- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Yavsib maşallah nasıl bilmiş bilmiş de bakarmış.
Çok tatlı kuzucuk yaa.
Gürsoy bebeğin iyi mi canım?
bugün oğlum tam iki aylık oldu
doktor kontrolüne gittik
3.060 gram doğan oğlum bugün 5.670 gram geldi
biraz iri bi bebek :)
birde doktor bize özel bi aşıdan bahsetti 3 aylıkken ve 6 aylıkken yapılan ölümcül ishale karşıymış
sizler bu aşıyı yaptırcakmısınız?
masallah canım bebeğine burda varsa asıdan ben yaptırırımbugün oğlum tam iki aylık oldu
doktor kontrolüne gittik
3.060 gram doğan oğlum bugün 5.670 gram geldi
biraz iri bi bebek :)
birde doktor bize özel bi aşıdan bahsetti 3 aylıkken ve 6 aylıkken yapılan ölümcül ishale karşıymış
sizler bu aşıyı yaptırcakmısınız?
benim bitti canımarkadaslar bide bir sorum var benim kırkı çıkıp kanaması biten varmı ne durumdasınız
ay bende versem o kiloları oldugu gibi duruyor bebeğine maasallah canım bakalım benımkı ne kadar olduKızlar az önce 2. doz hepatit aşımızı olduk geldik.
Maşallah oğluşum çok uslu azıcık ınga dedi sustu.
Rüzgar Alp ya alperenliğini gösteriyo işte:)))
Bir de kilomuz 5150 gr. boy 56 cm. kafa 39 cm. olmuş.Maşallah doktorumuz tosun bu ya dedi.:)))
Emzirmeye devam.
Bu arada ben de 55e düştüm yaşasın.
3 kilom kaldı.
gürsoy geçmiş olsun..
dikkat etmek lazım..
benimki 1 aylıkken doktor tartarken teraziden düşüyordu az daha..
doktor şok oldu, az daha düşürecekti..
ben böyle bebek görmedim dedi..balık gbii bir kıvırdı terazide kendini hopppp aşağı iniyordu az daha eşim ve doktor zor tuttu..
dikkat edin koltuğa koyuyorsanız da iyice köşeye koyun,,ben anakucağında yerde tutuyorum.
Günaydın kızlar...
Çayım demlenene kadar size bi uğrayayım dedim.
Rüzgar Alp'im uyuyor maşallah.
Dün ilk defa Zinco kullandık, çünkü aşıdan gelince çok huysuzlandı oğlum,
Gaz çıkarıyoruz hıh bitti diyoruz yatırıyoruz ağlamaya başlıyor,
Hadi bi daha çıkarıyoruz yine çıkıyor bir türlü bitmeyince gazı,
Babamız gidip aldı kullandık,maşallah mışıl mışıl uyudu,
Derdi gazmış yavrucağımın.
Gazlı bir bebek diil aslında ama demekki arada tutuyor böyle.
Ama ZİNCO resmen mucizeymiş ben bunu gördüm.
ya kızlar eşleriniz ne durumda size yardımları dokunuyor mu ? benim bebiş genelde ağladığında susturucu olarak meme veriyoruz o nedenle hep bende hep bende..yani babası ne zaman eve gelse zaten akşamüstleri gaz sancısı başlamış oluyor o nedenle susturamıyor 10 -1 5 dakika onu bunu yapıyor susmayınca ben dayanamıyorum gene alıyorum...aslında baba cocuk bagının guclenmesi icin babası ilgilensin istiyorum ama olmuyor bir turlu..az once de sen bebekle biraz ilgilen islerim var dedim bizimki yorgunmus uyumaya gitti..valla bebek bakımı tamamen annede sanırım hayır bende olsun seve seve yaparım kuşum için ama dedigim gibi baba cocuk bagı ne zaman gelisecek oyleyse...basta cok ilgiliydi esim sonra ona vermeye vermeye boyle oldu...biraz da benim pinpirikli olmamdan kaynaklanıyor baktım aglatıyo hemen alıyorum kıyamayıp....sizinkiler ne alemde ?
canım zinco şurup mu benım ki şurup ama damlası da varmış aliba
günaydın kızlar.keremin hala sarılıgı gecmemıstı dün idrar kültürü yaptırdı yeni bir dr gitmeye basladık.idrar yolu iltihabı varmıs kuzumda simdi sabak aksam iğne oluyor.insallah faydası olur.bide kabız oldu kuzum ya fitil atınca yapıyor yoksa tık yok.mamadan mı oldu acaba?emziripte kabız olan va mı bebegı mama mı yaptı anlamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?