bugün kek yaptıydım şimdi uyurken keyif yaparım diye çay demledim ve bizim 5 dk uyudu ve şimdi uyandı deliricem yani......-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Selam kızlar! Ben de Temmuz annesiyim. Aslında Ağustos annesi olacaktım ama bebişim 4 hafta erken geldi. Şimdiye kadar da hep bir koşmacam vardı (gerçi hala da var) o yüzden ancak katılabiliyorum aranıza. Kızımın adı Rüya, 2360 gr doğmuştu prematüre olarak, şimdi ne kadar bilmiyorum (yarın dr kontrolümüz var) ama 2 hafta önce 3160 gr olmuştu. Sizinkilerin kilosu ne kadar?
Burdan bebişlerimize ait tüm güzellikleri hep beraber paylaşmak dileğiyle, herkese merhabaa a.s.
Selam kızlar! Ben de Temmuz annesiyim. Aslında Ağustos annesi olacaktım ama bebişim 4 hafta erken geldi. Şimdiye kadar da hep bir koşmacam vardı (gerçi hala da var) o yüzden ancak katılabiliyorum aranıza. Kızımın adı Rüya, 2360 gr doğmuştu prematüre olarak, şimdi ne kadar bilmiyorum (yarın dr kontrolümüz var) ama 2 hafta önce 3160 gr olmuştu. Sizinkilerin kilosu ne kadar?
Burdan bebişlerimize ait tüm güzellikleri hep beraber paylaşmak dileğiyle, herkese merhabaa a.s.
Güzel Defnenin anacığı naparsın beyaaa:))
Hemşerim ne zamandır karşılaşamıyorduk?
iyiyim hemşerim..
napayım valla bebişle uğraşmakla geçiyor günler..
çok şükür sağlıklı olsunlar da uğraşalım....:lepi:
merhaba canım hoşgeldin..Allah hayırlı uzun ömür versin
Sen de hoşgeldin bebişin de hoşgelmiş.
Maşallah küçük doğmuş ama iyi toplamış Rüyacık.
Daha da toplar annesi emziriyomusun?
Hosbulduukk:) valla cnm ilk baslarda sutum pek yoktu erken dogdu diye ama son iki haftadir sirf emiyo. Artik cenesi de kuvvetlendi hemen yorulmuyor hatta memekolik oldu diyebilirim son 2 gundur nolduysa 11le 3 arasi bi turlu uyumuyo surekli emmek istiyo habire emince de kusuyo :)
Ama genel olarak uslu bir bebek kendi kendine uyuyo kendi kendine gazini cikartiyo tam otomatik yani :)))
Hosbulduukk:) valla cnm ilk baslarda sutum pek yoktu erken dogdu diye ama son iki haftadir sirf emiyo. Artik cenesi de kuvvetlendi hemen yorulmuyor hatta memekolik oldu diyebilirim son 2 gundur nolduysa 11le 3 arasi bi turlu uyumuyo surekli emmek istiyo habire emince de kusuyo :)
Ama genel olarak uslu bir bebek kendi kendine uyuyo kendi kendine gazini cikartiyo tam otomatik yani :)))
Aman aman maşallah tam otomatik kızımıza.
Benimki de son günlerde bir emiyor bir emiyor bırakmıyor oraya yapıştırsam bana mısın demiyecek yani:)
Büyümek istiyolar emsinler kuzucuklar napalım.
hoşgeldin cnm gözün aydın maşallah bebişe çok iyi toparlamış nazar değmesin
sizede maşallah miss oğlşun 5 kg olmuş tosuncukkaç kg doğdu bebişin ? benimki 3,5 doğdu 1 ayda 380 grm almış. benim hep yara oldu doğru düzgün emziremedim son 1 haftadır doğru düzgün emzirmeyi becerebiliyorum
Aman aman maşallah tam otomatik kızımıza.
Benimki de son günlerde bir emiyor bir emiyor bırakmıyor oraya yapıştırsam bana mısın demiyecek yani:)
Büyümek istiyolar emsinler kuzucuklar napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?