2010 Temmuz Anneleri : )

ben sadece emziriyorum, benim kızımda kabız. 3 gün yapmadı az önce fitil yaptım dr.u arayıp sordum. yine 2-3 gün yapmazsa bitkisel şurup vereceğim dedi. anne sütü alıyor niye bu kadar ıkınıyor ki 1 çay kaşığı zeytinyağı versemmi dedim yok ağızdan anne sütü dışında birşey verme dedi. bizimki su bile verdirtmedi bugüne kadar :)

Son düzenleme:
kızım hazır uyumuşken işime bakayım. lakin yarın misafir gelecek klava:
tööbe yarabbim ama hiç istemyorum misafir ağırlamayı. gelecekler yine bebişimi mıncıklamaya çalışacaklar. klava:

bizde dün 2.hepatit aşımızı olduk bir çığlık attı kızım hemen sustu ne hikmetse o doktorun yanına gidince o kadar uslu bir bebek oluyorki.. hep bu göğüs yaraları yüzünden doğru düzgün emziremedim kızımı hep aç uyudu ağlaya ağlaya. 3,500 doğdmuştu dün ölçüldü 3870 olmuş. 370 grm almış, normali ayda 400 gram almasımıydı bebişlerin ? doktor çok iyi dedi attı tuttu kızımı öyle muayene etti. çok sağlıklı dedi. sağlıklı ama huysuz benim kızım. ama dr un yanına gidince pek bi uslu anlamadım gitti.

şekerim görüşemiyoruz doğumdan beri napıyosun bakalım olumunekankayizsmile

ne olsun cnm çoluk çocuk uğraşıyoruz işte kaydirigubbakcemile3 sen neler yapıyorsun? ben iyi olmaya çalışıyorum. şuandada kahvaltı yapıyorum tepsi kucağımda bir yandanda pc ye bakıyorum benim kızımda uyanır birazdan. o uyudumu koştur koştur iş yap hızlı hızlı yemek yap hayat şimdilik böyle geçiyor işte..

kaydirigubbakcemile3
normalde bu saatte uyumaz kızım ama aşı oldu şoka girdi yavrumun düzeni kaydı :)
bende işe girişeceğim şimdi. aynen dediğin gibi 10 dk uyumaları bile çok değerli bizim için...

kaydirigubbakcemile3
normalde bu saatte uyumaz kızım ama aşı oldu şoka girdi yavrumun düzeni kaydı :)
bende işe girişeceğim şimdi. aynen dediğin gibi 10 dk uyumaları bile çok değerli bizim için...

öyle walla canım. benimde iş yapmam lazım. kolay gelsin sana nazoşcum...

kızlar selam
kızım uyurken öğlen yemeğimi hazırlayayım dedim. gündüz uykuları çok kısa oluyor. pratik bir şeyler yaptım. yerken de foruma göz atıyorum :)
bizim kızın da gaz sancıları başladı. 15 günlükken başlamazsa korkma bir daha demişlerdi ama yeni yeni başladı bizim. doktor bio gaia diye bir damla verdi, bitkisel bu da. sabahları 5 damla veriyoruz, biraz olsun rahatlatıyor. off bu gaz çok fena bir şey ve tüm bebeklerde var. niye bir çözüm bulamıyorlar ki!!

Cnm benim bebişinde sarılıgı gecmedı hala uzayan sarılıkmıs bızımkının testlerinde cok sukur bisey cıkmadı bu hafta yıne kontrole gıdıcez aksamustu gunes alan yere yatır ben onu denıycem sımdılık bızımkı dogdugundan berı sadece bı gun kakasını yapamadı oda mama yedıgının ertesı gunu mamayı kesınce normale dondu senınki de mamadan olabilir bide poposuna krem sur cnm daha kolay yapıyorlar ozaman

kızlar bebekleriniz uyanık olduklarında onları nasıl neyle oyalıyorsunuz ben hemen geri uyutmaya çalışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar bebekleriniz uyanık olduklarında onları nasıl neyle oyalıyorsunuz ben hemen geri uyutmaya çalışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum

anakucağına koyup konuşuyorum mızmız olmadığı sürece. bazen de kucağıma alıp evin içinde gezdiriyorum. bizimki genelde uyanık olduğu için gündüzleri..

valla biz uyanık olduğunda bol bol konuşuyoruz elleriyle ayaklarıyla oynuyoruz hareket ettiriyorum oynuyoruz yani :))

kızlar pardon ama sizin bebişler alttan gaz çıkarıyor mu ben zinco şurup verdiğimden beri saatte 4 5 defa çıkarıyor nerdeyse:kedi:

merhaba gürsoy.bebişler çok küçük olduğu için ben de aynı problemi yaşıyorum,hele de ağlıyorsa ne yapacağını şaşırıyor insan.kucağında evde gezdir,bol bol konuş onunla,ben büyük adam gibi konuşuyorum,dinliyor adam gibi:)müzik açıyorum tv de,şarkı söyle ona,kucağında dans et...bırak yatağına bakınsın etrafına,dönencesi varsa ona...zaten emzirme,alt açma vs..diyip bunları da yapınca 1,5 saat falan geçiyor:)

merhaba kızlar.

bizde bugün aşımızı olduk oğluşum çok uslu durdu maaşallah.

bide tam 5 kilo olmuşuz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…