2010 Temmuz Anneleri : )

Kusmasi iyi biseymis zaten doyduguna isaretmis ve sutunun yaradigina... Kustugu kisim fazla gelen kisimmis dr oyle dedi bana

Sonbaharcım kiloya çokda takmamak laızm sağlıklı olsunlar da bir sorunları problemleri olmasın varsın zayıf olsunlar.
allahım herkesin çocuğuna sağlık versin içinde bizimkilere de inşallah.

Canım lansinoh kremi öneririm yara olmaması için.
ama senin baya geçmiş bu saate kadar olmadıysa daha olmaz herhalde yara falan.
Bir memeden emiyo benimki bi sonraki seferde diğerine geçiyoruz.
HEr seferinde 10 dk. emiyor artık.
Eskiden daha çok emerdi ama.
İlk günler 40 dk. emzirdiğimi biliyorum.
Şimdi yetiyo herhalde o zamanlar süt kıvamsız ve azdı.

Yaaa bak herkeste farklı demekki.
Ben lansinohtan çok memnun kaldım ve yıkamaya da gerek yok o açıdan süper.
Senin zor olur şimdi yıkama işi ama napıcan iyi geldiyse devam et kullanmaya canım.

Kızlar benim uykum geldi paşacığımı emzirip uyucam.
Biliyosunuz sütün kıvamını artıran en önemli şeylerden biri de uyku.
Herkese iyi ve huzurlu geceler olsun inşallah.
MEleklerimiz güzel güzel emip hemencik uykulara dalsınlar annelerini babalarını üzmesinler inşallah.

Lansinohu kullaniyorum ben de ama gunde 1 kez falan. Acikinca birden cigirttigindan yikamak zor oluyor her defasinda... Benimki de normalde 15 - 20 dk emerdi ama 2 gundur gunduz saatlerinde bi yapisiyo birakmiyo iste 45 dk falan emiyor tek memeyi oyle olunca da acitmaya basladi... Lansinohu biraz daha sık kullanayim bari...

ay hiç sorma canım inanki zor koş git yıka gel emzir tekniği şimdi benimki ama ne yapıyım yawrucak aç kalmasın yeterince aç kaldı minik kuşum

Yaaa bak herkeste farklı demekki.
Ben lansinohtan çok memnun kaldım ve yıkamaya da gerek yok o açıdan süper.
Senin zor olur şimdi yıkama işi ama napıcan iyi geldiyse devam et kullanmaya canım.

Aaa yikamasak olur mu? Yagli bisey ya ben de ille yikamak lazim diye dusunmustum

lansinohu yıkamana gerek yok cnm tık ağzına emsin :)) bir bebek 40 dk emmesine imkan yokmuş minnacık mideleri zaten karınları doyduktan sonra meme altında uykuya dalarken anne memesini emzik yerine kullanıyorlarmış cuk cuk cuk minik kelebekler :ecrin_bebek:

Ben de kaciyorum kizlar benimki de mizirdanir birazdan sonrasinda da yatarim ben de... Herkese iyi geceler bol sutlu guzel gunleeerr :)

Super o zaman bosuna kasmışım ben :)

selam kızlar. ben bugün anakucağı aldım aldım yerde sordum ne zaman kullanmaya başlarım diye.3 aylıkken dedi.aranızda kullanan varmı yada bu konuda bilgi sahibi olan

kızlar selamlar

doktor kontrolümüz vardı dün 2 aylık olduk
bebeğim 1600 gr almış kilosu 6600 gr boyuda 64 cm olmuş maşallah doktor çok iyi dedi
ama bize nazar değdi kızlar

yazarken bile ellerim titriyo anlatamam
dün hastaneden dönüşte oğlum bebek arabasındaydı eşim sürüyordu
ben arkalarından gidiyodum
yolda dönüş var oradan bir motosikletin freni mi bozuldu ne oldu
eşimle bebek arabamıza çarptı yandan bebeğim de içinde tabi
eşim hemen bebek arabasını ileri itmiş bebek arabasını sıyırdı ancak araba yere düştü
yavrum uyuyodu içinde o kadar korktu öyle çok ağladı ki
nasıl çığlık attım bilmiyorum birr sürüinsan başımıza toplandı
kendime gelemedim ben onları arkadan gördüğüm için bebeğim ezildi zannettim
offff çok kötüyüm ona bişey olsa napardım (

gerçekten nazara gelmiş bebegınız. felak nas surelerini bol bol okuyun. bırde bırılerıne sadaka verın. buyuk geçmiş olsun.

cok gecmis olsun canim.. verilmis sadakaniz varmis..

canım benmm.. buyuk geçmiş olsunn kıymam yaaa ....... bak bebeğini rabbim size bağışlamışşş korkmaa ağlama melekler koruyor onları sürekli dua oku bebeğine rabbim esirgesin sizi ona bişe olucak düşüncesini sil kafandan canmm ..... mutlu mutlu sev bebeğinii o yanındaa ...
allah bir daha yaşatmasın canım

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
allah bi daha böyle şeyler yaşatmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…