2010 Temmuz Anneleri : )

gerçekten nazara gelmiş bebegınız. felak nas surelerini bol bol okuyun. bırde bırılerıne sadaka verın. buyuk geçmiş olsun.

cok gecmis olsun canim.. verilmis sadakaniz varmis..

teşekkür ederiz kızlar
dün olay olmadan öncebir yaşlı teyze vardı eşim 50 krş vereceğim dedi
ben d1 lira ver 50 si de benim için olsun dedim sonra da aa emir için de verelim dedim
kadına verdik ve bundan sonra olay oldu
belki de vermeseydik ezip geçecekti yavrumu
Allah kimseye yaşatmasın
adam sürekli özür dileyip duyuyor özür dilerim benim hatam benim hatam diye
eşim onları duymamış bile şoka girdik ikimz de
arabayı ben kullanıyo olsaydım hayatta aklıma gelip te itemezdim eşim gibi
ama araba yere düştü ben çığlığı bastım eşim ne ara aldı kucağına bilmiyorum
korka korka arabaya baktım ezildi yavrum sandım off

neyse sil at kafandan canımm..........
kötü bir anı sadeceee artık düşünmeee nasıl korktuğunu çok ii anlayabilioruzz emir paşa yanında bak çok şükür

geçmiş olsun canım çok üzldüm okurken elim ayağım titredi büyük alahım onları kazadan beledan korusun allah onlara hastalık yüzü göstermesin allah onları bize bağışlasın bu arada oğlunada maaşşaalahhh kilosu buyu çok güzel allah nazarardan saklasın tühhh maşşallahh

sağol canım amin
Allah onların acılarını üzüntülerini göstermesin:Saruboceq:

katremcim,Allah korumuş valla...hazır ramazandayız fitre vs verin bari..ayy Allah korusun çok üzüldüm okurken...

Lansinohu yıkamana gerek yok tatalım,
Zaten en önemli özelliklerinden biri de bu.
Hiç yıkamadan ver memeni bebeğe.
Ve acıdığı zaman hemen sür bekletme.

geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.Allah daha kötülerine yaşatmasın.canım ya nasıl korkmuştur.boyu ile kilosu çok güzel maş.ne kadarlık oldu bebeğin

Çok geçmiş olsun KAtremcim,
Ben de okurken çok kötü oldum valla,
Allah korumuş yavrunuzu.
Peki var mı yavrunda bişey o kadar düşmüş falan,kıyamam kuzuya.

selam kızlar. ben bugün anakucağı aldım aldım yerde sordum ne zaman kullanmaya başlarım diye.3 aylıkken dedi.aranızda kullanan varmı yada bu konuda bilgi sahibi olan

ben anakucağı aynı zamanda oto koltuğu oluyor ,doğduğundan beri altına hafif bir destekle kullaıyorum canım..tam oturma pozisyonu olmadıktan sonra neden kullanamayasin ki?
onlar için hazır minderler satılıyor onlardan alabilirsın..

katrem çok geçmiş olsun..umarım birşey yoktur ilkönce bebişte sonra sizde

ben de nazara inanırım hep okuyorum bebişimi.

canım benim çok geçmiş olsun. Allah korusun günahsız yavrularımızı.

ben anakucağını doğduğundan beri kullanıyorum. hatta titreşimi var, onu da açıyorum. gazı olduğunda falan rahatlatıyor biraz olsun.

Biz dün gece bi delilik ettik ki sormayın kızlar,
Ben emzirmye uyandım eşim de sahur yapmış gelmiş.
Neyse emzirip koydum beşiğine bizi uyku tutmadı laflıoz öyle.
Tabi söz döndü dolaştı Rüzgara geldi yine.
Sonra eşim çok özledim getir de aramızda yatsın azıcık oynarız dedi.
Ayy yok uyur da ezeriz çocuğu dedim ama ikimizde de uyku yok hadi aldık.
Oynuyoruz falan sonra koku geliyo burnumuza eşim hadi al atını da temiz temiz uyusun dedi.
Ben de geceleri özellikle almıyodum ki uyanmasın diye.
Bababmızın ısrarlarıyla aldık.
Sen misin uğraşan uyandı bziizm sıpa ve sabah 9a kadar onla oynamak zorunda kaldık.
Bi daha bu pandayı özlemicez geceleri:))

kızlar eğer sütünüz azsa beyaz üzümü tavsiye ederim benim sütüm azdı üzüm yedim doldu taştı göğüsüm acayip süt yapıyo ben bol bol yiyorum maşşallah sütüm iii

napsın Rüzgarcık da sizi özlemiş meğer :))
biz de 5 gibi gaz sancısıyla uyandığında yanımıza alıyoruz. poposuna dokununca kendini güvende hissediyor heralde beşiğindeki kadar ağlamıyor. biz de pek uyumuyoruz o saatten sonra çünkü ağrısı oldukça uyanıyor sık sık.
bugün annem geldi.o yüzden bizimki yine şımarıklık yapıyor. annem uyutuyor kucağında,yatırdığı an gözleri açıyor çakmak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…