bende bilmiyorum hep uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama hemen uyanıyor demkki uykusu yok oyalamak lazım
merhaba kızlar.
bizde bugün aşımızı olduk oğluşum çok uslu durdu maaşallah.
bide tam 5 kilo olmuşuz.....
kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat civarında uyuyor?gece kaç saatte bir uyanıyor?[/QU
ben on gibi yatırıyorum 4 saat kadar uyuyor.sonra emıp 2saat kadar uyuyor.
kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat civarında uyuyor?gece kaç saatte bir uyanıyor?
kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat civarında uyuyor?gece kaç saatte bir uyanıyor?[/QU
ben on gibi yatırıyorum 4 saat kadar uyuyor.sonra emıp 2saat kadar uyuyor.
inanmiyorum yaaa.. benim oglum sabah 7 gibi uyaniyor 10 gibi tekrar uyuyor ama sadece 45 dak. 11 gibi tekrar savasa basliyoruz. Emzirme sonrasi 2 ser saat gaz cikarma ve uyutma cabasi ile aksam 8 oluyor. Yani tum gunumuz (9 saat) emzir + gaz cikar +uyutmaya calis + emzir + gazcikar ... seklinde....
Aksam 8 gibi de artik baygin dusup uyuyor ama en fazla 2,5 saat...
Nee kaddaaarrr sanslisinizzz... Benim bebegim de bir gun uyuyacak mi acaba???
inanmiyorum yaaa.. benim oglum sabah 7 gibi uyaniyor 10 gibi tekrar uyuyor ama sadece 45 dak. 11 gibi tekrar savasa basliyoruz. Emzirme sonrasi 2 ser saat gaz cikarma ve uyutma cabasi ile aksam 8 oluyor. Yani tum gunumuz (9 saat) emzir + gaz cikar +uyutmaya calis + emzir + gazcikar ... seklinde....
milupa gece cayı ver canım ben sabah verdım ıkı saatte bır uyanıyor emip geri uyuyor hiç bu kadar rahat etmemiştim
Canım gazı varsa bebeğinin ondan az uyuyup uyanır,
Zinco damla ver istersen çok işe yarıyor.
Hem de doğal hiç bir zararı da yok.
Bi deneyin derim
Canım gazı varsa bebeğinin ondan az uyuyup uyanır,
Zinco damla ver istersen çok işe yarıyor.
Hem de doğal hiç bir zararı da yok.
Bi deneyin derim
doktor sapsimplex vermisti.. direndim vermemek icin ilac nihayetinde diye ama sanirim yapacak birsey yok... bugun verdim bakalim...
ne zaman etkisini gosterir acaba?
doktor sapsimplex vermisti.. direndim vermemek icin ilac nihayetinde diye ama sanirim yapacak birsey yok... bugun verdim bakalim...
ne zaman etkisini gosterir acaba?
Yok yok benim dediğim ilaç değil,
tamamen doğal otlar falan var içinde,rezene anason falan gibi.
misel senin bebek kaç günlük 40 çıktımı vede emzigi ne zaman verdin
Slm kızlar...Bizimki kafasına göre takılıyor bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyor Çok nadir 4 saat uyuyor..gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
merhaba baharcım.masallah sızede.bızımde ıkıncı ay asımız vardı ama suan iğne oldugu ıcın ası olamadı tutmazmıs ası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?