2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar
oğlumun gözünde çapaklanma oğlu yeşilimsi bir akıntı var 2 gündür
sizde de oldu mu napmam gerekiyo bilmiyorum
doktora götürmeli miyim

kızlar eğer sütünüz azsa beyaz üzümü tavsiye ederim benim sütüm azdı üzüm yedim doldu taştı göğüsüm acayip süt yapıyo ben bol bol yiyorum maşşallah sütüm iii

evet çünkü tatlı bişey ve yedikten bir iki saat sonra bol bol su içmek istiyosun aslında sütünü artıran üzüm değil içtiin su.ama yine de su içme hissi yaratttığından dolaylı olarak üzüm de:)

ananeye nazlanıyor,Ohh sen de azıcık rahat edersin,dinlen biraz.

Kızlar gideyim de geç kahvaltımı edeyim bugün biraz şaştık ama napayım oğlum uyudu ben de uyudum,
Bazen uyku yemekten falan önde geliyor.
Uykum varsa hiç bişey yemek istemiyorum zaten.

kızlar mrb bebeği sarılık olan var mı? benim kızımın değeri 18 oldu bugün hastanede yatıcaz kendimi tutamıyorum ne zaman baksam kızımı ağlıyorum 2 gece uyumadım emzirdim düşsün diye ama faydası olmadı kaç gün yatar acaba hastanede

benimki olmustu canım biz 1gün kaldık 15.5 tu bizim değer çift ışık verildi hemen düştü senin seviyede olanlar 2 3 gün kaldı.bana emzirmeyi de yasaklamıslardı.göğsümü sagıp veriyordum.hazırlıklı git canım bol bez falan al.sarılıklı çocugun yanında yemek yedirmiyorlardı bsküvi meyve suyu al yanına

canım bizdede var doktora gittik bir krem verdi iyi geldi.

ben de de göz ve burun temizliğinde kullanılan bi damla var onu kullanıyorum ama geçmedi henüz

benim oğlum hastaneden çıkacağımız gün sarılığı yükseldiği için 1 gün kaldı değeri 11 di ama ateşi de vardı ertesi dün 8 e düşünce çıkardılar. sarılık olmamış ama eve giderseniz olabilir demişlerdi. ben de ağlaya ağlaya bıraktım ama iyiki bırakmışım yavrum sarılık olmadan atlattı çok şükür

benimki hep yanımda uyuyor nasıl beşiğe alıştırdın yatak odanda mı açıkçası bizim bebek odası uzak duymam dye hiç yatırmadım gece orda gündüz e evin her yerinde uyuyor çocuk o koltuk senın bu koltuk benim
kızlar zinco kullanan var mı aranızda?

ben şurubunu kulanıyorum canım

çok geçmiş olsun canım bebişine de maasallah verilmiş sadakan varmış derler ya gercekten varmış

selam kızlar
oğlumun gözünde çapaklanma oğlu yeşilimsi bir akıntı var 2 gündür
sizde de oldu mu napmam gerekiyo bilmiyorum
doktora götürmeli miyim

yasecim tahanın 2 gözündede çapaklanma var doktor tobrex damla verdi göz yaşı akan yerlere 10 kez masaj yapılacak yıkanmış ütülenmiş ağız bezine ılık içme suyuyla silinwecek damla 2 şer damlatılaca damla steril için

bizde canım gazı olunca masaj yapıp deli gibi yer değiştiriyoruz ana kucağı koltuk beşik

katermçok geçmiş olsun allah korumuş üzüldüm canım

kızlar bizim bebek 19 saat uyuyor 5 saat uyanık çokmu uyuyo sizce

Canım bizim bebek odamız yok kullanamayacağımızı bildiğim için özellikle almadık,
İnşallah 3-4 yaşına geldiğinde odaları ayırıcaz o zman çileğin arabalı yataklarından dolaplarından falan alıcam oğluma .

Şimdi biz de park yatak var o da yatak odamızın içinde küçük pandam bizle beraber uyuyor,hem yanlardan görebiliyoruz da ne halde olduğunu zaten bu kadar minik bebekleri insan ayrı bi oda da yatıramaz ki aklın onda kalır.
Ama kendi yatağında da yatırmasan iyi olur canım sizin teriniz kokunuz bunların hepsi çocukların gelişimini olumsuz yönde etkileyen şeyler.

Ve de Allah korusun uyku yarı ölüm derler uykunda bebeğe bişey yapmaktan korkmuyomusun.

Ben derim ki müsaitse beşiğini şimdilik odanıza getirin 6 aylık olana kadar en azından sizinle kalsın.

kızlar bizim bebek 19 saat uyuyor 5 saat uyanık çokmu uyuyo sizce

Yoo normal bence,
aralarda emziriyosan bi sorun yok hattta şanslısın.
Benimki de uyurken emiyor tamam işte,
Normal bunlar şimdi çok küçükler uykuyla da büyüyolarmış.

2 saat te bir bazende 3 saatte bir uyanıyo

miss kapris sen kaç kilo verdin ne kadar sürede ben 1 ayda 9 kilo verdim dikkat ettinmi yediklerine

kızlar zinco kullanan var mı aranızda?

ben de dün dalasını aldım,burada kullanan annelerden duydum,bitkisel yağlardan oluştuğu iç,in doktora sormadım. normalde günde 3 kez 4 damla kullanılıyormuş,ama ben daha az kullanıyorum,baktım çok ıkınıp sıkılıyo 2 damla verdim sabah iyi geldi
gündüzleri uyumuyordu epeydir bugün mışıl mışıl uyuyor.dün gecede çok uzun süre uyudu yine 3 damla falan vermiştim zorlanınca..

ismi dalamı canım fiyatı nekadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…