günaydın kızlar.keremin hala sarılıgı gecmemıstı dün idrar kültürü yaptırdı yeni bir dr gitmeye basladık.idrar yolu iltihabı varmıs kuzumda simdi sabak aksam iğne oluyor.insallah faydası olur.bide kabız oldu kuzum ya fitil atınca yapıyor yoksa tık yok.mamadan mı oldu acaba?emziripte kabız olan va mı bebegı mama mı yaptı anlamadık.
nefertiti mama kabız yapıyor göğüs uçlarım yara oldu diye birgün mama verdim 3 gün kabız oldu acısını çektik
şekerim görüşemiyoruz doğumdan beri napıyosun bakalım olumunekankayizsmile
gürsoy senın bebıs mama alıyor mu canım?kabızlık sızdede var galıba gecmıste okudum sanki.
ne olsun cnm çoluk çocuk uğraşıyoruz işte kaydirigubbakcemile3 sen neler yapıyorsun? ben iyi olmaya çalışıyorum. şuandada kahvaltı yapıyorum tepsi kucağımda bir yandanda pc ye bakıyorum benim kızımda uyanır birazdan. o uyudumu koştur koştur iş yap hızlı hızlı yemek yap hayat şimdilik böyle geçiyor işte..
kaydirigubbakcemile3
normalde bu saatte uyumaz kızım ama aşı oldu şoka girdi yavrumun düzeni kaydı :)
bende işe girişeceğim şimdi. aynen dediğin gibi 10 dk uyumaları bile çok değerli bizim için...
günaydın kızlar.keremin hala sarılıgı gecmemıstı dün idrar kültürü yaptırdı yeni bir dr gitmeye basladık.idrar yolu iltihabı varmıs kuzumda simdi sabak aksam iğne oluyor.insallah faydası olur.bide kabız oldu kuzum ya fitil atınca yapıyor yoksa tık yok.mamadan mı oldu acaba?emziripte kabız olan va mı bebegı mama mı yaptı anlamadık.
kızlar bebekleriniz uyanık olduklarında onları nasıl neyle oyalıyorsunuz ben hemen geri uyutmaya çalışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum
kızlar bebekleriniz uyanık olduklarında onları nasıl neyle oyalıyorsunuz ben hemen geri uyutmaya çalışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum
kızlar pardon ama sizin bebişler alttan gaz çıkarıyor mu ben zinco şurup verdiğimden beri saatte 4 5 defa çıkarıyor nerdeyse:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?