2010 Temmuz Anneleri : )

bende bilmiyorum hep uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama hemen uyanıyor demkki uykusu yok oyalamak lazım

canım benimkide kırkına kadar uyumuyordu mama verdıkten sonra kırkından sonra uyur oldu aclıktan uyumuyormus sımdı bıle benı emer yatarsa bır saattte uyanıyor mama ıle emer yatarsa 3 dört saat uyuyor.

slm millet,
Bizim paşacık da birazdan uyanır ama uyanmadan geleyim dedim.
Ne güzel kalabalık olmuşuz eski günlerdeki gibi:)

bizeda doktor gaz için nurse harvey vermişti bitkisel içinde dere otu ve kimyon var etkili

4 saati geceleri uyuyor sadece o da 1 kere.diğer seferler 1-2 saat.bazen 45 dakika...bazen hiçç uyumadığı da oluyor..ama gece düzenine alıştı sanırım.10da yatıyor 4 saat sonra kalkıyor.

gerçekten gaz sancısı yoksa vermeynin o ilaçları,sonra onsuz kaka yapamıyor diyorlar deneyimli anneler...yani günde 3 kereye gerek yok zincoya eğer cidden sancısı yoksa

Slm kızlar...Bizimki kafasına göre takılıyor bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyor Çok nadir 4 saat uyuyor..gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

aynen canım bizimkide kafasına göre takılıyor bazen yarım saat bazen 4 saat bazen 2 saat bir düzen oturtamadık daha.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…