşum çok uslu azıcık ınga dedi sustu.
Rüzgar Alp ya alperenliğini gösteriyo işte:)))

Bir de kilomuz 5150 gr. boy 56 cm. kafa 39 cm. olmuş.Maşallah doktorumuz tosun bu ya dedi.:)))
Emzirmeye devam.
Bu arada ben de 55e düştüm yaşasın.
3 kilom kaldı.

ipekböceği bebegin çok tatlı maşşallah allah esirgesin yavrunu.çok şirin bir poz yakalamışsınz yawww çokk tatlılar tatlarından yenilmiyor ama bakılmalarıda zor

maşallah canım gerçekten seninki tosun paşa olmuş maşallahsempatiksalakcinni:ecrin_bebek:

ya kızlar eşleriniz ne durumda size yardımları dokunuyor mu ? benim bebiş genelde ağladığında susturucu olarak meme veriyoruz o nedenle hep bende hep bende..yani babası ne zaman eve gelse zaten akşamüstleri gaz sancısı başlamış oluyor o nedenle susturamıyor 10 -1 5 dakika onu bunu yapıyor susmayınca ben dayanamıyorum gene alıyorum...aslında baba cocuk bagının guclenmesi icin babası ilgilensin istiyorum ama olmuyor bir turlu..az once de sen bebekle biraz ilgilen islerim var dedim bizimki yorgunmus uyumaya gitti..valla bebek bakımı tamamen annede sanırım hayır bende olsun seve seve yaparım kuşum için ama dedigim gibi baba cocuk bagı ne zaman gelisecek oyleyse...basta cok ilgiliydi esim sonra ona vermeye vermeye boyle oldu...biraz da benim pinpirikli olmamdan kaynaklanıyor baktım aglatıyo hemen alıyorum kıyamayıp....sizinkiler ne alemde ?

canım bende eczaneden kaç çeşit meme aldım damaklı damaksız hiçbirini emmedi sonra bakkal memesi aldık hemen şakır şakır emdi bazı bebekler bakkal memesi emiyor malesef hiç istemedim ama mecbur aldım benim eltimin bebeği iki aylıktı meme emiyordu gittim onada bakkal memesi aldım oda emmeye başladı bi süre emdi sonra diğer memeleride emdi damaksız tabi yani istersen sende dene bi süre emsin sonra eczaneden alırsın bende öyle yapıcam çok karşıyım ama ağlıyor mecbur aldım a.s.

aynı canım..

biraz bakıyor ben 2 dk mutfağı toplayım diyorm bakıyorum dibimde bebekle, ''durmuyor bu karnı acıktı galiba emzir istersen '' diyor şu surat ifadesi ile..:kedi:

ben de aynen şu surat ifadesi ile karnı aç falan değil şimdi emzirdim yaa.. dyorum ama alıyorum yine bebeği napayım..

babalar genede böyledir..

ama geçen hafta 3 saat kuafördeydim baktı evde hakkını yemeyimsempatiksalakcinni

evde süpürülüp silinmesi lazım biri gelip yapsa çok minnettar olurdum ya hiç yapasım yok dün bir ton ütü yaptım onlar katlanıcak balkon yıkanıcak siz ne yapıyosunuz ev işlerini

Hiç bir iş yapmaya vaktim ve dermanım yok evde..tüm enerjimi ve zamanımı yavrularım alıyor..akşamları ya eşim topluyor evi ya da gündüz gelen yardımcı teyzemiz..yemek yemeye de vakit olmuyor..sabahtan akşama dek tek yemeğim bir bardak meyve suyu ve bisküvi...ev dağınık malesef...süpürmek,ütü yapmak,uzun uzadıya yemek yapmak...lüks artık bana...
uzun süre eve misafir vs çağıramayacağız bu gidişle...

Benim eşim benden dahada iyi ilgileniyor bakıyor elinede yakışıyor hani Allah ondan binkere razı olsun.Bütün babalar ilgilidir tabi ama biraz çabuk sıkılabilirler onun için annelerin hakkı ödenmezmiş değilmi...

ayşeçınarlı annende misin hala yoksa kendi evinizde misiniz?

senin işin daha zor canım ne misafiri boşver, tabii bebek görmeye glenler oluyor bize de hala..kısa süreli misafirlik gibi

eşim mama hazırlıyor,ısıtıyor,alt alıyor ( öğrettim)..değilse çok zor..çünkü geceleri ve sabaha karşı öyle yorgun oluyorum ki parmağımın ucunu kıpırdatamıcak kadar yorgun bir şekilde seriliyorum yatağa...dinlenmem şart ,yoksa bakamam onlara...

slm arkadaslar benim bebek ve kociş uyuyor bende geldim iki sohbet edeyim dedim.su bakkal emzigini duydum ama bir bakkal bulup alamadık yawww nereden bulabilirim bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…